Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Kørekort med teori, manøvrebane, køretimer m.m.

tilbuds-billede
5499,-
Ikke aktivt
værdi:
10995,-,-
50%

Deal fra 20/5-2015

Frederiksberg: A One Køreskole

Kørekortet tages på et lynkursus på 5 uger, så man hurtigt og sikkert kan erhverve sig et kørekort og nyde godt af friheden bag rattet. A Ones elever har en beståelsesprocent på hele 88% teori samt 72% praktisk.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos TilbudiByen
TilbudiByen

Gælder 1 år frem.
 
Se alle A One Køreskole deals

Yderligere beskrivelse

Giv et kørekort fra køreskolen A One på Frederiksberg, hvor du lige nu får halv pris på kørekortet. Det er den perfekte gave, som modtageren vil blive glad for resten af sit liv. Værdibeviset gælder i et år, så selvom modtageren endnu ikke har rundet de 18 år, vil det stadig være en gave der vækker glæde hos den unge kommende bilist. Kørekortet tages på et lynkursus på 5 uger, så gavemodtageren hurtigt og sikkert kan erhverve sig sit kørekort og nyde godt af friheden bag rattet. A Ones elever har en beståelsesprocent på hele 88% teori samt 72% praktisk. Du får sikret både teori- og køretimer af høj kvalitet, hvor man lærer alt, der er værd at vide, for at man kan blive en god og rutineret bilist. Det siger de tidligere elever: Louise Maj: "Jeg har haft en rigtig god oplevelse med A One Køreskole- søde mennesker, hjertevarm modtagelse, fedt med tavleundervisning og god kemi mellem elev og lærer". Malene: "Da jeg første gang trådte ind på A One og mødte Rehman, vidste jeg at jeg havde valgt rigtigt. Man skal lede længe efter så en engageret, "large" og tålmodig lærer som ham. Som elev er man aldrig i tvivl om, at Rehman er der for dig". Martin Siebenhaar: "A One Køreskole har i gennem hele forløbet været topprofessionelle, tavleundervisningen er effektiv og man sidder bag rattet fra første køretime, vejledt af kvalificerede undervisere, som kan deres stof ud til fingerspidserne".

Ekstra information

A One Køreskole ApS,Kingosgade 13,1818 Frederiksberg C

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
1600,-
rabat 81%
Gå til tilbud Læs mere mere

Vinsmagning - for 8 personer

Jylland, Sjælland, Fyn og Lolland-Falster: Vinhuset Top Wine

Med tilbuddet kan du se frem til vinsmagning, afholdt privat hos dig eller i firmaet for maks. i alt 8 personer. Under vinsmagningen serveres 8 forskellige vine. Smagningen tager 1,5 - 2 timer.
" Indtil 30. nov. Man. - tor. Fredagstillæg. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 90,-
værdi:
150,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

1 billet til Aarhus Culture Walk

Aarhus C: Aarhus Culture Walk

Bliv klogere på Smilets by, og tag med på en byvandring, hvor du kommer omkring Aarhus’ kulturelle fortid, nutid og fremtid i selskab med kyndige guider fra Aarhus Culture Walk.
" Indtil 30. jun. Kun lør. Også hos Sweetdeal" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 395,-
værdi:
1995,-
rabat 80%
Gå til tilbud Læs mere mere

Online mindfulness-forløb

Hos Big media

Luk ro og mental klarhed ind i dit liv med dette effektive online mindfulness-forløb tilbudt af Lev Stress Fri. Forløbet lærer dig at integrere mindfulness-øvelser i din dagligdag og er udviklet til dig, der ønsker en øget personlig indsigt.
"Til d. 1. aug. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide