Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Luksuriøs aloe vera-Madras

tilbuds-billede
899,-
Ikke aktivt
værdi:
3759,-,-
76%

Deal fra 25/8-2019

15 cm høj

Aloe vera er kendt for at være stødmideafvisende, antiallergisk og for at have en lettere rengørende effekt, der bekæmper bakterier og lugtgener.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos DealSales
DealSales

Gratis levering. Prisen gælder for størrelsen: Madras 90 x 200 cm.
 
Se alle Madras deals

Yderligere beskrivelse

Denne madras er til personen, der ønsker en økologisk fremstillet madras, der har en medium fasthed, ekstra blød komfort og som er testet for skadelige stoffer. Madrassen er certificeret af anerkendte OEKO-TEXLuksus Aloe Vera Madras Optimér din nattesøvn og sov som en drøm med denne luksus madras, lavet på økologiske Aloe Vera fibre. Aloe Vera er kendt for at være stødmideafvisende, antiallergisk og for at have en lettere rengørende effekt, der bekæmper bakterier og lugtgener. Denne meget bløde og komfortable luksus-madras, er desuden certificeret af OEKO-TEX, som er verdens førende sundheds- og miljømærkning, der sikrer forbrugeren bæredygtighed og mindst muligt skadelige stoffer. Madrassen er testet for en række sundheds- og miljøskadelige stoffer og er altså blevet godkendt af OEKO-TEX, som en madras der lever op til de internationale retningslinjer. Madrassens visko-elastiske materiale er trykaflastende og med en perfekt kompathed, der giver dig god støtte. Materialet er et af de mest populære hos forbrugere og giver samtidig madrassen ekstra blød komfort. Madrassen bliver desuden ikke deform. Er fremstillet af 3D højventilations materiale og justerer sig alt efter årstiden. Lavet med 11 støtteområder der holder rygsøjlen i en optimal position og med sin anti-termiske kølende effekt, er den perfekt til personen der har en tendens til at svede i løbet af natten. Du kommer til at sove trygt i et rent og økologisk miljø. SPECIFIKATIONER: Højde ca. 15 cm. (plus/minus 1 cm) og med medium fasthed OEKO-TEX garanti certifikat Aloe Vera polstring Allergivenlig Madras i flere lag for ekstra komfort Visko-elastisk materiale som gør den ekstra blød Lang holdbarhed grundet den steriliserende effekt 2 års garanti VÆLG MELLEM: 90 x 200 Luksus Aloe Vera Madras DEALPRIS 899 kr. inkl. levering Normalpris 3759 kr. inkl. levering 140 x 200 Luksus Aloe Vera Madras DEALPRIS 1199 kr. inkl. levering Normalpris 3871 kr. inkl. levering 150 x 200 Luksus Aloe Vera Madras DEALPRIS 1199 kr. inkl. levering Normalpris 3908 kr. inkl. levering 160 x 200 Luksus Aloe Vera Madras DEALPRIS 1299 kr. inkl. levering Normalpris 3945 kr. inkl. levering 180 x 200 Luksus Aloe Vera Madras DEALPRIS 1399 kr. inkl. levering Normalpris 3983 kr. inkl. levering 200 x 200 Luksus Aloe Vera Madras DEALPRIS 1499 kr. inkl. levering Normalpris 4020 kr. inkl. levering Normalprisen er bekræftet af leverandøren

Ekstra information

Prisen er inkl. levering med DPD til den adresse du har oplyst i købsprocessen VIGTIGT: Når du har foretaget dit køb, skal du ikke gøre yderligere. Varen bliver fremsendt til dig i henhold til leveringstiden i dette afsnit BEMÆRK: LEVERING MAX 15 HVERDAGE EFTER KØB Dit værdibevis bliver tilsendt pr. mail umiddelbart efter dit køb. Samtidig med udstedelsen af værdibeviset trækkes pengene for værdibeviset på dit kreditkort. Du kan altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil på www.dealsales.dk Dit værdibevis ændrer først status til ”Kupon er indløst” på din DealSales brugerprofil, når leverandøren har afsendt din vare Dit værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud/rabatter OBS: DealSales er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamationer mv. rettes direkte til forhandleren på mail dromero@eccox.es Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb. Hvis du ønsker at returnere varen, skal du selv betale returfragten. Varerne skal returneres til leverandøren i original emballage og ubrugt stand Levering over hele Danmark (brofaste øer + Bornholm) Grupo Unipremier SLhttp://www.eccox.co.ukAvenida Pablo VI,52 28223 Pozuelo de Alarcón. MADRID

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 1399,-
værdi:
5997,-
rabat 77%
Gå til tilbud Læs mere mere

Visco Luxury Crystal madras

Reducerer muskelspændinger

Sov som en drøm på den ekstremt bløde Visco Luxury madras, der er lavet i strech-væv, som er ideelt til følsom hud. Madrassen er termofølsom og har høje reaktionsegenskaber under tryk, hvilket opretholder ryggens naturlige holdning, når du hviler på den.
" Gratis levering. Pris gælder madras 90*200. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1499,-
værdi:
9999,-
rabat 85%
Gå til tilbud Læs mere mere

Luksusmadras

Med huskeskum

Madrassen har en mikrocellulær struktur, specialpolstring af naturlige stoffer, der er fremstillet af sportsfibre og dobbelt toplag med air-fresh system, samt specielt tredimensionelt åndbart system, der reducerer sved ved hurtigt at fjerne fugt og tillade fri luftcirkulation.
"Gratis levering. Prisen gælder for en madras med målene 90 x 200 cm." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1299,-
værdi:
6700,-
rabat 81%
Gå til tilbud Læs mere mere

Øko-tex certificerede madrasser

Vælg mellem flere størrelser og varianter

Få en bedre nattesøvn med en madras, der tilpasser sig dine behov og regulerer temperaturen igennem natten. Madrassen er udformet i de lækreste, åndbare materialer.
" Gratis levering.Prisen er for størrelsen 90 x 200 cm og typen Eco-tencel Ignifugo." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide