Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

2 x saftig 150 g oksefilet

tilbuds-billede
159,-
Ikke aktivt
værdi:
330,-,-
52%

Deal fra 19/9-2014

Østerbro: Beef & Steak

Nyd en lækker middag for to med saftige bøffer fra lavastensgril med bearnaisesauce, torvegrønt og fritter på den mondæne og smukke restaurant.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos Dagensbedste.dk

Benyttes tir-lør kl. 17-20.
 
Se alle Beef & Steak deals

Yderligere beskrivelse

Sæt tænderne i en mør og saftig 150 g oksefilet fra lavastensgrill med bearnaise, fritter og torvegrønt hos Beef & Steak på det mondæne Østerbro. Det er bøf med masser af smag og kærlighed til friske råvarer. Inviter en kammerat eller en nær! Vi blev budt inden for af den madglade indehaver Ove på det mondæne Østerbro centralt på Østerfælled Torv lige ud til Østerbrogade. Her fik vi fornøjelsen af at sætte tænderne i dagens menu bestående af en saftig 150 g bøf af oksefilet fra lavastensgrill med bearnaise, fritter og torvegrønt. Bøffen var mør som smør, fritterne tilpas sprøde, salaten frisk, og sovsen som mormor laver den. Til menuen anbefaler Ove en saftig og rund Ripasso Valpolicella til 212,- flasken, som er en karakteristisk varm og sofistikeret bouquet, der har en mandelagtig, blød, men kraftig smag. Den går glimrende til menuen, og supplerer bøffen virkelig godt. Det er en af de smagsindtryk, der hænger ved! Værdibeviset kan benyttes fra tirsdag d. 23. september - husk at bringe dit bevis udprintet! Restauranten Restauranten er udsmykket med skiftende kunstudstillinger, og interiøret er udsmykket i varme rødlige og bordeaux farver, hvor man føler sig godt tilpas. Restauranten er rummelig, så der summer af liv fra de madglade besøgende. I kan enten finde et stille hjørne for to eller bord med plads til større selskaber i de stemningsfulde lokaler. Restaurantens centrale beliggenhed lægger op til en perfekt aften i Københavns farverige byliv. Om Beef & Steak Beef & Steak Restaurant er en charmerende cafe og bar på det mondæne Østerbro, hvor I kan nyde veltilberedte menuer fra bunden. Restauranten ligger på Østerbro, og stedets ejer, den madglade Ove bestræber sig på at gøre hvert enkelt måltid til den gode oplevelse, og et af de smagsindtryk, der hænger ved. Her er der ganske enkelt råd til lidt mere af det gode liv. Rigtig god fornøjelse!

Ekstra information

Værdibeviset bliver afsendt straks efter betaling, pengene trækkes samtidig på dit kreditkort Værdibeviset er gyldigt indtil 14. december 2014 Bordbestilling er nødvendigt på hjemmesiden http://beefandsteak.dk/ Online booking 2 dage før ønskede besøg Tilbuddet gælder tirs-lør 17-20 Vigtigt! Udprint og medbring værdibevis Kan ikke bruges ved arrangementer i parken HUSK at bestille i god tid, da der kan være travlt i starten af indløsningsperioden samt til slut Du køber et værdibevis på de beskrevne produkter eller services. Ordren gennemføres af Beef and SteakØsterfælled Torv 24København Ø København Ø

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 109,-
værdi:
199,-
rabat 45%
Gå til tilbud Læs mere mere

Wienerschnitzel med tilbehør

Tønder: Abild Kro & Hotel

Sæt jer til bords og glæd jer til at sætte tænderne i en saftig schnitzel med masser af tilbehør hos Abild Kro & Hotel. Her spares der ikke på noget, når der serveres traditionel schnitzel lavet af kalveinderlår med med brasede kartofler, ærter og smørsovs.
"Bestil bord en dag i forvejen. Stedet har en glad smiley" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 549,-
værdi:
1000,-
rabat 45%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lav mad i mørke - til 4

Vanløse: Madsynet

Madsynet inviterer jer for en stund ind i det mørke køkken. Her skal du og 3 medkokke tilberede og spise et måltid i komplet mørke. Arrangementet kaldes Mad i Mørke og er en udfordrende, sanselig og super skæg måde at være sammen på.
"Indtil 1. okt." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 59,-
værdi:
199,-
rabat 70%
Gå til tilbud Læs mere mere

Moules Frites hos Bistro Gustav

Nær Ørstedsparken: Bistro Gustav

Moules Frites er super populært hos danskerne, og dét forstår vi godt! Friske, smagfulde muslinger dampet i hvidvin med timian, urter og citron og serveret med sprøde pommes frites - et stensikkert hit!
" Tor. - lør. Til d. 17. aug. Stedet har en glad smiley 4.3 af 5 stjerner (170 brugere)" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide