6 flasker italiensk hvidvin
Tilbudet er udløbet -
hvad gør du nu?
Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!
594,-
Ikke aktivt
værdi:
894,-,-
34%
Gå ikke glip af dette tilbud - næste gang
Dette tilbud er ikke aktivt længere. Men hvis du indtaster din e-mail i feltet til højre vil du ikke igen at gå glip af rabat, besparelser og gode tilbud med billig lav pris på alt fra restauranter til rejser og shopping.
Deal fra 10/7-2015
Tabano March IGT Bianco 2014
Den bør serveres ved ca. 10 grader og kan naturligvis serveres til fisk og skaldyr, men også lettere kødretter og fjerkræ. Og naturligvis blot som et dejligt glas i solen.
Udbyder
Tilbudet er fundet hos vinpalle
Se alle hvidvin deals
Yderligere beskrivelse
Nu har du mulighed for at gøre et af historiens beste vinkup. Vi har nemlig fået fat i et begrænset parti af Italiens bedste hvidvin fra de berømte Mirizzi brødre . Der er tale om Tabano March IGT Bianco 2014, som har fået maximale 99 point fra Italiens største vinanmelder , Luca Maroni. Luca har også kåret vinen til Italiens bedste hvidvin . Vi kan tilbyde dig den til kun 99 kr. Slå til før pallen er tom!
Denne årgang fik topkarakteren 99 af 99 point fra Luca Maroni . De seneste år har man opnået 98 point, men med denne årgang har man fået de sidste justeringer på plads, og skabt Italiens bedste hvidvin . Vinen har også scoret topkarakteren 3 stjerner fra den berømte Veronelli guide . Nu har du således en enestående mulighed, for at få del i et af historiens bedste vinkup. Snyd ikke dig selv.
Køb 2 kasser og få dem leveret fragtfrit til døren.
Hvis du skal, eller er på ferie, kan du skrive i kommentarfeltet på købesiden, hvornår du ønsker vinen leveret.
99/99 point og kåret som Italiens bedste hvidvin af Luca Marconi
"This is a wonderful wine that a great marriage sublimes: power to elegance, fragrance to importance. Given the caliber of the individual items it is easily imaginable the result of the compositional sum: an air, an aura that a thick and viscous grape pulp recalls, with no interruption and no macula... It is an absolute masterpiece by the winegrower and winemaker, and above all by the dative nature." -Luca Maroni, 99 point
Om vinen
Brødrene Mirizzi har arbejdet intenst på denne vin de senere år. Hos Montecappone har man haft en ambition om at skabe den bedste hvidvin i årevis. Der er målrettet arbejdet med at kombinere den lettere, og meget klassisk for Marche distriktet, Verdicchio drue. Med de mere frugtige, smagfulde og aromatiske druer Sauvignon Blanc og Moscato. Kort og godt giver det en vin med det bedste fra flere sider. Fylde og smag fra Sauvignon og Moscato, og elegancen fra Verdicchio druen.
Udfaldet af denne kombination er unik. Det bekræfter anmeldelse på 99/99 point. De seneste år har man opnået 98 point, men med denne årgang har man fået de sidste justeringer på plads, og skabt Italiens bedste hvidvin.
Druerne gæres uden skin i 4 måneder, hvorefter sten filtreres fra. Den efterfølgende lagring foregår på flaske indtil vinen er drikkemoden.
Den bør serveres ved ca. 10 grader og kan naturligvis serveres til fisk og skaldyr, men også lettere kødretter og fjerkræ. Og naturligvis blot som et dejligt glas i solen.
Land : Italien
Område : Marche
Vingård : Montecappone
Druer : 50% Verdicchio, 30% Moscato og 20% Sauvignon
Årgang : 2014
Alkohol : 13%
Drikkes bedst : Nu og 5 år frem
Om vingården
Vingården Montecappone er startet i slutningen af 60´erne. I 1997 blev gården købt af Mirizzi-familien, som driver gården i dag. De er et absolut tophus i regionen.
Gården har 70 hektarer med vinstokke i bakkerne omkring Jesi. Jesi ligger tæt på byen Ancona på den italienske østkyst ved Adriaterhavet.
Man har en lang tradition med druen Verdicchio, som er hoveddruen for hvidvinen i Marche. Udbytterne der arbejdes med per hektar er generelt lave. Dette sikrer druer af meget høj kvalitet.
Produktionen er en kombination af tradition, der produceres f.eks. i tre etager så vinen kan transporteres uden brug af pumper, og den nyere videnskab med en skarp kontrol af temperaturer i gæringen.