Plej dig selv

Støttende rygvest

tilbuds-billede
199,-
værdi:
499,-
60%

Gå ikke glip af dette tilbud - næste gang

Dette tilbud var aktivt til d.16/5 2013. Men hvis du indtaster din e-mail i feltet til højre vil du ikke igen at gå glip af rabat, besparelser og gode tilbud med billig lav pris på alt fra restauranter til rejser og shopping.

Beskrivelse

Hjælper med at holde din ryg ret

Vesten trækker forsigtig tilbage i dine skuldre, samtidig med at den retter op på din ryg, så presset på din nakke bliver væsentligt mindre.

Udbyder

Gratis levering.
 

Yderligere beskrivelse

Få en støttende rygvest for kun 199,- inkl. levering! Vil du gerne undgå rygsmerter, som kommer af en forkert kropsholdning? Invester i dette super gode introduktionstilbud fra Wondo.dk, hvor du kan få denne smarte rygvest, som støtter og aflaster både ryg og skuldre. Rygsmerter er pinefulde, og de kommer ofte uanset om du har et stillesiddende eller et fysisk hårdt arbejde, idet begge dele kan være belastende for ryg, skuldre og lænd. Dette kan du nemt undgå med denne rygvest, som er designet til at aflaste og forebygge rygsmerter! Vesten trækker forsigtig tilbage i dine skuldre, samtidig med at den retter op på din ryg, så presset på din nakke bliver væsentligt mindre. Vesten hjælper dig altså med at holde din ryg ret, så du får den bedste holdning for din krop, hvilket mindsker og forebygger ryg gener. Rygvesten er elastisk og kan nemt kan bruges under dit tøj. Den er rigtig behageligt at have på, så du med velbehag kan bruge den på jobbet, løbeturen og i dit hjem. Den er justerbar, så du kan få den ønskede størrelse. Fås i størrelserne: S, M, L og XL Den ønskede størrelse angives ved købet.Få denne rygvest for kun 199,- inkl. levering i hele Danmark! Dette skal du være opmærksom på: Når du har gennemført købet, skal du IKKE foretage dig yderligere. Produktet bliver leveret direkte til dig, senest 21 dage efter dit køb. Vi trækker først pengene fra din konto, når produktet er afsendt. VIGTIGT - Produktet leveres til den adresse, der angives ved købet. Ønsker du en anden leveringsadresse, angives dette i købsprocessen. Hvis du har fortrudt dit køb, når produktet leveres, skal du bare nægte at modtage pakken. Produktet sendes så tilbage til leverandøren, uden merpris for køber. Hvis produktet skal returneres til leverandøren efter du har modtaget pakken, så skal du selv betale for returportoen. Det samme gælder ved ombytning.

Ekstra information

Wondo.dk er et dansk online site, som distribuerer smarte og stilfulde produkter. De har et stort sortiment af forskellige produkter, som bl.a. indeholder parfumer, køkkenredskaber og lamper. Du kan derfor med garanti finde netop de varer, du er på udkig efter.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
198,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

2 eksfolierende fodmasker

Professionel gør-det-selv fodbehandling

Gør dine fødder klar til sommersandalerne, mens du sidder og slapper af derhjemme. Fodmasken fjerner hård hud, døde hudceller samt bakterier og efterlader dine fødder sunde og velplejede.
"Gratis levering." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 749,-
værdi:
1498,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

10-turskort til trimform slankebehandlinger

Odense: Magic Hair Design.

Elektrodeplader sender svage strømimpulser til musklerne.
Effekt som mange timers træning - uden sved på panden.
"Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 87,-
værdi:
149,-
rabat 42%
Gå til tilbud Læs mere mere

Håndledsstøtte mod museskader

Wristease-armbånd

Ergonomisk håndledsstøtte med en gelepude på undersiden, der giver håndleddet den nødvendige støtte til at forebygge eller lindre en musearm.
Minder om et almindeligt svedbånd, men er lettere og mere behagelig.
"Gratis fragt." - all2day
 
 

Bliv fan af all2day

Din ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

R2N.dk Take Offer sweetdeal downtown groupon DanskRabat Ditkup Drinkster udsalgplus dealclub Deal.dk Lapni.dk AGoodSale.dk Myfirstdeal.dk Dealfighter.dk Kobstaden.dk Dagensbedste.dk Megarabat.dk Dagensbedstetilbud.dk JubiiHansen.dk MenuSpot.dk Dagenstilbud.dk.msn.com Mindst50procent.dk DagensHorsens.dk DagensHerning.dk DagensFredericia.dk DagensVejle.dk DagensSydhav.dk deal4all.dk Rabattenidag.dk DealFabrikken.dk ditgodetilbud MyKidsDeal.dk Manillo.dk WellnessTilbud.dk iloveculture.dk Moreyou.dk SpisIByen.dk Dealdeluxe.dk DagensGetaway.dk familydeals travelbird altideals Ingeniøren+ myfamilydeal Dealoffer.dk myplusclub mydeal SaveMyDay.dk dealhunter LauritzOneBid SPOTdeal tipster Just-Half-Price TilbudiByen dealicious greed winedeal GoSave DealSales whatelse

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt