Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

6 flasker siciliansk rødvin

tilbuds-billede
414,-
Ikke aktivt
værdi:
750,-,-
45%

Deal fra 19/5-2015

Calatrasi - Terre di Ginestra Nero d'Avola 2012

En vin lavet på druer pakket med sol og smag. Den solmodne vin har gæret i 8 måneder på små egefade, hvilket har afrundet vinen flot og giver en ekstra kraftig vin med et blødt præg af vanilje.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos vinpalle

Levering koster 59 kroner, men er gratis ved køb af 2 kasser.
 
Se alle Rødvin - Calatrasi - Terre di Ginestra Nero d'Avola 2012 deals

Yderligere beskrivelse

Vi har været heldig og har fået fat i en palle af en af Siciliens bedste vine. Vinhulen kalder den "Enormt flot vin med masser af det hele". Der er tale om den super anmeldte Terre di Ginestra Nero d'Avola 2012, som Vinhulen har kåret til "Kanonvin til Spotpris" i deres store test af italienske vine. Vi er ikke i tvivl, dette er den bedste Sicilienske vin , som vi har smagt. Vinen fik også 5 stjerner og 90 point fra Vinhulen samt 5 stjerner fra både Finansbureauet og Vinavisen. Vi kan nu tilbyde dig denne dejlige vin til kun 69 kr. Du sparer hele 45% Slå til før pallen er tom! Anmelderne er vilde med vinen: "Kanonvin til Spotpris", 5 stjerner og 90 point fra Vinhulen Michael Christensen : "Violet. Næsen har hindbær, mynte, salmiaklakrids og dejlig kompleks og særdeles spændende i sit duftspektre. Smagen har hindbær, mynte, lakrids og fast frugtsyre og blød frugt. Fremragende brydning mellem det fede og frygtsyren, lette bittertoner og så kommer tobak. Enormt flot vin med masser af det hele. Kold i stilen kan man argumentere for." - Vinhulen, 5 stjerner og 90 point. "Kanonvin til Spotpris" (tildeles kun få udvalgte vine) "Godt køb" og 5 stjerner fra Finansbureauet Claus Forrai : "Flot vin med animalsk næse og sødmefuld mund med noter af peber, oregano og kirsebær. Godt køb" -Finansbureauet, 5 stjerner 5 stjerner fra Vinavisen Anker Tiedemann : "Mums for en rødvin. Den dufter af modne brombær og kirsebær, mens smagen er fyldig, frugtrig, varm og rund. En vin mange vil kunne lide. " -Vinavisen, 5 stjerner Køb 2 kasser og få dem leveret fragtfrit til døren. Om vinen Siciliens nationaldrue Nero d'Avola er pakket med sol og smag, og til menneskepenge fås druen ikke bedre end Terre di Ginestra. Områdets varme klima, og tradition for at lave kraftige vine, der fungerer godt både med og uden mad, smages tydeligt i vinen, som en enig skare af anmeldere kalder "et kup til prisen." Terre di Ginestra laves på nogle af Calatrasis ældste vinstokke, og den solmodne vin lagres efter gæring 8 måneder på små egefade. Det afrunder vinen flot og giver en ekstra kraftig vin og et blødt præg af vanilje. Land : Italien Område : Sicilien Vingård : Calatrasi Drue : Nero d'Avola Årgang : 2012 Alkohol : 14% Drikkes bedst : 2014 - 2017 Om vingården Med marker i både Puglia og Sicilien, er Calatrasi en af syditaliens største producenter. I mange år har man forsøgt at opnå den toscanske stil i vinene, og selveste Bernabei har i en årrække fungeret som vinmager på stedet. I dag er man gået tilbage til rødderne. Tilbage til den gode, kraftige vin med masser af frugt, som det er naturligt at få fra Nero d'Avola-druen dyrket i så varmt et område som Sicilien. Der er dog slet ikke tale om frugtsøde bamser. Tværtimod laver Calatrasi flotte, tørre vine, der passer perfekt til det danske efterårs- og vinterkøkken.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 29,-
værdi:
59,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart frugtkniv

Lille og effektiv skræller til din sunde madvaner

Lille og ukompliceret redskab til at skrælle dine frugter. Den skræller let al skræl af æbler og andre frugter. Den lille skærer uden problemer ridser i citrusfrugter, så det bliver let at fjerne den tykke skal. er lette at dele.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 89,-
værdi:
119,-
rabat 25%
Gå til tilbud Læs mere mere

Rivejern og snitter i tyndt design

Med et godt sikket greb

Rivejernet kan meget effektivt rive appelsiner, lime og andre skal-frugter. Desuden skærer den let de flotteste tynde grøntsagsskiver til salaten og madlavningen
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 29,-
værdi:
89,-
rabat 67%
Gå til tilbud Læs mere mere

God pris: 3-i-1 multifunktionel grøntsagsskræller

Skarp knivsæg, der skærer pænt

Højkvalitets silikone og rustfrit stålbladmateriale, sundt, farveløst og ikke-giftigt. Der er en udhulningsanordning ved siden af, som kan graves og hænges, og designet opfylder daglige behov. Den midterste roterende knap muliggør let og fri skift.
"Levering: 29,- Er før set på deal til 59,-" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide