Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

3 dages ophold på totalrenoveret arresthus - for 2

tilbuds-billede
1230,-
Ikke aktivt
værdi:
2050,-,-
40%

Deal fra 21/10-2015

Ribe: Hotel Den Gamle Arrest

Ribe er danmarks ældste by, et sted med meget charme.
Overnatningerne vil ske på hotellets bruidesuite i stueetagen.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos traveldeal
traveldeal

Prisen gælder til 1. mar, dog ikke 23. dec- 02.jan. Ankomst man og fre.
 
Se alle hotel Den gamle arrest deals

Yderligere beskrivelse

Skønt ophold på Ribes historiske Hotel Den Gamle Arrest, du får 40% rabat for 2 nætter for 2 personer og din pris er blot kr. 1230 (normalpris kr. 2050). Besøg Danmarks ældste by Ribe og bo på Hotel Den Gamle Arrest der fra 1891 til 1989 var byens arresthus. Med beliggenhed lige overfor Domkirken og med kig til byens eneste storkerede på toppen af det gamle rådhus er du garanteret et ophold med helt historiske rammer. Tilbuddet indeholder: • 2 overnatninger for 2 personer i brudesuite u/morgenmad • Værdi kr. 2050 • Værdibeviset gælder fra 01/11/15 til 01/03/16 • Ankomst mandag eller onsdag • Ferielukket 23/12/15 til 02/01/16 Med dette tilbud er overnatningerne i hotellets Brudesuite i stueetagen. Suiten er indrettet i arrestforvarerens soveværelse, hvor lokale håndværkere har skabt et specielt værelse med bl.a. himmelseng og bar. Hertil hører et stort badeværelse med kar, og så har værelset egen indgang. Se videoen om Den Gamle Arrest i Ribe HER Den Gamle Arrest rummer mangfoldige oplevelser i fire etager, samt en stor, sanselig gårdhave med udsigt til byens eneste storkerede på toppen af det gamle rådhus. Ejeren af Hotel Den Gamle Arrest, Annitha Faurholt, har modtaget to bevaringspriser renovering og indretningen, til glæde for alle, der ønsker at gæste huset og nyde atmosfæren af arrestens fortid og nutid i skøn samdrægtighed. I stueetagen findes en butik med rigt udbud af anderledes og spændende dansk dametøj. Den Gamle Arrest blev opført i 1546. – Oprindelig var det kapellanbolig for hjælpepræsten ved domkirken. Set udefra fremgår det tydeligt, at bygningen blev opført i én etage. – I 1841 blev huset konverteret til pigeskole, og to etager blev bygget ovenpå. Fra 1891 frem til 1989 fungerede stedet som byens arresthus men blev i 1990 solgt privat til den nuværende ejer, Annitha Faurholt, der overtog bygningen, som den stod netop forladt af fanger. Huset er fredet, og Skov- og naturstyrelsen lagde ved renoveringen vægt på den sidste anvendelse af huset, så det i dag stadig fremstår med tydelige præg af dets tidligere anvendelse som arrest. Først blev butikken indrettet i 1990. Dernæst hotellet i 1992. – Restaurationskøkken og kælderetagen med håndstøbte lys m.v. blev etableret i 1993. – I 1996 blev den store, sanselige gårdhave opbygget hvorfra du kan se byens storkerede. Læs her et udpluk af hvad gæster skriver om stedet: Bente : Spændende at bo i en gammel arrest, værelserne er istandsat med respekt for det oprindelige. Hotelejeren gjorde opholdet til noget særligt, vi følte os velkomne og der var mulighed for at bruge alle faciliteter hele dagen - også efter at der var booket ud. Susanne : Idyllisk lille byhotel i hjertet af Ribe. Hotellets indretning passer perfekt til de gamle bygninger, rigtig charmerende. Sjovt at vi fik en "celle" og ikke et hotelværelse, men historien om stedet var en sjov bonus at få med.  

Ekstra information

Torvet 11 6760 Ribe52 37 37 03

Lignende tilbud

tilbuds-billede

Ophold i arresthus med 4-retters

Ribe: Den Gamle Arrest

Tjek ind til et indbydende ophold på Den Gamle Arrest i Ribe. Opholdet byder på kaffe og kage, 4-retters overraskelsesmenu, skøn morgenmad og 1 eller 2 overnatninger i en celle.
" Indtil 15. maj. 2025. Weekend- og sæsontillæg. Pris gælder 1 nat. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 999,-
værdi:
1600,-
rabat 38%
Gå til tilbud Læs mere mere

Miniferie for hele familien med mad - for 5

Vestsjælland: Reersø Camping

- 2 x Overnatning i helt ny Camp-Let
- 2 x Morgentallerken for 2 voksne (morgenmad kan tilkøbes til børn)
- 1 x Snitzel med tilbehør for 2 voksne (aftensmad kan tilkøbes til børn)
- Dyner og puder (Lån af sengelinned kan tilkøbes for kr. 50,- pr. person)
"1. maj. - 20. sep. Udvalgte datoer. Weekendtillæg " - all2day
 
 
tilbuds-billede

Ophold med cocktail

Tæt på Kongens Nytorv: Herman K

- 2 overnatninger i superior-værelse
- Gratis upgrade til deluxe-værelse ved ledighed
- 1 cocktail i baren
" Til d. 31. maj.
4.4 af 5 stjerner (394 brugere)
" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide