Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Ansigtsbehandling

tilbuds-billede
497,-
Ikke aktivt
værdi:
995,-,-
50%

Deal fra 30/11-2015

Frederiksberg: Hair & Care

Du får en unik behandling, der er fuldstændig tilpasset dig og din hudtype. Vælg mellem følgende behandlinger:
Deep Cleanse (299,-), the Classic (347,-), Quick Up (175,-) og
the Special (497,-).

Udbyder

Tilbudet er fundet hos TilbudiByen
TilbudiByen

Se alle Hair & Care deals

Yderligere beskrivelse

Du kender det med garanti! Du render rundt, og huden i dit ansigt er tør og irriteret. Det sker for alle. Derfor er det vigtigt, at dit ansigt får den helt rigtige fugt og pleje. For det har dit ansigt i den grad behov for. Og du kan ikke klare det selv. Derfor står Hair & Care til rådighed med nogle ultralækre behandlinger. Fokus på at gøre dig ekstra smuk Hos Hair & Care bliver du mødt af usædvanligt dygtigt personale, som har erfaring med skønhedsbenhandlinger. Det er en indbydende kombineret frisør og klinik for skønhedsbenhandlinger på det smukke Frederiksberg, der danner rammerne. Derfor er der fokus på hele dit skønne ydre, og hvordan det skal plejes bedst muligt. Hair & Care er for dig, der virkelig skal forkæles. Og hvem skal ikke det? Behandling efter dit behov Hos Hair & Care ved de, hvor vigtigt det er, at man tilpasser hver enkelt behandling til hver enkelt hudtype. Derfor får du en unik behandling, der er fuldstændig tilpasset dig og din hudtype. Du vælger mellem 4 forskellige behandlinger: - The Special ; Her bliver huden renset, exfolieret med damp eller frugtsyre efter hudtype. Du får øjenbehandling, dybderens, og der tilføres serum. Dine bryn bliver rettet og ansigt, nakke og hovedbund masseres, mens dine fødder får endda får varmeomslag. En udsøgt fornøjelse. - The Classic ; Her får du en beroligende og afslappende behandling. Du får afrensning, exfoliering med damp eller frugsyre efter behov samt en let dybderens og retning af bryn. Desuden får du en ansigtsmaske efter hudtype og lækker massage af nakke. - Deep Cleanse ; Her får du effektive resultater, når du trænger til en grundig dybderens. Huden bliver renset, exfolieret med damp eller frugtsyre, mens dybderens og ansigtsmaske er tilpasset din huds behov og tilstand. En behandling din der helt sikkert opfrisker din hud. - Quick Up ; Her får du en frugtsyrebehandling, der sætter gang i cellefornyelsen, reducerer og forebygger linier, opstrammer rynker. Samtidig får du behandlet uren hud, mens der også er fokus på hyperpigmentering. Denne behandling kan desuden også fås med en opkvikkende ansigtsmaske.

Ekstra information

Hair & Care,Frederiksberg Allé,1820 Frederiksberg

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 499,-
værdi:
1140,-
rabat 56%
Gå til tilbud Læs mere mere

Ansigtsbehandling med diamantslibning

Nær Ørstedsparken: Janeta Professional Beauty Care

Bekæmp rynkerne med en anti-age behandling, som består af eksfoliering og diamantpeeling af huden, samt en oxygenbehandling, som modvirker aldringstegn ved at tilføre fugt samt stimulere hudens celler.
"Har p.t. ingen udløb. Gælder kun til kvinder. . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 449,-
værdi:
899,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Japansk lifting hos Mette Brandt

København: CosmoBody

Hos hende får du nemlig en japansk lifting med et garanteret resultat. Mette Brandt har nemlig undervist mange af dem, der udfører behandlingen herhjemme. Så her er du sikker på at være i gode hænder.
"Til d. 4. okt. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 499,-
værdi:
1175,-
rabat 58%
Gå til tilbud Læs mere mere

Anti-age ansigtsbehandling

Hobro: Agaten

Forkæl dig selv og din hud med denne anti-age behandling som inkluderer blandt andet: Afrens, Beauty Angel lys, Guasha ansigtsmassage, afrensning og ansigts maske.
"Værdibeviset udløber ikke p.t. . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide