Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

København: 2 eller 3 dage med morgenmad - for 2

tilbuds-billede
999,-
Ikke aktivt
værdi:
1400,-,-
29%

Deal fra 16/4-2015

Amager: Bella Sky Comwell

- 1 eller 2 overnatninger.
- Morgenmad hver morgen.
- Fri brug af WiFi og fitness.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos Dagensbedste.dk

Gælder 17. maj-31. aug, ikke 7.-11./24.-28. juni og 2.-9. aug.
 
Se alle Bella Sky Comwell deals

Yderligere beskrivelse

UDLØBER I AFTEN: Forkæl din kære og nyd en nat i luksuriøse omgivelser med et ophold for 2 på Bella Sky, hvor kvalitet, afslapning og nydelse er i højsædet. Slå til nu - og genskab romantikken! Lad batterierne op på det luksuriøse Bella Sky. Med dagens tilbud kan I nyde hinanden og genskabe romantikken med en nat på Bella Sky, hvor I kan slappe af. Værdibeviset gælder fra 5. maj til den 31. august 2015. 1 nat for 2 personer til 999,- (normalpris 1400,-) Tilbuddet gælder for 2 personer: Ophold på Bella Sky i eksklusive omgivelser 1 overnatning for 2 personer Lækker morgenmad Generel info: Check-in 14:00 Check-ud 12:00 OBS: Vær opmærksom på at bestille i god tid, da der ellers ikke kan garanteres plads på hotellet i den ønskede periode! Om hotellet I bliver indlogeret på et af hotellets 812 unikke værelser, som alle er indrettet med originale designmøbler og udstyret med individuelle gulv til loft-vinduer i vekslende trapezform, der giver et spektakulært lys! Når mørket sænker sig, kan I nyde en lækker middag i hotellets stilfulde restaurant og slutte aftenen af med et glas vin eller en lækker drink i den stemningsfulde og luksuriøse lounge. Bella Sky kan med sine 23 etager, 812 designværelser og 28 fleksible møde- og konference bryste sig af at være Nordens største hotel! Bella Sky udmærker sig ved sin unikke arkitektur, som også gør det æstetisk smukt. Bella Sky gør en dyd ud af at opfylde den enkelte gæsts behov, så der vil blive kræset om jer. Nærområdet byder på shopping i Skandinaviens største indkøbscenter, Field's, golfspil eller en hyggelig tur i de fredede fællesarealer. Der er også masser af hyggelige, små caféer i området, hvor I kan sætte jer ind og nyde en dampende varm kop kaffe, te eller kakao og få varmen. OBS! I perioderne 6. - 17. maj, 7. - 11. / 24. - 28. juni, og 2. - 9. august - 2015 er det ikke muligt at benytte opholdet.

Ekstra information

Værdibeviset bliver afsendt straks efter betaling, pengene trækkes samtidig på dit kreditkort Værdibeviset gælder fra 5. maj til den 31. august 2015. Opholdet bookes på på dette link: www.top10ocio.com/#!copenha--rest-customer/c1cli OBS! I perioderne 6. - 17. maj, 7. - 11. / 24. - 28. juni, og 2. - 9. august - 2015 er det ikke muligt at benytte opholdet. Booking kan ikke ændres eller refunderes når I først har foretaget jeres booking Booking skal ske senest 30 dage før det ønskede ankomsttidspunkt Fortrydelsesretten bortfalder, når din booking er blevet bekræftet af ifl. forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2. Det betyder også, at muligheden for kreditering hos dealsitet bortfalder, når booking er blevet bekræftet af Top10Ocio HUSK at bestille i god tid, da der kan være travlt i starten af indløsningsperioden samt til slut Der tages forbehold for udsolgte datoer Du køber et værdibevis på de beskrevne produkter eller services. Ordren gennemføres af Top10OcioWenlock Road 20-22 N1 7GULondon London

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 2339,-
værdi:
3008,-
rabat 22%
Gå til tilbud Læs mere mere

Kbh: 3 dages godt anmeldt ophold med ekstra

København: 71 Nyhavn Hotel

- 2 overnatninger
- 2 x lækker morgenbuffet
- 2 x 1 fl. Cava på værelset (pr. vær.)
- 2 x 1 æske chokolade (pr. vær.) og gratis lån af cykler
"Til april. Pris varierer.
4.3 af 5 stjerner (4142 brugere)
" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 663,-
værdi:
1100,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

København: 2-4 dage med morgenmad - for 2

Nørrebro : A&O København

Dejligt ophold i Danmarks skønne hovedstad. Bo dejligt på A&O København på Nørrebro og vælg mellem 1, 2 eller 3 overnatninger for 2 personer inkl. morgenmad.
"Til d. 31. dec. 2023. Pris gælder 1 nat. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 549,-
værdi:
800,-
rabat 31%
Gå til tilbud Læs mere mere

København: 3 dages ophold med morgenmad

Kastrup: Copenhagen Go Hotel**

- 2 overnatninger
- 2 x morgenmad
- Gratis parkering
"Indtil dec. Prisen varierer. Max 669,-" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide