Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

6 flasker anmelderrost hvidvin

tilbuds-billede
414,-
Ikke aktivt
værdi:
774,-,-
47%

Deal fra 30/8-2015

Royal Palmeira 2009

Vinen er listet som en af de 50 bedste portugisiske vine, og har en smag, som viser lime, ananas og komplekse aldrede noter, som man kan finde i Riesling og Semilon.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos vinpalle

Levering koster 59,- men er gratis ved køb af 12 flasker.
 
Se alle Royal Palmeira 2009 deals

Yderligere beskrivelse

Vi er så heldige at fået fingre i en palle af denne fantastiske hvidvin fra Portugal. Vinen er listet som en af de 50 bedste portugisiske vine og manden bag denne fantastiske vin har også lavet Portugals bedste rødvin , som sammenlignes med Pingus og Petrus . Dette er uden tvivl et af verdens bedste køb til vores skarpe pris. Vi kan nemlig tilbyde dig denne dejlige hvidvin til kun 69 kr. Du sparer hele 47%. Slå til før pallen er tom! Vinen er som sagt, produceret af rigmanden Carlos Dias, som er fast besluttet på at ændre Portugals vinproduktion til at være blandt top eliten . Drømmen startede med salget af hans Schweiziske urfirma, som indbragte ham intet mindre en 6 milliarder. Pengene blev investeret i 8 vingårde i de bedste områder i Portugal. Royal Palmeira blev udvalgt til at repræsentere Portugal til "Taste Portugal", hvor 3 af verdens bedste Michelin kokke sammensætter menuen. Så det er en vin af særlig klasse vi her kan tilbyde. Køb 2 kasser og få dem leveret fragtfrit til døren. Recommended by the Wine Detective "Straw with a hint of green and appetising, slightly exotic lime zest on the nose. In the mouth, I?m varietally challenged by its atypical slippery and savoury leesy palate/mouthfeel and complex toast and kerosene notes (á la aged Aussie Semillon or Riesling). Then seduced by the citrus lime zesty drive and mineral inflected line and length of the finish. A hint of eucalyptus too, which lends a certain gout de terroir. If you like mature Hunter Semillon (like me), you?ll love this." Om vinen Vinen er lavet som en af de få Vinho Verde, der aldres med ynde. Under lagring har den ligget på skaller (sur lies fines) hvilket giver vinen en helt eminent dybde. Umiddelbar efter åbning oplever man en frisk duft, der minder en om kvalitets champagne - tør men med elegante eksotiske noter. I smagen åbner vinen sig over flere timer og viser lime, ananas og ikke mindst komplekse aldrede noter, som man kan finde i Riesling og Semilon. Land : Portugal Område : Palmeira, Vinho Verde Vingård : Paço de Palmeira Drue : 100% Loureiro Sur Lies Fines Årgang : 2009 Alkohol : 12,5% Om vingården Paço de Palmeira er beliggende i "Vinho Verde". Gården var oprindeligt tiltænkt som ferie bolig for kongelige og biskopper. Idag dyrkes topkvalitet af bla. druen Loureiro - som frembringer denne utrolige hvidvin.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 89,-
værdi:
249,-
rabat 64%
Gå til tilbud Læs mere mere

Flaske til isterninger

Hav iskoldt vand med dig eller lav små iskugler

Lav iskugler ved at hælde vand i flasken ved at lægge den i fryseren. Så har du flotte iskugler til dit isvand eller frosne limonade. Du kan også tage flasken med på turen til stranden eller skoven. Så har du iskoldt vand på turen.
"Levering: 29,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 29,-
værdi:
59,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart frugtkniv

Lille og effektiv skræller til din sunde madvaner

Lille og ukompliceret redskab til at skrælle dine frugter. Den skræller let al skræl af æbler og andre frugter. Den lille skærer uden problemer ridser i citrusfrugter, så det bliver let at fjerne den tykke skal. er lette at dele.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 119,-
værdi:
299,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

Cannaone CBD-produkter

Fremstillet af økologisk GMO-fri industrihamp

Flere og flere danskere har fået øjnene op for CBD-olie, og millioner af mennesker verden over oplever hver dag markante positive ændringer af deres fysiske og mentale helbred ved daglig brug af CBD. Lige nu kan du købe en flaske CBD til halv pris hos Cannaone via Downtown -
"Gratis levering" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide