75 minutters hypnose og NLP

tilbuds-billede
499,-
Gå til tilbud
værdi:
1300,-
62%

Deal fra 1/9-2018

Hellerup: Mind-Rewind.dk

NLP betyder Neuro Lingvistik Programering og fokuserer på målet og de ressourcer, der skal til for at nå målet. Hypnose er en bevidsthedstilstand, hvor man kommer i kontakt med ressourcer og tilstande man normalt ikke er i kontakt med.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Er før set på deal til 650,-. . Julegaveidé - byt i hele 2019.
 
Se alle Mind-Rewind.dk deals

Yderligere beskrivelse

Hos Mind-Rewind.dk kan du pt. få ##73% ::62% %% på 75 min. kombinationsbeh. med hypnose og NLP. Betal kun kr. ##349::499%%,- mod normalprisen på kr. 1300,- Har du et ønske om at lave om på gamle vaner, fremme indre ressourcer, få styrket dit selvværd, din visualisering eller din kreative tænkning, fjerne forbier eller traumer eller bare gerne vil af med gamle mønstre såsom vrede, negativitet, hidsighed, underdanighed etc., så kan jeg hjælpe dig......via hypnose og NLP terapi. Om mig: Jeg hedder Maria Louise, har 2 vidunderlige børn og en dejlig kæreste. Oprindelig er jeg uddannet kjoleskrædder, men årsagen til, at jeg idag arbejder som terapeut inden for psyke og sjæl er, fordi det selv har været en utrolig effektiv hjælp for mig og hjulpet mig til at lave kvantespring i mit eget liv. Lige nu tilbyder jeg 75 min. kombinationsbehandling med hypnose og NLP med en besparelse på ##73% ::62% %%. Du betaler altså kun kr. ##349::499%%,- for det hele, som har en normalpris på kr. 1300,- Hypnose: Hypnose er en trancetilstand og vi gør det flere gange om dagen. Ca. hver 1 ½ - 2 timer går vi i lettere trance - f.eks. når vi dagdrømmer eller tilstanden lige før og efter vi har sovet. Det er vigtigt for os at kunne komme i kontakt med vores ubevidste sind, for ellers ville vi slet ikke kunne fungere. Hypnose er en ændret og indadrettet bevidsthedstilstand, hvor man kommer i kontakt med ressourcer og tilstande man normalt ikke er i kontakt med. Energien i det ubevidste sind bliver fokuseret på én ting, i hypnose. Den passerer det bevidste sind. Hypnose er en forsætlig (som er gjort med vilje) frembragt tilstand, som er forskellig fra søvn og vågentilstand. Den er karakteristisk ved forhøjet påvirkelighed. NLP betyder: Neuro: Fordi vi opfatter verden via sanserne og nervesystemet Lingvistik: Fordi vi tænker og udtrykker os via sproget: ord, kropssprog m.m. Programering: Fordi vi bearbejder og strukturer vores indtryk og påvirkninger og desuden rummer tillærte mønstre. NLP psykologi fokuserer på målet og de ressourcer, der skal til for at nå målet. Mange NLP metoder kan med stor fordel anvendes i hypnotisk tilstand, da deres effektivitet forstærkes i trancetilstand. Tidsbestilling: • Via online booking HER  

Ekstra information

Strandvejen 189, 1 th. 2900 Hellerup31 77 55 51

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 349,-
værdi:
1250,-
rabat 72%
Gå til tilbud Læs mere mere

God pris: 60 minutters clairvoyance

Hellerup: Mind-Rewind.dk

Clairvoyance betyder klarsyn, klarhørelse og klarfølelse. Som klient får du under behandlingen nogle konkrete råd, som du kan arbejde videre med. Under behandlingen vil du opleve et klarsyn på dit liv.
"Værdibeviset har ingen udløbsdato. Er før set på deal til 475,-. . Julegaveidé - byt i hele 2019." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 239,-
værdi:
399,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Hypnotisk meditation

Søndersø: Forever Mindful

Kom ind til din inderste kerne og få løst op for de mentale barrierer, der bremser din positive udvikling. Kan bl.a. bruges i forbindelse med rygestop, spiseforstyrrelse, vægttab, angst m.m.
"Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke p.t. Tidsbestilling er påkrævet. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
649,-
rabat 69%
Gå til tilbud Læs mere mere

30 minutters Fjern-clairvoyance

Hos Nina Stefani

Nogle gange har vi lyst til at noget bare skal løse problemerne for os – en guddommelig indgriben, men i mit arbejde fokuserer jeg på din selvudvikling - hvad du kan gøre noget ved, og hvordan. Jeg undersøger årsagen til dine udfordringer og hvad du kan gøre for at komme videre i dit liv.
"Julegaveidé - byt i hele 2019." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide