Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

6 eller 12 flasker sardinsk frugtfuld power-rødvin

tilbuds-billede
499,-
Ikke aktivt
værdi:
774,-,-
36%

Deal fra 3/3-2016

Cannonau di Sardegna Riserva, Carli Sani 2012

Cannonau di Sardegna Riserva, Carli Sani 2012 er indbegrebet af sardisk rødvin. Med sin frugt-profilerede, fyldige og kraftige fremtoning er den perfekt til mellemkraftige kødretter, lam og krydret fugl. Rødvinen har struktur og fyldige toner af kirsebær, blommer, kanel og nelliker.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos Whatelse

Gratis levering.
 
Se alle vin deals

Yderligere beskrivelse

Invester i 6 eller 12 flasker sardinsk frugtfuld power-rødvin, som har fået flot omtale og 5 stjerner i Vinavisen. Cannonau di Sardegna Riserva, Carli Sani 2012 er indbegrebet af sardisk rødvin. Med sin frugt-profilerede, fyldige og kraftige fremtoning er den perfekt til mellemkraftige kødretter, lam og krydret fugl. Rødvinen har struktur og fyldige toner af kirsebær, blommer, kanel og nelliker. Den har en flot dybde og power i både farve og smag med en speciel og små-flippet kant. Cannonau di Sardegna Riserva er produceret på 95 % Cannonau og 5 % Monica. Druerne høstes ved håndkraft og de afstilkes og presses forud for gæringen under temperaturkontrol i rustfrit stål. Herefter modner halvdelen af vinen på store, stovonske fade mens den anden halvdel forbliver i tanken frem til aftapningen, der sker efter 10-14 måneders modning. Vælg mellem 6 eller 12 flasker Cannonau di Sardegna Riserva, Carli Sani 2012 Kasse á 6 flasker Normalpris: Kr. 774,-. Kampagnepris: Kr. 499,- Kasse á 12 flasker Normalpris: Kr. 1.548,-. Kampagnepris: Kr. 828,- Produktspecifikationer Årgang: 2012 Land: Italien Alkoholprocent: 14% Område: Sardinien Druesorter: 95 % Cannonau og 5 % Monica Produkcent: Carli Sani Fadlagring: 6-12 måneder Flaskestørrelse: 75 cl. Anbefales til: Mellemkraftige kødretter, lam og krydret fugl Årgang: Nu og 3-4 år frem 3.200 år gamle vinstokke De fleste kilder peger på at Cannonau kom til Sardinien fra Spanien, hvor den er kendt under navnet Alicante eller Garnacha som igen er det samme som den i Frankrig umådeligt populære Grenache. Nyere forskning som bl.a. er offentliggjort af det italienske Ministero delle Politiche Agricole, Alimentari e Forestali mener imidlertid at kunne påvise DNA fra Cannonau (blandt andet omkring den lille by Sa Osa oppe i Valle del Tirso) der rækker 3.200 år tilbage. Og hvis det kommer til at stå til troende, er det Cannonau-klonerne fra Sardinien, der er ophav til de spanske og franske varianter af druen. Denne udgave kommer fra Carlo Sani, der er et mindre kooperativ, som oprindeligt blev stiftet i 1956 af 23 små druedyrkere, således at Carlo Sani i dag regnes for referencepunkt, især når forholdet mellem pris og kvalitet også er en parameter.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 109,-
værdi:
139,-
rabat 22%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lufttryk proptrækker til vin

Nem at anvende

Denne manuelle proptrækker er meget let og kompakt, den svarer i størrelse til en pen, så den fylder meget lidt plads og kan transporteres overalt og opbevares nemt.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 29,-
værdi:
59,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart frugtkniv

Lille og effektiv skræller til din sunde madvaner

Lille og ukompliceret redskab til at skrælle dine frugter. Den skræller let al skræl af æbler og andre frugter. Den lille skærer uden problemer ridser i citrusfrugter, så det bliver let at fjerne den tykke skal. er lette at dele.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 175,-
værdi:
300,-
rabat 42%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Frit valg hos vinhandel & delikatesse

Vesterbro: Mama Vin & Gastronomi

Køb for 300 kroner i butik på hele 120 kvm med et imponerende udvalg af vine, eksklusive champagner og spiritus, samt gastronomiske lækkerier som jomfruolivenolie, pasta, oliven, snacks, spændende dåsemad mm.
"Man. - lør. Kl. 10-18. Over 400 har købt." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide