Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Hyggeligt julemarked med lidt til ganen - for 2

tilbuds-billede
69,-
Ikke aktivt
værdi:
140,-,-
51%

Deal fra 9/11-2015

På Højbro Plads eller Kongens Nytorv

Med dette tilbud kan I, foruden det hyggelige julemarked, nyde 4x æbleskiver m. tilbehør, 1 crepes med valgfri topping eller risengrød med smørklat, sukker og kanel samt en stor kop varm kakao.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos tipster
tipster

Fra 13. november til 23. december.
 
Se alle julemarked - kgs nytorv eller højbro plads deals

Yderligere beskrivelse

Oplev julen som i de gode gamle dage med pyntede juletræer, funklende julelys, drillenisser, rensdyr og julemandens kane. Besøg den hyggelig juleby på Højbro Plads med søde små bjælkehytter, som hentet direkte fra Tyrol. Gå på julegave-jagt i de julepyntede alpehytter, fyldt til bristepunktet med glaskunst, delikatesser, uldsutter og strik. Nyd fantastiske crêpes med Nutella, marmelade og banan. Få æbleskiver med syltetøj, risengrød med smørklat & kanel, gløgg og varm kakao med flødeskum. Nyd varmen og hyggen i Københavns hyggeligste juleby ved Strøget, Illum og Storkespringvandet.Med Dagens tilbud får du varme drikke og julelækkerier for 2 personer i Julebyen på Højbro Plads. Hver person kan vælge mellem lækker crêpe, 4 sprøde æbleskiver og risengrød. Få lækre crêpes med Nutella & banan. Nyd crêpes med kanalsukker, sirup og udsøgt marmelade. Få varme hjemmebagte æbleskiver med flormelis og syltetøj. Nyd gammeldags risengrød med smørklat og kanelsukker. Vælg mellem varm kakao med flødeskum og hjemmelavet gløgg uden alkohol med nelliker, hakkede mandler og kanel.Hvert år op til jul skyder alpehytter & smukt pyntede juletræer op på hyggelige Højbro Plads. Og hver en krog på pladsen pyntes med julelys, halm-geder, julegran & nisser. I denne søde juletid er de 3 små kinesere på Højbro Plads sendt på rejse - og de kommer først tilbage efter jul.Der dufter så skønt af jul i den hyggelige juleby. Fra morgen til aften sendes de lifligste dufte af hjemmebagte æbleskiver, crêpes, risengrød, varm kakao og gløgg ud over den ganske by. Her trakteres juleglade københavnere og turister med vidunderlige julelækkerier op til jul.I julebyen hilser julemanden på alle glade københavnere og turister. Børn kører i rensdyrtog og i julemandens kane, mens forældre, venner, veninder og kærester slentrer rundt og kigger julegaveidéer i de hyggelige juleboder.Julebyen på Højbro Plads emmer af julestemning & julehygge. Her er jule-alpehytter fyldt med færøske uldtrøjer og hjemmesko, pels- og skindhuer, handsker, hjemmelavede chokolader og brugskunst, plaider og smykker. Og traditionen tro byder Crêpes på varme æbleskiver, søde crêpes, risengrød og skønne varme juledrikke.

Ekstra information

CrêpesHøjbro Plads1200København Ktlf.: -

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 549,-
værdi:
1000,-
rabat 45%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lav mad i mørke - til 4

Vanløse: Madsynet

Madsynet inviterer jer for en stund ind i det mørke køkken. Her skal du og 3 medkokke tilberede og spise et måltid i komplet mørke. Arrangementet kaldes Mad i Mørke og er en udfordrende, sanselig og super skæg måde at være sammen på.
"Indtil 1. okt." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 750,-
værdi:
1500,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

120 min. strandsurfing med privat instruktør

Rømø eller Oksbøl: OurStuff

Med lån af strandsurfer, hjelm og handsker samt privat instruktør, oplæring og sikkerhedsinstruktion. Du bestemmer selv om det skal være på Børmose Strand ved Oksbøl eller Sønderstrand på Rømø.
" Indtil 1. okt. Min.12 år. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 210,-
værdi:
385,-
rabat 45%
Gå til tilbud Læs mere mere

Kagemand og 20 theboller

Kolding: Skovs Bageri

Tilbuddet er gældende til 1 stk. kagemand/kagekone af wienerbrød inkl. slik, skrift og flag samt 20 stk. theboller.
"Pt. ingen udløb. Bestilling senest dagen før. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide