Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Italiensk streetfood og drikke - for 2

tilbuds-billede
135,-
Ikke aktivt
værdi:
270,-,-
50%

Deal fra 26/5-2015

Torvehallerne: LúBar

I forkæles med 3 sicilianske arancini, 2 sprøde canolli og 2 italienske sodavand. Nyd jeres måltid ved bænke i solskinnet på Danmarks største gourmet-marked eller tag herlighederne med hjem.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos tipster
tipster

Se alle LúBar deals

Yderligere beskrivelse

Torvehallerne i hjertet af København byder på delikatesser i verdensklasse. Og den italienske kæmpesucces LùBar har netop slået dørene op til deres formidable street-food-køkken på torvepladsen midt i Danmarks største gourmet-marked. Her byder dygtige italienske street-food-kokke på sicilianske arancini og sprøde italienske cannoli med sød ricottacreme. Begejstrede journalister og madelskere fra hele verden flokkes om LúBar?s italienske food trucks i Italien, Amsterdam og København. Og med artikler og forsider i Millionaire, Traveller US og Vogue er LúBar på blot 2 år blevet en international kæmpesucces.Med Dagens tilbud får du formidabel italiensk street food & drikke for 2 personer hos LùBar i Torvehallerne. I forkæles med 3 sicilianske arancini, 2 sprøde canolli og 2 italienske sodavand. Nyd verdensberømte arancini i 5 varianter efter eget valg. Få sprødstegt arancini med siciliansk tomatsovs, oksekød og ragusano cheese. Smag arancini med italiensk landskinke, spinat, auberginer, Bronte-pistacie, rejer og meget mere. Nyd hjemmebagte italienske cannoli - sprøde vafler med smag af nødder og strejf af kanel - fyldt med friskrørt sød ricottacreme, toppet med italiensk chokolade, pistacie og tørret appelsin. Få fantastiske italienske sodavand lavet på appelsinskal, passionsfrugt, citron og bitterappelsin - brygget af dygtige sicilianske sodavands-bryggere siden 1953.Nyd fantastisk italiensk street food ved bænke i solskinnet på Danmarks største gourmet-marked eller tag herlighederne med hjem.Torvehallerne syder og summer af liv og glade dage. Hver uge lægger 100.000 forvente kunder turen forbi Danmarks største gourmet-marked for at handle de bedste fødevarer og delikatesser. Og midt på torvepladsen i de travle torvehaller byder nyåbnede LùBar på et sandt italiensk madeventyr.LùBar?s formidable street food køkken er blevet en international kæmpesucces, som har trukket overskrifter i de største italienske & internationale magasiner og dagblade. Fantastisk italiensk slow food fra smukke nyrenoverede food trucks begejstrer både designere, journalister og madelskere fra hele verden.LúBar byder på fantastisk street food lavet på de fineste italienske delikatesser. Her er alt hjemmelavet på råvarer fra de bedste landbrug på Sicilien. Og maden har den samme udsøgte og exceptionelle smag, uanset om den serveres fra LùBar?s fantastiske food trucks i Rom, Firenze, Venedig, Torino, Amsterdam eller København.Den italienske street-food-success er skabt af søskendeflokken Ludovico, Lucrezia og Lucilla Bonaccorsi og har dybe sicilianske rødder. På blot 2 år har street-food-konceptet udviklet sig fra et drømmeprojekt til en kæmpesucces. Og Lúbar er nu gået internationalt med stop i København. Her forkæler italienske kokke, iført nystrøgne skjorter og forklæder, københavnere & turister midt i Torvehallernes gourmet-marked.

Ekstra information

LùBarFrederiksborggade 211360København Ktlf.: -

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 80,-
værdi:
138,-
rabat 42%
Gå til tilbud Læs mere mere

2 stykker valgfrie pizzaer

Aalborg: Caspers Pizza.

Måske du allerede har smagt Caspers forrygende fastfood kreationer, der sætter en helt ny standard for de populære og elskede retter, burgere og pizza.
"Til d. 15. maj." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 295,-
værdi:
495,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

8 serveringer hos Plates

Christianshavn: Plates

David Johansen vandt madanmeldernes hjerter og maver, da han som den yngste kok i danmarkshistorien vandt en Michelin-stjerne til Kokkeriet. Og resten af os lærte ham nok at kende som vært på det populære madprogram Masterchef på TV3.
"Til d. 14. jul. Stedet har en glad smiley og får
4.5 af 5 stjerner (402 brugere)
" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
299,-
rabat 33%
Gå til tilbud Læs mere mere

6 retter - Darling Menu

Indre by: Darling Bistro & Bar

Ny nordisk gastronomi med fransk islæt og atmosfæriske rammer med kanaludsigt. Gælder kun i dag.
Vælg mellem forskellige retter.
"Book straks - få pladser. Se tilbud i aften. Kan anbefales. Stedet har en glad smiley og får
4.3 af 5 stjerner (251 brugere)
" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide