Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

6 flasker australsk rødvin

tilbuds-billede
444,-
Ikke aktivt
værdi:
780,-,-
43%

Deal fra 8/7-2015

No Fixed Address Shiraz 2012

Smagen har en saftfuld kraft, der kan give en en stenstøtte gele i knæene. Den fede intense frugt, fylder over af blommer, solbær, sorte kirsebær og svedske, hyllet i krydderi og afsluttes med lang eftersmag med små fadnoter.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos vinpalle

Levering koster 59 kr. Fri fragt ved køb af 12 fl. eller flere.
 
Se alle rødvin - shiraz deals

Yderligere beskrivelse

Vi har fået fat i en meget spændende australsk Shiraz med 94 point fra den australske vinguru James Halliday . "no FIXED address" er en ny serie af vine fra Vestaustralien. Den danske importørs eget "winemaking team" i Australien har simpelthen opkøbt vin på højt kvalitetsniveau , og derefter har de sat deres egen etiket på. Vi kan tilbyde dig denne spændnde vin til kun 74 kr. Du sparer hele 43%. Slå til før pallen er tom! Det er stor Shiraz til en latterlig lav pris. Kan du lide australsk vin i den tunge klasse , skal du bestemt købe et par kasser af denne spænende vin, så du har nok til de mange grillaftener på terassen. Køb 2 kasser og få dem leveret fragtfrit til døren. Hvis du skal, eller er på ferie, kan du skrive i kommentarfeltet på købesiden, hvornår du ønsker vinen leveret. Denne topkvalitets Shiraz er fra Great Southern i Vestaustralien. Vinener er lavet af en producent, der har så mange topanmeldelser , at rækken er længere end øjet rækker. Vinen, med original etiketten, er ingen undtagelse og har fået hele 94 point fra James Halliday , som er australiens svar på Robert Parker . Målet med denne vin var, at sætte ny standard for, hvor meget australsk vin man kan få for pengene. Navnet "no FIXED address" kan oversættes til "ukendt adresse". Producenten bag vinen er nemlig anonym, da vinen sælges langt billigere end versionen med producentens egen etiket. -Det mener vi faktisk er ret smart. Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering). Om vinen Mørkerød kulør på kanten af det sorte. Bouquet af modne, mørke blommer, svesker og rosin med krydderi og lakrids. Smagen har en saftfuld kraft, der kan give en en stenstøtte gele i knæene. Den fede intense frugt, fylder over af blommer, solbær, sorte kirsebær og svedske, hyllet i krydderi og afsluttes med lang eftersmag med små fadnoter. Vinen skal servers ved 16-18 grader. Land : Australien Område : Great Southern Vingård : Anonym Drue : Shiraz Årgang : 2012 Alkohol : 14,5% Drikkes bedst : Nu og 5 år frem Om vingården Denne topkvalitets Shiraz er fra Great Southern i Vestaustralien. Vinener er lavet af en producent, der har så mange topanmeldelser, at rækken er længere end øjet rækker. Vinen, med original etiketten, er ingen undtagelse og har fået hele 94 point fra James Halliday, som er australiens svar på Robert Parker. Målet med denne vin var, at sætte ny standard for, hvor meget australsk vin man kan få for pengene. Navnet "no FIXED address" kan oversættes til "ukendt adresse". Producenten bag vinen er nemlig anonym, da vinen sælges langt billigere end versionen med producentens egen etiket. -Det mener vi faktisk er ret smart.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 29,-
værdi:
59,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart frugtkniv

Lille og effektiv skræller til din sunde madvaner

Lille og ukompliceret redskab til at skrælle dine frugter. Den skræller let al skræl af æbler og andre frugter. Den lille skærer uden problemer ridser i citrusfrugter, så det bliver let at fjerne den tykke skal. er lette at dele.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 89,-
værdi:
119,-
rabat 25%
Gå til tilbud Læs mere mere

Rivejern og snitter i tyndt design

Med et godt sikket greb

Rivejernet kan meget effektivt rive appelsiner, lime og andre skal-frugter. Desuden skærer den let de flotteste tynde grøntsagsskiver til salaten og madlavningen
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 29,-
værdi:
89,-
rabat 67%
Gå til tilbud Læs mere mere

God pris: 3-i-1 multifunktionel grøntsagsskræller

Skarp knivsæg, der skærer pænt

Højkvalitets silikone og rustfrit stålbladmateriale, sundt, farveløst og ikke-giftigt. Der er en udhulningsanordning ved siden af, som kan graves og hænges, og designet opfylder daglige behov. Den midterste roterende knap muliggør let og fri skift.
"Levering: 29,- Er før set på deal til 59,-" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide