Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Kinesisk helkropsmassage

tilbuds-billede
348,-
Ikke aktivt
værdi:
700,-,-
50%

Deal fra 1/11-2015

Vanløse: Ni Hao Kinesisk Klinik

Vælg mellem følgende behandlinger:
- 80 min. kinesisk helkropsmassage
- 60 min. kinesisk helkropsmassage + 20 min. akupunktur

Udbyder

Tilbudet er fundet hos TilbudiByen
TilbudiByen

Se alle Ni Hao Kinesisk Klinik deals

Yderligere beskrivelse

Føler du ikke, at din krop er i harmoni? Er der ømme skuldre, forstoppelse, spændinger eller bliver du let sur eller trist? Hver gang der sker ting som disse i kroppen, er det et signal fra den om, at den ikke er i harmoni. Du kan have blokeringer og spændinger på steder, du måske slet ikke ved eksisterer. Med en kinesisk helkropsmassage kan du imidlertid få bugt med problemerne og få kroppen i harmoni igen. Kineserne har over 2000 års erfaring med behandlingen, der affødes af tanken om yin og yang, der altid skal være i balance. Hos Ni Hao i Vanløse har du nu mulighed for at prøve den kendte, gamle massagemetode. Du kan selv vælge, om du vil nyde 80 minutters ren helkropsmassage, eller om du vil prøve 60 minutters massage efterfulgt af 20 minutters akupunktur. En anderledes massageform Uanset hvad, kan du være sikker på, at din behandler Weimin Qi, der desuden også ejer klinikken, giver dig den bedst tænkelige og kompetente behandling. Kinesisk massage føles anderledes end almindelig massage, da trykkene er anderledes. Jeg finder også hurtigt ud af, at der åbenbart er mange punkter på min krop, der normalt bliver overset af almindelige massører, for under behandlingen trykker Weimin Qi flere gange på de mærkværdigste ømme steder, som jeg end ikke anede eksisterede. For eksempel er der flere centrale steder omme i lænden, som er meget ømme. Weimin fortæller mig, at dette er et større knudepunkt i kroppen, hvor blokeringer kan samle sig, og der skulle jo helst være fri gennemstrømning i hele kroppen, så den føromtalte balance bibeholdes. Vigtigt med harmoni i kroppen Derudover trykker han på en masse punkter på mine hænder og fødder, som er ét stort virvar af følsomme nervebaner. Jeg finder ud af, at mine fødder generelt er ret forsømte og derfor er punkterne, han masserer dér også meget ømme. Jeg kan også tydeligt mærke, at der sker noget i min krop. Varme strømninger suser gennem den og det føles som om, at der bliver løsnet op for en masse gamle, ophobede ting. Undervejs forklarer Weimin Qi mig en masse om behandlingen og hvad den egentlig gør godt for. En ting, han siger, som virkelig bundfælder sig hos mig, er, at hele kroppen er et stort vejnet af store og små gader, som er forbundet. Og ligesom med trafikken kan kroppen også udvikle knudepunkter. Og som vi bedst kan lide, at trafikken glider, som den skal, lige såvel kan kroppen bedst lide, at der er harmoni og gennemstrømning i den. Desuden skulle behandlingen være gavnlig på mange områder som for eksempel overgangsalder, menstruationssmerter, allergi, tristhed, vrede, eller bare ganske almindelige spændinger i kroppen. Således oplyst og grundigt masseret (inklusive en dejlig hoved- og nakkemassage til sidst) kan jeg derfor kun anbefale, at man prøver dette tilbud. Du er helt sikkert øm på steder, du ikke anede eksisterede!

Ekstra information

Ni Hao Kinesisk Klinik,Sallingvej,2720 København

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 510,-
værdi:
850,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

3-i-1 behandling

Sønderborg: Vagners Zoneklinik

Tilbuddet er gældende til en 3- i-1 behandling med zoneterapi, øreakupunktur og skulder/nakke massage med varighed af 1,5 time.
"Pt. ingen udløbsdato. . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 450,-
værdi:
900,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: 2 timers kombinationsbehandling

Amager: Body Cares

Klinikken byder på både Massage, Zoneterapi, Akupunktur og Akupressur. Du får muligheden for at kombinere din behandling sammen med en fag-lært, for at du er sikret behandlingen er tilpasset dine ønsker og behov.
"Udløber ikke p.t. Over 200 har købt. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
500,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Massage og akupunktur

Sønderborg: Vagners Zoneklinik

Gør noget godt for dig selv og din krop, med denne deal hvor du får både massage og en gang øreakupunktur med udrensning. Få bugt på alle de dumme skavanker. I alt 60 minutter.
" Tidsbestilling. Ingen udløbsdato pt. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide