Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Smart røremaskine

tilbuds-billede
399,-
Ikke aktivt
værdi:
999,-,-
60%

Deal fra 27/7-2014

Gourmet MAXX

Maskinen har seks forskellige hastighedsfunktioner som hurtigt og nemt kan hjælpe dig med at lave brød, perfekt fars, lynhurtig piskefløde, kartoffelmos uden klumper og meget andet. Fås i grøn og rød farve.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos Dagensbedste.dk

Gratis levering.
 

Yderligere beskrivelse

Dagens tilbud er til dig, som elsker at stå i køkkenet og sætter pris på de rigtige køkkenredskaber! Røremaskinen med 6 hastigheder kan både piske, ælte, blende og meget mere! Fås i grøn og rød Nu kan du få klassisk design og funktionalitet i top til dit køkken med denne røremaskine fra Gourmet MAXX! Kom i gang med kokkereringen og bagningen på nemmeste og bedste vis! Hvis du er en af dem, der elsker at stå i køkkenet og kreere lækre retter eller kager, så skal du helt klart investere i denne lækre røremaskine. Du kan lave dej til brød, perfekt fars, lynhurtig piskefløde, kartoffelmos uden klumper og meget mere! Produktinformationer: - Den er med 250 watt og 6 hastighedsniveauer samt har den vipbar motor, som gør den yderst effektiv. Maskinen er med en skål (3 l) af rustfri stål samt medfølger wire piskeris og dejkrog - Dimensioner (L x B x H): ca. 29,1 x 20, 2 x 26, 5 cm - 230 V, 50 Hz, 250W - Dejkrog - Ideel til blanding og æltning, for eksempel brøddej - Piskeris - Egnet til at piske æggehvider eller fløde - Vippe motorhoved - For let udskiftning af indsatserne og for optimal brugervenlighed - Hastighed controller - Hastighedsniveauer 1-6 - Rotary løftestang - Skål kan vendes for grundig blanding - Fås i grøn og rød (Begrænset antal røde) Du får den for kun 399,- inkl. levering (Normalpris 999,-) Gør køkkenglæden større med dagens tilbud!

Ekstra information

Du modtager dit værdibevis straks efter betalingen, pengene trækkes samtidig på dit kreditkort Du skal ikke foretage dig yderligere Du vil modtage produktet senest i uge 36 OBS: ikke alle produkter sendes med omlevering og skal muligvis hentes på nærmeste posthus. Kontakt forhandler for yderligere information vedr. forsendelsesforløb Tilbuddet er inklusive fragt i Danmark Du køber et værdibevis på de beskrevne produkter eller services. Ordren gennemføres af Trendway.dkBækkebrovej 23Tisvildeleje Tisvildeleje

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
599,-
rabat 83%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: 3 LED lys med autentisk flamme

Med fjernbetjening

Samme stemning og hygge som ved almindelige bloklys, men uden brandrisiko, røg eller andre skadelige partikler.
LED-lysene er lavet af 100% paraffin, og er derfor allergivenlige.
"Levering: 29,- Er før set på deal til 199,- Over 350 har købt." - all2day
 
 
tilbuds-billede

Er du træt af deals på sexlegetøj?

Tip: Du kan helt fravælge deals, som ikke vedkommer dig

Nogle af vores brugere er irriterede over at kigge på billeder af div. sexlegetøj. Men heldigvis kan du let helt undgå de deals, du ikke bryder dig om. Både på All2day.dk og i dit nyhedsbrev fra os.
"Du kan få vores nyhedsbrev næsten som du ønsker det. Læs mere" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 119,-
værdi:
179,-
rabat 34%
Gå til tilbud Læs mere mere

Generator af elektrolyse desinfektionsmiddel

Lav dit eget rengøringsmiddel

Tilsæt blot vandet og saltet i vandbeholderen, tryk på tænd/sluk-knappen til aktivering af processen, og vent i cirka 5 minutter på at det blå lys slukker, og omdannelsen til natriumhypochlorit er gennemført.
"Levering: 29,- Med blåt LED-lys" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide