Vitaminsyrerens

tilbuds-billede
599,-
Gå til tilbud
værdi:
1199,-,-
50%

Deal fra 15/4-2024

Ballerup: B Nice hudpleje

- Afrensning af huden
- Skøn ansigts-, skulder- og nakkemassage samt ansigtsmaske
- Retinolpeeling

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Udvidet fortrydelsesret Indtil 1. feb. 2021.
 
Se alle B'Nice hudpleje deals

Yderligere beskrivelse

Få 50% rabat på Exuviance A-Vitaminsyre Peeling hos B Nice Hudpleje. Dealpris kr. 599,- (normalpris kr. 1199,-) Exuviance A-vitaminsyre peeling (Radiance peel) Den intensive behandling kan anvendes til at arbejde på forskellige hudtilstande, så som linier og rynker, ujævn pigmentering og mistet spændstighed. Retinol giver endda gode resultater ved tendens til akne og de mere fedtede hudtyper. Exuviance retinol peeling passer alle hudtyper, som har behov for fornyelse. Denne behandling adskiller sig fra de vanlige AHA-peelinger, ved at man skaller let nogle dage efter behandlingen. Påføres på klinikken, vaskes af derhjemme. Behandlingen forgår således: Afrensning af huden   Skøn ansigts, skulder og nakkemassage Ansigtsmaske Retinolpeeling For at opnå det bedste resultat anbefales der en afslappende fugtbehandling ca. 5-7 dage efter behandlingen. Denne behandlingen kan bestilles på klinikken. OBS! Fugtbehandlingen indgår IKKE i dealen. Om B Nice Hudpleje B Nice Hudpleje på Borupvang i Ballerup er et skønhedscenter, der skiller sig ud med sin dedikation til at fremme velvære og skønhed hos deres kunder. Beliggende i det pulserende Ballerup-område, tilbyder dette hudplejecenter en oase af ro og foryngelse midt i hverdagens travlhed. Med et team af dygtige og erfarne kosmetologer og hudplejeeksperter er B Nice Hudpleje dedikeret til at skræddersy behandlinger, der imødekommer enhver kundes unikke behov og ønsker. Uanset om man søger en afslappende ansigtsbehandling, en forfriskende massage eller en professionel voksbehandling, kan man være sikker på at få en førsteklasses behandling hos B Nice Hudpleje. Med fokus på kvalitet og effektivitet anvender de kun de bedste produkter og teknikker for at sikre optimale resultater og tilfredshed hos deres kunder. Den indbydende og afslappede atmosfære på centret skaber den perfekte ramme for selvforkælelse og velvære, og med en bred vifte af behandlinger til både kvinder og mænd er B Nice Hudpleje det ideelle valg for alle, der ønsker at forkæle sig selv og deres hud.

Ekstra information

Borupvang 2 B 2750 Ballerup20 96 55 56

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 279,-
værdi:
469,-
rabat 41%
Gå til tilbud Læs mere mere

Slut med pjuskede bryn og uønsket hårvækst

Ballerup: B'Nice hudpleje.

Du kan være sikker på, at du altid får en professionel og personlig rådgivning og behandling af højeste kvalitet. Der anvendes altid de -.bedste og mest effektive produkter på markedet.
"Pt. ingen udløbsdato. Tilbuddet er gældende til retning og farve af bryn, og voks af overlæbe, hage og kinder. . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 387,-
værdi:
595,-
rabat 35%
Gå til tilbud Læs mere mere

Fantastisk velgørende rygbehandling

Ballerup: B'Nice hudpleje.

Indehaveren er uddannet statsautoriseret kosmetolog, negletekniker og mesoterapibehandler. Dealen er gældende til 60 min. rygbehandling med: afrens, peeling, damp, dybderens, massage, maske og afsluttende creme.
" Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 500,-
værdi:
900,-
rabat 44%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters Ayurvedisk detox

Østerbro: Mind, Body and Soul

Denne ansigtsbehandling er baseret på en speciel 4000 år gammel ayurvedisk (traditionel indisk) teknik, der styrker og løfter ansigts-musklerne og styrker huden.
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide