Hold styr på tallerkener og grydelåg

tilbuds-billede
69,-
Gå til tilbud
værdi:
99,-,-
30%

Deal fra 20/5-2023

Ca. mål: 18 x 11,5 x 2,2 cm

Denne originale multifunktionelle køkkenstandholder sparer plads og kræfter ved madlavning, da du altid har de køkkenredskaber lige ved hånden.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos dealshoppen

Levering: 29,-.
 
Se alle holder til grydelåg deals

Yderligere beskrivelse

En meget alsidig og praktisk køkkenredskaber stå for låg, skeer, gafler, spatler, osv., for at hjælpe dig med at forberede mad mere komfortabelt, holde tingene organiseret og bordpladen ren. Denne originale multifunktionelle køkkenstandholder sparer plads og kræfter ved madlavning, da du altid har de køkkenredskaber, du har brug for at aflevere på ét sted. Du vil også undgå at ødelægge andre områder af køkkenet med drypper eller madrester, der klæber til redskaberne og lågene. Den brede og stabile base med hævet anti-spild kant giver et fast greb og fælder alt det rod, og dermed undgå at det spredes ud over kanten. Stativet har forskellige riller til opbevaring af køkkenredskaber og en foldestøttestand til placering af gryde- og stegepandelåg. Det har også en rille på bagsiden for at hænge det op, når det ikke er i brug, hvis det ønskes. Det er nemt at rengøre, da det tåler opvaskemaskine. Materiale: PP Farve: Grøn Design: Innovativ og funktionel Type: Multifunktion Alsidig og kan tilpasses: Behagelig og nem at anvende Køkkenarrangør: Hjælper med at rydde op og at spare plads Foldestativ til låg: Fast greb Riller til opbevaring af redskaber: Skeer, gafler, spatler osv. Bred og stabil base med hævet kant: Anti-dryp og overfyldningsfunktion Til flere positioner: Bagrille til ophængning Nem at rengøre: Velegnet til opvaskemaskine Let og bekvem: Nem at transportere og opbevare Ca. mål: 18 x 11,5 x 2,2 cm

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 29,-
værdi:
79,-
rabat 63%
Gå til tilbud Læs mere mere

God pris: Silikonelåg

Diameter ca. 70 mm.

Bevar oliven, bønner, majs og alt andet indhold i glasset eller dåsen, når du hælder væden fra. Sæt dette bløde og fleksible låg på dåsen/glasset – og vend bøtten på hovedet.
"Levering: 29,- Er før set på deal til 59,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 89,-
værdi:
109,-
rabat 18%
Gå til tilbud Læs mere mere

Aftagelige selvklæbende køkkenbeholdere

2 stk.

Et sæt af 2 aftagelige klæbende køkkenbeholdere der er meget alsidige og tilpasningsdygtige på grund af deres oprindelige bærbare multipositionsdesign. Kapaciteten af hver beholder er 420 ml. De har låg med guider og centrale håndtag til nem og bekvem fjernelse.
"Levering: 29,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 224,-
værdi:
449,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Foldespand af silikone

20,5 cm i højden

Med en kapacitet på 5 liter er denne spand perfekt til opbevaring af vand, rengøringsmidler eller havearbejdsredskaber. Den er lavet af holdbar og tyk silikone, hvilket gør den både stærk og fleksibel.
"Gratis levering." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide