Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

6 flasker toscansk rødvin

tilbuds-billede
594,-
Ikke aktivt
værdi:
1194,-,-
50%

Deal fra 7/8-2015

Sensi Mantello Sangiovese/Syrah IGT 2012

Dyb purpur farve. Fine aromaer af brombær, krydderier, vanilje og tobak. Smagen er dyb, rig og moden med krydderier og lækre `New world` smagsnuancer, som giver et superb mix af de moderne nuancer og den klassiske italienske stil.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos vinpalle

Levering koster 59 kr. Fri fragt ved køb af 12 fl. eller flere.
 
Se alle Sensi Mantello Sangiovese/Syrah IGT 2012 deals

Yderligere beskrivelse

Verdens bedste Supertoscaner Denne bad boy fik hele 96 point for andet år i træk af Luca Maroni , som også kårede den til Italiens 3. bedste rødvin og derved verdens bedste Super-toscaner . Dette understreger, at det er en top kvalitets "Supertoscaner". Vi kan tilbyde dig denne fantastiske vin til kun 99 kr. Du sparer hele 50%. Slå til før pallen er tom! Dette er i sandheden et supertilbud. 96 point , kombineret med det faktum, at der er tale om en "Supertoscaner" , plejer at betyde eksplosive priser, men ikke ved denne Mantello. Vi har kun en palle af denne Supertoscaner, som kan sælges til en fantastisk lav pris i forhold til kvaliteten. Snyd ikke dig selv for dette supertilbud. Køb 2 kasser og få dem leveret fragtfrit til døren. Om vinen Mantello er en IGT ? altså en vin der tillader producenten at arbejde uden for de generelle regler om hvordan en fra Toscana skal produceres. Denne type vine (når kvaliteten er god) kaldes populært for Supertoscanere. Denne er et blend af den elegante Sangiovese (70%) og den kraftfulde Shiraz (30%), som har gæret separat, herefter blended og siden fadlagret mindst 6 måneder. Dyb purpur farve. Fine aromaer af brombær, krydderier, vanilje og tobak. Smagen er dyb, rig og moden med krydderier og lækre `New world` smagsnuancer, som giver et superb mix af de moderne nuancer og den klassiske italienske stil. Medium fyldig, smagsfuld, elegant og med den unikke karakter som de gode supertoscanere kan frembringe. Eftersmagen er blød, og de mange nuancer bliver hængende længe, som fuldender oplevelsen. Drik vinen nu eller gem den op til 8 år. Vinen er meget anvendelig, men den passer perfekt til retter som f.eks. lam, pizza, svinemørbrad eller til grillmad. Land : Italien Område : Toscana Vingård : Sensi Druer : Sangioese og Syrah Årgang : 2012 Alkohol : 14% Drikkes bedst : 2015-2023 Om vingården Sensi er en af de store producenter i Toscana. De producere store mængder Chianti, men de er især anerkendt for deres mindre produktion af højkvalitets Supertoscanere. Vingården har eksisteret i mere end 120 succesfulde år i de toskanske bjerge. Først kendt som stor producent af klassiske vine, men i de senere år er de mest kendt som innovativ producent, og på højne deres kvalitet af deres supertoscanere betydeligt, så de i dag modtager anmeldelser der gør andre (mange gange dyrere) supertoscanere misundelige.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 29,-
værdi:
59,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart frugtkniv

Lille og effektiv skræller til din sunde madvaner

Lille og ukompliceret redskab til at skrælle dine frugter. Den skræller let al skræl af æbler og andre frugter. Den lille skærer uden problemer ridser i citrusfrugter, så det bliver let at fjerne den tykke skal. er lette at dele.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1495,-
værdi:
2750,-
rabat 46%
Gå til tilbud Læs mere mere

Kæmpe kød- og grillkasse

Støvring eller Nørresundby: Slagter Carlsen

Kassen rummer hele 15 kødvarianter. Prisen er tæt på halveret og kvaliteten er i top - bøfferne er garantimøre, stegene velmarinerede og pølserne er hjemmelavet.
" Afhentes udvalgte dage i maj. Stedet har en elite-smiley" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 89,-
værdi:
119,-
rabat 25%
Gå til tilbud Læs mere mere

Rivejern og snitter i tyndt design

Med et godt sikket greb

Rivejernet kan meget effektivt rive appelsiner, lime og andre skal-frugter. Desuden skærer den let de flotteste tynde grøntsagsskiver til salaten og madlavningen
"Levering: 29,-" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide