Andet godt

Dykkercertifikat på én uge

tilbuds-billede
1995,-
værdi:
4098,-
51%

Gå ikke glip af dette tilbud - næste gang

Dette tilbud var aktivt til d.15/4 2012. Men hvis du indtaster din e-mail i feltet til højre vil du ikke igen at gå glip af rabat, besparelser og gode tilbud med billig lav pris på alt fra restauranter til rejser og shopping.

Beskrivelse

Frederiksberg: Ocean Dive.

Med instruktion fra super professionelle certificerede instruktører guides du i at begå dig i det våde element.
Og Ocean Dive stiller alt udstyr til din rådighed, herunder våddragt.

Udbyder

Til den pris kan bedre betale sig at tage certifikatet hjemmefra end at "spilde" tiden på at tage dykkercertifikat på din næste ferie.
Gælder alle lige uger fra uge 16 til uge 38 (24. september).
 

Yderligere beskrivelse

Få den ultimative fede oplevelse - personlig udvikling, udfoldelse og eventyr. Gør det du længe har drømt om - lær at dykke i åbent vand og få dit internationale dykkercertifikat, så du kan begå dig i verdenshavene.Med dit dykkerkursus hos Ocean Dive får du ikke bare et dykkercertifikat. Du får samtidig en uforglemmelig oplevelse, fordi dykningen blandt andet sker sammen med Øresunds hornfisk, torsk, ørred og andre spændende fisk og fauna. Og du kommer til at kunne dykke helt ned på 18 meters dybde.Med instruktion fra super professionelle certificerede instruktører guides du i at begå dig i det våde element. Og Ocean Dive stiller alt udstyr til din rådighed, herunder våddragt. Hos Ocean Dive er du garanteret læring og færdigheder, som sætter dig i stand til at udleve dine vildeste undervands-drømme.Du gennemfører dit dykkerkursus på én uge. På kursusdagene står den på teori på Frederiksberg samt dykning i Vestbadet i Rødovre og i Øresund fra Bellevue. Alle kursusdage møder du hos Ocean Dive på Frederiksberg, som sørger for transport.Ocean Dive har i 10 år gennemført oplevelsesdyk, dykkerkurser og dykkercertificeringer. Og Ocean Dive er Københavns 2. største dykkercenter og et af Danmarks mest anvendte. Dykkercentret er anerkendt for sine professionelle dykkerkurser for både øvede og nybegyndere.Ocean Dive har tilknyttet 8 certificerede, engagerede og passionerede dykkerinstruktører - nogle af de allerdygtigste dykkerinstruktører i Danmark. Og dykkercentret råder over noget af det bedste og bredeste udvalg af dykkerudstyr. Det er det udstyr, Ocean Dive tilbyder sine kursister.Ocean Dive er ikke alene certificeret til at uddanne dykkere, de er også certificeret til at uddanne instruktører. Og hos Ocean Dive har sikkerhed og færdighedslæring førsteprioritet. Derfor indeholder dykkerkurser både teori, dykning i svømmehal og Open Water i Øresund.I dykkercentret på Frederiksberg er alt dykkerudstyr som nyt og altid tjekket i henhold til alle sikkerhedsforskrifter og planer. Derfor er sikkerheden altid i top hos Ocean Dive.Ud over dykkercentret i Danmark, har Ocean Dive etableret dykkercenter i Thailand med 30 fuldtidsansatte og flere dykkerbåde. Og Ocean Dive arrangerer et hav af dykkerture i både ind- og udland, herunder selvfølgelig ture til Thailands pragtfulde koral- & undervands-verden.Hos Ocean Dive kan du også købe det nyeste dykkerudstyr og verdenens mest anerkendte mærker som Scubapro, OMS, Subgear og Fourth Element. Og Ocean Dive har altid det rigtige udstyr til den helt rigtige pris.

Ekstra information

Værdibeviset indløses hos Ocean Dive Dit dykkerkursus bliver gennemført på én uge - mandag og onsdag kl. 18-21, tirsdag og torsdag kl. 18-22 samt lørdag og søndag kl. 9-16 (ved afslutning om søndagen får du dit dykkercertifikat)Kurser afholdes i alle lige ugerFørste kursus afholdes i uge 16 og sidste kursus afholdes i uge 38 2012Værdibeviset udløber 24. september 2012 Ocean Dive Søndre Fasanvej 472000 FrederiksbergÅbningstider:Mandag - fredag, kl. 11:30-18Lørdag, kl. 10-14 www.oceandive.dk Rutevejledning

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 1750,-
værdi:
3500,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Tag jagttegn

Jagttegn.net

Jagttegnundervisningen består ud over e-learning kurser også af 4 obligatoriske praksisundervisning i København, hvor du modtager teori samt øvelser på skydebane, inden du kan gå op til jagtprøven.
"Prøverne afholdes 2 gange årligt. Sidste frist for tilmelding til kurset er d. 20. februar 2015. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1695,-
værdi:
3990,-
rabat 58%
Gå til tilbud Læs mere mere

Jagttegn

Slangerup: Jagttegnsskolen

Få et fuldt jagttegn på enten et aften- eller weekendkursus. Undervisningen består af teori samt praksis, f.eks. afstands- bedømmelse og skydeundervisning. Leje af udstyr er inkluderet.
"Merpris på lidt over 1000 kr. for bl.a. lærebog og selve prøven. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 649,-
værdi:
1099,-
rabat 41%
Gå til tilbud Læs mere mere

Speedbådscertifikat

Aarhus Speedbåd Skole: Udvalgte datoer i oktober

Bliv en sikker speedbådssejler på én dag.
Spændende praksis og teoretisk undervisning af erfarne sejlere.
Man lærer bl.a. søvejsregler, farvandsafmærkninger, styring og manøvrering, sikkerhed og navigation.
"Ikke for gravide og folk med rygproblemer. Deltagere modtager bevis/certifikat. Min alder: 16 år. Censorgebyr på 300 kr." - all2day
 
 

Bliv fan af all2day

Din ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown groupon tipster Just-Half-Price Deal.dk Dagensbedste.dk R2N.dk travelbird mydeal SaveMyDay.dk SPOTdeal TilbudiByen dealicious Dealfighter.dk WellnessTilbud.dk Dealoffer.dk Take Offer greed DanskRabat Ditkup Drinkster udsalgplus dealclub Lapni.dk AGoodSale.dk Myfirstdeal.dk Kobstaden.dk Megarabat.dk Dagensbedstetilbud.dk JubiiHansen.dk MenuSpot.dk Dagenstilbud.dk.msn.com Mindst50procent.dk DagensHorsens.dk DagensHerning.dk DagensFredericia.dk DagensVejle.dk DagensSydhav.dk deal4all.dk Rabattenidag.dk DealFabrikken.dk ditgodetilbud MyKidsDeal.dk Manillo.dk iloveculture.dk Moreyou.dk SpisIByen.dk Dealdeluxe.dk DagensGetaway.dk familydeals altideals Ingeniøren+ myfamilydeal myplusclub travel-deal LauritzOneBid winedeal GoSave DealSales whatelse

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt