Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Bestseller: 1 times blid massage

tilbuds-billede
300,-
Ikke aktivt
værdi:
600,-,-
50%

Deal fra 20/3-2023

Gentofte: Rosenmetoden-gentofte.dk

Rosenmetoden er en blid terapiform, som ved berøring og nærvær hjælper til at løsne kroppens spændinger og fastlåste følelser. Du vil føle større frihed og livskvalitet og smerter aftager/forsvinder.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Gælder straks og udløber ikke pt. Udvidet fortrydelsesret.
 
Se alle Rosenmetoden-gentofte.dk deals

Yderligere beskrivelse

Måske er det noget for dig? 1 times blid massage med Rosenmetoden hos Trine Suhr-Jessen. Spar ##65% ::50% %% og få det til kr. ##210::300%%,- (normalpris kr. 600,-) Rosenmetoden er en blid terapiform, som ved berøring og nærvær hjælper til at løsne kroppens spændinger og fastlåste følelser. Når musklerne afspændes, vil du føle større frihed og livskvalitet, stivhed blødgøres og smerter aftager eller forsvinder måske helt.  Rosenmetoden er for dig som: · Lider af spændingshovedpine og migræne · Har spændinger og stivhed i led og muskler · Føler dig træt, fastlåst eller uoplagt uden at kende grunden · Ønsker at blive fri for gamle traumer · Længes efter fordybelse, forløsning, afspænding og større livsglæde Rosenmetoden er IKKE for: · Børn · Mennesker med svære psykiske sygdomme · Mennesker, som er i et afhængighedsforhold til alkohol, stoffer og medicin · Personer i  akut livskrise OM ROSENMETODEN Rosenmetoden har navn efter den tysk-amerikanske fysioterapeut Marion Rosen, som gennem et livslangt studie af sammenhængen mellem åndedræt, muskelspændinger og følelser udviklede den respektfulde, opmærksomme og enkle berøring. Denne blide, men dybdegående berøring ledsaget af få ord kan bevirke, at kroppen giver slip på dybe spændinger og skaber plads til vækst og udfoldelse. Rosenmetodens intention er skabe forandring fra den man tror man er, til den man virkeligt er. Ubevidste muskelspændinger kan sætte sig i kroppen i situationer, der har været svære at rumme, hvor man har måttet tage sig sammen, beskytte sig eller tilbageholde sine følelser. Spændingerne bliver til en vane - en indgroet, selvfølgelig del af kroppen – og bestemmer i al ubemærkethed over vores måde at reagere og handle på. Du kan føle dig træt uden grund. Dine bevægelser og dit åndedræt kan blive hæmmet, og du kan have smerter. Under en behandling berører jeg med mine hænder de spændte muskler i kroppen, så du bliver bevidst om spændingerne. Det giver mulighed for fysisk og mentalt at give slip på vanemæssige spændinger og gamle adfærdsmønstre, som du ikke længere har brug for. Når musklerne afspændes, får du større frihed og livskvalitet. Dine kroniske muskelsmerter aftager eller forsvinder måske helt. Din vejrtrækning bliver friere og trætheden aftager. Behandlingen vil give bedre kontakt til egne følelser og behov og mulighed for at leve i større overensstemmelse med dig selv. Du får større frihed og livskvalitet. En behandling fortsætter efter du er gået hjem. Der er sat en proces i gang. Følelserne og indsigten kan derfor komme mellem behandlingerne. En Rosenterapeut kan ikke løse dine problemer, men kan hjælpe dig til at blive mere bevidst, både hvad angår din krop og dine følelser. Tidsbestilling på: * trine_suhr_jessen@hotmail.com * tlf: 3965 1771 eller 2290 5090 - læg gerne en besked og jeg ringer dig op snarest muligt.  

Ekstra information

Kløckersvej 3 B 2820 Gentofte22 90 50 90 - 39 65 17 71

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 295,-
værdi:
650,-
rabat 55%
Gå til tilbud Læs mere mere

60-90 minutters massage

Østerbro: Bodylounge

- Velværemassage, 60 min. (295 kr.)
- Fysiurgisk massage, 60 min. (375 kr.)
- Gravidmassage, 60 min. (395 kr.)
- Healingmassage, 90 min. (445 kr.)
" Indtil d. 25. nov." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 725,-
værdi:
1090,-
rabat 33%
Gå til tilbud Læs mere mere

Pool Club og massage på Marienlyst

Helsingør: Marienlyst Strandhotel

- Adgang til Marienlysts store spa-afdeling fra kl. 13-18
- 45 min. massagebehandling af erfarne massører
- Marienlyst Strandhotel har et af landets dejligste udsigter
"April - maj. Udvalgte dage. Stedet får
4.2 af 5 stjerner (7413 brugere)
Spa-afdelingen har alle faciliteter i top. Helt ned til stranden og med direkte kig til Kronborg." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 225,-
værdi:
550,-
rabat 59%
Gå til tilbud Læs mere mere

Massage hos Emil Funch

Østerbro og Nærum: Funchouse

- 30 min. ansigtsmassage (225,-)
- 60 min. sportsmassage eller Wellnessmassage (345,-)
" Indtil d. 4. okt." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide