Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Tanning helkropsmassage

tilbuds-billede
350,-
Ikke aktivt
værdi:
1250,-,-
72%

Deal fra 3/6-2015

Valby: Ny Liv Spa

Tilbuddet består af 75 minutters tanning helkropsmassage, som forkæler din krop med den sunde kokosolie og achiote frø spækket med antioxidanter og karotin pigmenter, så du får en brun kulør.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos TilbudiByen
TilbudiByen

Se alle Ny Liv Spa deals

Yderligere beskrivelse

I det samme du træder ind ad døren hos Ny Liv Spa, vil du uden tvivl føle dig som en unik, forkælet kunde. Du er i centrum, og i dag er det din tur til at forkæle dig selv med både wellness massage og en brun kulør til sommerens varme vejr. Føl dig smuk, sund og skøn med en tanning massage fra Ny Liv Spa. Glødende welnessmassage Ny Liv Spa har udviklet en tanning behandling, der forkæler din krop med den sunde kokosolie og achiote frø spækket med antioxidanter og karotin pigmenter. Karotinoiderne vil blive siddende på din krop, så du går ud af døren hos Ny Liv Spa med en anelse mere glød og kulør i huden. Der vil derfor være chance for, at du vil kunne se din hud, blive hurtigere brun de næste par dage. Mærk også hvordan massørens næsten healende hænder får hverdagsstressen til at forsvinde i over en time, mens en sund salve spredes på hele din krop. Alle tanker bliver flyvske og lette, og du vil føle dig mere afslappet, end du længe har gjort. Farvel til affaldsstoffer Ny Liv Spa's helkropsmassage starter med et intenst fokus på dine anspændte muskler, så din blodcirkulation kan få lov at strømme frit og stærkt igen, mens affaldsstoffer vil forlade din krop. Affaldsstoffer er med til at gøre dig træt, give rynker, appelsinhud og et skinnende skær i huden, og det kan en helkropsmassage fra Ny Liv Spa hjælpe med at forebygge. Dagens deal tilbyder dig også at vælge en øvre kropsmassage á 45 minutter eller en nedre kropsmassage á 30 minutter. Giv dig selv denne fornøjelse. Du vil ikke fortryde det et sekund. Hverken før, under eller efter. Book online på Ny Liv Spa's hjemmeside.

Ekstra information

NyLivSpa,Høffdingsvej 34,2500 København

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 500,-
værdi:
900,-
rabat 44%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters Ayurvedisk detox

Østerbro: Mind, Body and Soul

Denne ansigtsbehandling er baseret på en speciel 4000 år gammel ayurvedisk (traditionel indisk) teknik, der styrker og løfter ansigts-musklerne og styrker huden.
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
600,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Alternativ fodbehandling med pedicure

Vesterbro: Glory Nails by Maria

Du kan se frem til en skøn fodbehandling, der er ren velvære for fødder og negle. Dine fødder bliver så dejlige bløde, og dine negle får påført en flot shellak til sidst i behandlingen.
" Pt. ikke nogen udløbsdato. Behandleren taler kun engelsk. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
600,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters ansigtsbehandling med massage

Frederiksberg C: Feng Massage

Hos Feng Massage kan du med denne deal nyde en skøn ansigtsbehandling, der gør underværker for din hud. Glæd dig til en afstressende, dejlig behandling der giver ny energi til huden.
"Pt. ingen udløb. Tidsbestilling påkrævet. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide