Shopping

Xspand haveslange

tilbuds-billede
159,-
værdi:
318,-
50%

Gå ikke glip af dette tilbud - næste gang

Dette tilbud var aktivt til d.13/6 2013. Men hvis du indtaster din e-mail i feltet til højre vil du ikke igen at gå glip af rabat, besparelser og gode tilbud med billig lav pris på alt fra restauranter til rejser og shopping.

Beskrivelse

Vælg i mellem 3 størrelser.

Det er verdens første og eneste super lette, slidstærke og udvidende vandslange, som ikke får knæk. Når slangen fyldes med vand, udvider den sig op til 3 gange sin originale længde og har et vandtryk, der gør muligt at vaske selv højtsiddende vinduer.

Udbyder

Yderligere beskrivelse

Exspand haveslang ? Kan udvides op til 3 gange sin egen længde ? Knækker ikke ? Bliver ikke sammenfiltret ? Trækker sig automatisk sammen efter brug ? Let til trods for størrelsen ? Kan også bruges sammen med en sprinkler ? Flere vandslanger kan kobles sammen Når du tænder for vandet, skal du langsomt øge vandtrykket. Ellers udvider slangen sig ikke slangen skal altid tømmes for vand efter brug, så den kan trække sig sammen til oprindelig størrelse. Video præsentation: http://youtu.be/t-KnjbwOyBw Xspand er verdens første og eneste super lette, slidstærke og udvidende vandslange, som ikke får knæk. Når slangen fyldes med vand, udvider den sig op til 3 gange sin originale længde og har et vandtryk, der gør muligt at vaske selv højtsiddende vinduer. Vandslangen er vejer tilmed kun 600 gram, og det smarte design forhindrer knæk og sammenfiltring af slangen.

Ekstra information

JH Import ApS, Tømmergade 15, 6830 Nørre Nebel

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 499,-
værdi:
1599,-
rabat 69%
Gå til tilbud Læs mere mere

Rekordpris: 8 myrefælder + granulat

Lad myrerne udrydde sig selv.

Myrerne tiltrækkes af en sukkerknald og granulatet i fælden. De slæber de hvide granulatkorn med hjem til boet, og efter 3-4 dage er alle myrerne døde, og boet er udryddet.
400g Strø-let granulat medfølger.
"62,- pr. stk. Vi har ikke før set myrefælder billigere end 93,- pr. stk.
Levering: 35 kr. P.t. kun betaling via Paypal." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1099,-
værdi:
1099,-
rabat 0%
Gå til tilbud Læs mere mere

Havesæt i fletdesign

Et bord, en bænk og to stole

Med dette tilbud får du et møbelsæt der er velegnet til haven, balkonen eller terrassen. Sættet er vejrresistent og let at rengøre. Kommer i letvægtsmateriale, så man let kan flytte møblerne. Fås i brun eller sort.
"Levering koster 19,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1699,-
værdi:
1699,-
rabat 0%
Gå til tilbud Læs mere mere

Trampolin til haven

Fås i fire forskellige størrelser

De robuste havetrampoliner kommer med både net og stige, og lader dig kombinere motion med sjov. Kommer med galvaniserede stålfjedre, solide ben til at sikre holdbarhed og stabilitet, polstret kant og sikkerhedsnet.
"Gratis levering. Pris gælder str. 250 cm i diameter." - all2day
 
 

Bliv fan af all2day

Din ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown groupon stardeals traveldeal tipster Just-Half-Price Deal.dk Dagensbedste.dk R2N.dk travelbird mydeal SaveMyDay.dk SPOTdeal TilbudiByen dealicious Dealfighter.dk WellnessTilbud.dk Take Offer greed Drinkster udsalgplus AGoodSale.dk Myfirstdeal.dk Kobstaden.dk Megarabat.dk Dagensbedstetilbud.dk JubiiHansen.dk MenuSpot.dk Dagenstilbud.dk.msn.com Mindst50procent.dk DagensHorsens.dk DagensHerning.dk DagensFredericia.dk DagensVejle.dk DagensSydhav.dk deal4all.dk Rabattenidag.dk DealFabrikken.dk ditgodetilbud MyKidsDeal.dk Manillo.dk iloveculture.dk Moreyou.dk SpisIByen.dk Dealdeluxe.dk DagensGetaway.dk familydeals altideals Ingeniøren+ myfamilydeal myplusclub travel-deal LauritzOneBid winedeal GoSave DealSales whatelse

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt