Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

75 minutters hypnose og NLP

tilbuds-billede
499,-
Ikke aktivt
værdi:
1300,-
62%

Deal fra 17/12-2018

Hellerup: Mind-Rewind.dk

NLP betyder Neuro Lingvistik Programering og fokuserer på målet og de ressourcer, der skal til for at nå målet. Hypnose er en bevidsthedstilstand, hvor man kommer i kontakt med ressourcer og tilstande man normalt ikke er i kontakt med.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Er før set på deal til 650,-. .
 
Se alle Mind-Rewind.dk deals

Yderligere beskrivelse

Hos Mind-Rewind.dk kan du pt. få ##73% ::62% %% på 75 min. kombinationsbeh. med hypnose og NLP. Betal kun kr. ##349::499%%,- mod normalprisen på kr. 1300,- Har du et ønske om at lave om på gamle vaner, fremme indre ressourcer, få styrket dit selvværd, din visualisering eller din kreative tænkning, fjerne forbier eller traumer eller bare gerne vil af med gamle mønstre såsom vrede, negativitet, hidsighed, underdanighed etc., så kan jeg hjælpe dig......via hypnose og NLP terapi. Om mig: Jeg hedder Maria Louise, har 2 vidunderlige børn og en dejlig kæreste. Oprindelig er jeg uddannet kjoleskrædder, men årsagen til, at jeg idag arbejder som terapeut inden for psyke og sjæl er, fordi det selv har været en utrolig effektiv hjælp for mig og hjulpet mig til at lave kvantespring i mit eget liv. Lige nu tilbyder jeg 75 min. kombinationsbehandling med hypnose og NLP med en besparelse på ##73% ::62% %%. Du betaler altså kun kr. ##349::499%%,- for det hele, som har en normalpris på kr. 1300,- Hypnose: Hypnose er en trancetilstand og vi gør det flere gange om dagen. Ca. hver 1 ½ - 2 timer går vi i lettere trance - f.eks. når vi dagdrømmer eller tilstanden lige før og efter vi har sovet. Det er vigtigt for os at kunne komme i kontakt med vores ubevidste sind, for ellers ville vi slet ikke kunne fungere. Hypnose er en ændret og indadrettet bevidsthedstilstand, hvor man kommer i kontakt med ressourcer og tilstande man normalt ikke er i kontakt med. Energien i det ubevidste sind bliver fokuseret på én ting, i hypnose. Den passerer det bevidste sind. Hypnose er en forsætlig (som er gjort med vilje) frembragt tilstand, som er forskellig fra søvn og vågentilstand. Den er karakteristisk ved forhøjet påvirkelighed. NLP betyder: Neuro: Fordi vi opfatter verden via sanserne og nervesystemet Lingvistik: Fordi vi tænker og udtrykker os via sproget: ord, kropssprog m.m. Programering: Fordi vi bearbejder og strukturer vores indtryk og påvirkninger og desuden rummer tillærte mønstre. NLP psykologi fokuserer på målet og de ressourcer, der skal til for at nå målet. Mange NLP metoder kan med stor fordel anvendes i hypnotisk tilstand, da deres effektivitet forstærkes i trancetilstand. Tidsbestilling: • Via online booking HER  

Ekstra information

Strandvejen 189, 1 th. 2900 Hellerup31 77 55 51

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 480,-
værdi:
800,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Hypnose - vælg selv

Rødding: Shirley Lausen Terapi og Hypnose

- Hypnoseoplevelse (60-90 minutter) (700 kr.)
- Rygestop-hypnose inkl. 1 uges onlineforløb (1000 kr.)
- 1 x Coaching og samtaleterapi (60 minutter) (480 kr.)
- 2 x Coaching og samtaleterapi (2 x 60 minutter) (800 kr.)
"Indtil 31. maj. Pris varierer. 480,- gælder coaching og samtaleterapi. Booking påkrævet." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 280,-
værdi:
750,-
rabat 63%
Gå til tilbud Læs mere mere

Clairvoyance til mennesker eller dyr

Roskilde: Englegaardens Helsecenter og Henriette Roed

Det kan være frustrerende ikke altid at vide, hvorfor der kan opstå adfærdsændringer som stress, angst, tristhed m. m. hos vores kære kæledyr. Ved at kommunikere telepatisk med dyrene kan vi i de fleste tilfælde få svar på de spørgsmål, vi måtte have, samt svar på hvordan vi bedst muligt kan hjælpe vores kæledyr.
" Værdibeløbet udløber ikke p.t. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 565,-
værdi:
1130,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Hypnosebehandling

København: Opem Terapi & Hypnose

Som avanceret hypnoterapeut hjælper jeg dig gennem hele forløbet, skræddersyer hvert trin efter dine behov, og sikrer, at din oplevelse med hypnose er professionel, fortrolig og effektiv.
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide