Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Strækmærkebehandling mod ar og mærker

tilbuds-billede
499,-
Ikke aktivt
værdi:
995,-,-
50%

Deal fra 19/9-2014

Helsingør: Silkehud

Huden renses hvorefter mærkerne fjernes med diamantsliberen "Pristine". Herefter benyttes massage og serum, der får huden til at regenerere indefra.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos Dagensbedste.dk

Se alle Silkehud deals

Yderligere beskrivelse

Slip af med de grimme stærkmærker og ar med en effektiv behandling hos professionelle Silkehud i Helsingør. Behandlingen udføres af professionelle behandlere, der sætter kundens behov i fokus med mål for øje at skabe synlige resultater! Strækmærker er en irriterende gene for rigtig mange kvinder, men nu behøver du ikke at gå at ærgre dig over det. Med dagens tilbud får du en effektiv strækmærkebehandling hos Silkehud i Helsingør. Klinikken har åbent efter aftale, så I sammen kan finde en tid, der passer ind i din hverdag. Pris: 499,- (normalpris: 995,-) Først afrenses huden efterfulgt at tonic. Derefter slibes området fra flere vinkler med diamanthudsliberen Pristine. Der arbejdes med huden oppefra. Næste step er infusionmaskinen, som via bølger ryster serum ned gennem hudlaget og regenerer hudvævet nedefra og op - en effektiv metode til at slippe af med strækmærker og ar. Til sidst afsluttes behandlingen med strækmærkecreme. Behandlingen udføres af professionelle behandlere, der alle sætter en ære i at sætte kundens behov i fokus og skabe resultater. Klinikken ligger i hjertet af Helsingør på Sudergade 3. Disse omgivelser danner de helt rigtige rammer for afslapning og velvære.

Ekstra information

Værdibeviset bliver afsendt straks efter betaling, pengene trækkes samtidig på dit kreditkort Værdibeviset er gyldigt indtil 22. december 2014 Tidsbestilling er nødvendig på tlf.: 53 63 16 19 Af- og ombooking skal ske senest 24 timer inden tidspunktet for behandlingens starttidspunkt, ellers betragtes værdibeviset som brugt. Af- og ombooking kan kun ske pr. telefon eller på sms - nummeret er 53 63 16 19 Du køber et værdibevis på de beskrevne produkter eller services. Ordren gennemføres af SilkehudSudergade 3CHelsingør Helsingør

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 389,-
værdi:
1050,-
rabat 63%
Gå til tilbud Læs mere mere

75 minutters ansigtsbehandling

Charlottenlund: Clinique Colette

Vælg mellem: 45 minutters Hydrafacial-ansigtsbehandling + 30 min. farve og ret af bryn og vipper eller 75 minutters Masque Lumière-ansigtsbehandling.
"Indtil 11. juli." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 229,-
værdi:
475,-
rabat 52%
Gå til tilbud Læs mere mere

Opstrammende behandling

Vodskov: Salon Ann

- R7 - fuld behandling - 1 time og 30 min. (449,-)
- R7 - mave eller ryg eller arme eller balder eller lår - 45 min. (299,-)
- R7 - ansigt - 45 min. (229,-)
" Indtil d. 13. jul. Tidsbestilling påkrævet. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 349,-
værdi:
890,-
rabat 61%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters alternativ fodbehandling

Vesterbro: Glory Nails by Maria

Hos Glory Nails by Maria får du smukke, indbydende og babybløde fødder - uanset om du er mand eller kvinde. På de luksuriøse 60 min. får du bugt med hård hud, revner og flossede neglebånd - så får dine fødder noget velfortjent forkælelse i kulden.
"Til d. 8. aug. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide