Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Proshockice: Fedtreducerende slankebehandling

tilbuds-billede
995,-
Ikke aktivt
værdi:
2000,-
50%

Deal fra 7/10-2015

Værløse: Anti Aging Center

Dette er en ny form for fedtreducerende behandling, som kombinerer traditionel kryoterapi med chokterapi. Chokterapien giver hurtigere resultater og gør behandlingen særdeles effektiv mod cellulitis.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos TilbudiByen
TilbudiByen

Pris gælder lille område på kroppen.
 
Se alle anti aging center deals

Yderligere beskrivelse

Er du træt af overflødigt fedt forskellige områder på kroppen, kan proshockice være vejen frem for dig! En ny, fedtreducerende behandling Proshockice er en ny form for fedtreducerende behandling, som kombinerer traditionel kryoterapi med chokterapi. Chokterapien giver hurtigere resultater og gør behandlingen særdeles effektiv mod cellulitis. Behandlingen foregår uden nogen form for kirurgi eller brug af nåle. Den er helt ideel for dig, der kunne tænke dig at komme af med din topmave, håndtag på sidebenene eller lignende lokale fedtdepoter. Behandlingen er et alternativ til fedtsugning, bare uden ricisi og smerter. Du vil kun komme til at mærke en intens kulde under frysebehandlingen. Fremgangsmåden Fremgangsmåden er således, at fedtcellerne først fryses med en sonde, der i et område af gangen køler fedtcellerne ned til -5 grader. De efterfølgende dage vil fedtvævet gennemgå en langsom celledød. Efter denne behandling vil det behandlede område udsættes for chokbølger fra en choksonde, hvilket får fedtvævet til at krakelere, hvorved nedbrydning af fedtvæv efterfølgende vil fremmes. Der går ca. 15 dage mellem de enkelte behandlinger. Du kan vælge mellem et lille eller stort område. Behandling af et mindre område varer omkring en time, imens behandling af et stort område varer ca. to timer. Én zone er på størrelse med en stor håndflade, og to zoner vil kunne omfatte forsiden af maven, håndtag i begge sider samt yder- eller indersiden af lårene. Anti Aging Center anti Aging Center blev etableret i 2010 og har beliggenhed i Værløse, kun 17 minutters kørsel fra Rådhuspladsen. Centret drives af Silvia Carvallo, der har knap 30 års erfaring med skønhedspleje og slankebehandlinger, og hun er som den eneste behandler i Danmark certificeret i brugen af TEI System og Lipobelt Laser. Anti Aging center kan altid tilbyde de nyeste og mest innovative behandlinger, og de er alle omhyggeligt afprøvet.

Ekstra information

Anti aging center,Bymidten,3500 Værløse

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 999,-
værdi:
2000,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters fedtreducering

Værløse: Anti aging center

Proshockice er en ny form for fedtreducerende behandling, som kombinerer traditionel kryoterapi med chokterapi. Chokterapien giver hurtigere resultater og gør behandlingen særdeles effektiv mod fedt og cellulitis.
"Indtil 31. juli." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 699,-
værdi:
1500,-
rabat 53%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters 3-i-1 behandling

Værløse: Anti Aging Center

Du får følgende behandlinger:
-10 min. på passive gymnastics-maskine,
- 10 min. vibro massage med den effektive anti aging maskine Cellotec
- 40 min. body-wrapping med varmetæppe og afslappende musik
"Booking er påkrævet. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 600,-
værdi:
1000,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Oxygenbehandling med hudslibning

Værløse: Anti Aging Center

Oxygenbehandling med hudslibning er en blød peeling, der fjerner det yderste lag med døde hudceller. Hudslibningen efterlader huden mere jævn og glat, og efterfølgende foretages en oxygenbehandling, der får huden til at føles mere frisk og ungdommelig.
"Tidsbestilling er påkrævet. Værdibeviset udløber ikke p.t. " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide