Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Valgfri massage

tilbuds-billede
299,-
Ikke aktivt
værdi:
499,-,-
40%

Deal fra 21/4-2014

Helsingør: Klinik Shine

Vælg mellem hot stone massge, fysiurgisk massage eller bindevævsmassage. Alle behandlingerne tager 60 minutter. Afslappende og modvirker stress.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos Rabattenidag.dk

Yderligere beskrivelse

  Hot stone er en massageteknik inspireret af traditionel kinesisk medicin. Der arbejdes med kroppens energibaner, meridianerne, for at opløse blokeringer og skabe fysisk og åndelig balance - nyd at din krop føres af sine sanser. De varme sten vil bringe en ny dimension til din fysiske og mentale velvære. Stenene fører energi til muskelvæv, og massagen giver dig total afslapning. Hvordan foregår det? Du ligger ned, afklædt, men dækket af håndklæde, og så masseres/stryges du med opvarmede lavasten, blidt fra fødder til isse. Og du ligger med de varme sten på kroppen. Særligt godt for: Dig, der har mange myoser. Massagen med de varme lava-sten siges at smelte infiltrationerne væk. Også godt for dig, der trænger til at slappe godt og grundigt af og lade dig flyde hen og ud. Perfekt til en dag, hvor du rigtig skal forkæle dig selv med noget rart.   Bindevævsmassage er kendetegnet ved at det er en massageform der virker dybere og erfaringen viser virkning gennem længere tid. Massageformen er meget udrensende og bruges især ved muskelsmerter, ledsmerter, appelsinhud, træthed og hovedpine. Bindevævet indeholder dine fedtdepoter der igen ophober affaldsstoffer fra din forbrænding. Affaldsstofferne er skyld i at der kan ophobes væske i vævet. Din forbrænding påvirkes af forkert kost, for lidt motion og stress. Dette kan modvirkes med bindevævsmassage. Fysiurgisk massage er en massageform, hvor massøren arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket stiller krav til massørens viden omkring musklernes udspring, tilhæftning, funktion samt tilstand. I modsætning til en kosmetisk massage (overfladisk massage) bliver muskulaturen gennemarbejdet og eventuelle skader kan afhjælpes. En fysiurgisk massage udføres ved hjælp af forskellige massageteknikker, der gør det muligt for massøren at tilpasse den fysiurgiske massage til den enkelte klient og eventuelle problemer. Massageformen afspænder og giver ro, giver en bedre blodgennemstrømning, og udskiller affaldsstoffer, anvendes forebyggende mod skader, afhjælper muskulære problemer og ikke mindst giver den en øget kropsbevidsthed. Af gavnlige virkninger kan blandt andre nævnes følgende:  - Nedbryder affaldsstoffer - Fjerner spændinger - Modvirker stress - Lindrer spændings hovedpine - Smidiggør muskler og led - Stimulerer blodcirkulationen, nerve- og lymfesystemet Glæd dig til dit besøg hos Klinik Shine i Helsingør.

Ekstra information

Sudergade 33000 Helsingør60305544

Lignende tilbud

tilbuds-billede

Tip: Rabat på lokale behandlinger

All2day: Spar typisk 50 % på massage, klip, akupunktur og meget mere

- Se alle lokale behandlings-deals i dit område (skift område øverst th)
- Få nye deals på din ønskebehandling: Søg på fx "akupunktur" på All2day (orange bjælke) og tilmeld agent (blå boks under søgeresultat)
- I vores app kan du se behandlinger nær dig på et kort
"Søg efter alt på All2day.dk - og få vores agent til at holde øje for dig." - all2day
 
 
tilbuds-billede

Er du heller IKKE gravid?

Tip: Du kan helt fravælge deals, som ikke vedkommer dig

Hvis du ikke er gravid, har du næppe glæde af deals på jordemødre og brystpumper. Hverken i dit nyhedsbrev eller på All2day.dk.
Du kan heldigvis let undgå de deals, du ikke bryder dig om...
"Du kan få vores nyhedsbrev næsten som du ønsker det. Læs mere" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1645,-
værdi:
3290,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

2 timers spa-tur - til 2

København K: Exuviance Wellness

Den eksklusive wellnessklinik i Indre By, Exuviance Wellness, byder nemlig på en valgfri spabehandling for 2 personer i hele 2 timer. Spadag til halv pris? Ja tak!
" Indtil d. 28. jun." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide