Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

6 flasker anmelderrost rosévin

tilbuds-billede
414,-
Ikke aktivt
værdi:
720,-,-
43%

Deal fra 8/6-2015

Zillinger Spring Break Rose 2014

Vinen har en saftig smag med god syre og masser af røde bær i eftersmagen. Vinen er ideel til salater og lette fiskeretter.
Anbefales serveret ved 8-10 grader.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos vinpalle

Levering koster 59 kroner, men er gratis ved køb af 12 flasker.
 
Se alle Zillinger Spring Break Rose 2014 deals

Yderligere beskrivelse

Sommertid er Rosétid og vi har fået fat i en af de bedste rosé vine fra Østrig. Der er tale om en Zillinger Spring Break Rose 2014, som ikke har fået anmeldelser endnu. Tidligere årgange har dog fået super anmeldelser og Ole Troelsø skrev om 2013 årgangen: "Spring Break har en frisk og charmerende næse med god mineralitet og bærduft." Vi kan tilbyde dig denne enestående vin til kun 69 kr. Slå til før pallen er tom! Herbert Zillinger er en af Ølstrigs bedste vinmagere . Han er specielt god til mousserende vine, hvidvine og rosé. Den anerkendte vinguru Jancis Robinson siger bl.a. følgende om Herbert Zillinger: "The real discovery as far as I am concerned is Herbert Zillinger, whose whites are exceptionally good." Snyd ikke dig selv for dette enestående tilbud. Ole Troelsø i Børsen: "Zillinger har tidligere sejret i en Børsen smagning af mousserende vine, hvor den slog langt dyrere champagner. Nu er det østrigske hus tilbage i feltet med denne skønne, forfriskende rosé lavet på den østrigske drue zweigelt. Spring Break har en frisk og charmerende næse med god mineralitet og bærduft. Friskheden fortsætter helt ind i munden, hvor en diskret sødme balancerer godt med tørhed og syre. Oplagt som tørstslukker, aperitif eller til lette frokostretter." 4 stjerner (2013) Jancis Robinson MW, Maj 2015: "The real discovery as far as I am concerned is Herbert Zillinger, whose whites are exceptionally good." Vinen er i klassen Leicht & Fruchtig: lethed og frisk frugt, ukomplicerede vine til fornøjelse og fest Køb 2 kasser og få dem leveret fragtfrit til døren. Om vinen 100% Zweigelt. Fin og indbydende duft af røde bær. Smagen er saftig, med en god syre og masser af røde bær i eftersmagen. Dejlig frisk på ganen, denne vin er perfekt til salater og lette fiskeretter på terrassen om sommeren. Vi anbefaler at serverer vinen ved 8-10 grader. Land : Østrig Område : Weinviertel Vingård : Weingut Herbert Zillinger Drue : 100% Zweigelt Årgang : 2014 Alkohol : 11,5% Om vingården Traditionen for vinproduktion i familien Zillinger går tre generationer tilbage. Vingården er beliggende i det sydlige Ebenthal nord for Wien i vinregionen Weinviertel. Siden Herbert i 1998 kom retur fra ønologskolen i Klosterneuburg har han stået med ansvaret for husets vine. Stilen er rank, stringent og der er fokus på at skabe vine, der er nemme at nyde. Zillinger er altid garant for fantastisk pris/kvalitet forhold.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 89,-
værdi:
119,-
rabat 25%
Gå til tilbud Læs mere mere

Rivejern og snitter i tyndt design

Med et godt sikket greb

Rivejernet kan meget effektivt rive appelsiner, lime og andre skal-frugter. Desuden skærer den let de flotteste tynde grøntsagsskiver til salaten og madlavningen
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 29,-
værdi:
89,-
rabat 67%
Gå til tilbud Læs mere mere

God pris: 3-i-1 multifunktionel grøntsagsskræller

Skarp knivsæg, der skærer pænt

Højkvalitets silikone og rustfrit stålbladmateriale, sundt, farveløst og ikke-giftigt. Der er en udhulningsanordning ved siden af, som kan graves og hænges, og designet opfylder daglige behov. Den midterste roterende knap muliggør let og fri skift.
"Levering: 29,- Er før set på deal til 59,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 175,-
værdi:
300,-
rabat 42%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Frit valg hos vinhandel & delikatesse

Vesterbro: Mama Vin & Gastronomi

Køb for 300 kroner i butik på hele 120 kvm med et imponerende udvalg af vine, eksklusive champagner og spiritus, samt gastronomiske lækkerier som jomfruolivenolie, pasta, oliven, snacks, spændende dåsemad mm.
"Man. - lør. Kl. 10-18. Over 400 har købt." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide