Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Permanent makeup af bryn eller eyeliner

tilbuds-billede
995,-
Ikke aktivt
værdi:
2000,-,-
50%

Deal fra 14/1-2016

Brøndby: Nova Nails & Beauty

Der bliver kun gjort brug af allergitestede produkter, og farven justeres alt efter din egen brynfarve. Med i prisen er en opfyldning, der hjælper brynene til en længere levetid, der normalt ligger på 2-6 år.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos TilbudiByen
TilbudiByen

Gælder 3 mdr. frem.
 
Se alle Nova Nails & Beauty deals

Yderligere beskrivelse

Bliv den smukkeste udgave af dig selv i alle døgnets timer med en permanent makeup af dine bryn, der fremhæver og understreger dine smukkeste træk på en naturlig måde. I stedet for at bruge unødig tid foran spejlet hver morgen, kan du vågne op med et sæt optegnede bryn, der smukt indrammer dine øjne. Behandlingen Når du får lavet permanent makeup hos Nova Nails & Beauty, bliver der kun gjort brug af allergitestede produkter, og farven der permanentes justeres alt efter din egen brynfarve. Teknikken er en form for tatoveringsteknik, hvor farven nænsomt lægges i det yderste hudlag med en steril engangsnål. Korrigeringen af dine bryns udseende bliver gjort nærmest usynligt, så du ender med et naturligt udseende, der fremhæver lige præcis dine personlige træk. Med i tilbuddet følger en opfyldning, der hjælper brynene til en længere levetid, der normalt ligger på de 2-6 år, alt efter hudtype, alder og farvevalg. Hygge og luksus Klinikken Nova Nails & Beauty er flyttet til Brøndby og er blot få minutter fra Brøndbyøster station hvor det er nem at komme til og fra. Dette gælder også hvis du er i bil, da der er rig mulighed for parkering. I klinikken er ånden ikke til at tage fejl af: Luksus skal være for alle, og alle er derfor velkomne til at komme forbi klinikken og få en bid af luksushimlen. Personalet er hele tiden med indenfor de nyeste tendenser og teknikker, og de sætter en stor ære i, at du får en fantastisk oplevelse hos dem. Tag en pause fra hverdagens stress, forsvind ind i forkælelseshulen og nyd at du og dit udseende er i fokus - og at det er en behandling, du hver dag vil glæde dig over i de næste mange år.

Ekstra information

Nova Nails & Beauty,Nygårds Plads,2605 Brøndby

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 240,-
værdi:
400,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Få de flotteste bryn med Brow Lamination

Egå: Skønhed og Fiskespa af Sabrina

Former og ændrer den retning brynet gror, så brynet kommer til at synes længere og fyldigere. Hvis du har lidt uens bryn, kan denne behandling ændre formen, så brynene synes mere ens.
"Pt. ikke nogen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1250,-
værdi:
2500,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Permanent make-up

Emdrup: Beauty Clinique

Du vil spare en masse tid og penge, mens du nyder den perfekte form og farve på dine øjenbryn. Jeg som kosmetisk tatovør udfører Powder Brows, Hairstrokes og Hybrid Brows.
"Pt. ikke nogen udløbsdato. Pris gælder: 1 x Permanent makeup "Powder Brows". Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 420,-
værdi:
700,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lash Lift og Browlamination med farve

Næstved: Natural Beauty By S

Med Lash Lift og Browlamination kan du helt undgå at bruge tid på at bukke vipper og påføre dem mascara, dine bryn sidder altid perfekt, og med en flot farve. Øjnene bliver smukt rammet ind, og de får et mere markeret udtryk.
" Pt. ikke nogen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide