1 times Hotstone massage

tilbuds-billede
295,-
Gå til tilbud
værdi:
599,-
51%

Deal fra 7/12-2018

Amager: S-Lounge

Ved brug af varme lavasten udføres massagen med lange dybe strøg, hvilket får dine spændinger i kroppen til at forsvinde. Varmen fra stenene vil langsomt brede sig til hele kroppen, og trænge dybt ind i musklerne. Stenene placeres på særlige punkter.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke. .
 
Se alle S-Lounge deals

Yderligere beskrivelse

Hos S-Lounge kan du nu og her få ##68% ::51% %% rabat på 60 min. hotstone massage. Betal kun kr. ##192::295%%,- mod normalprisen på kr. 599,- Hos os tilbyder vi en masse forskellige behandlinger både til kvinder og mænd. Vi arbejder med Ellipse IPL2, som er det mest effektive og gennemprøvede system på markedet til permanent hårfjerning. Herudover tilbydes mange andre kosmetiske behandlinger på klinikken til konkurrencedygtige priser. Med en personlig service, hyggelig indretning og beroligende musik vil vi stræbe efter at give dig en professionel behandling og en oplevelse du ikke glemmer. Lige nu kan vi tilbyde ##68% ::51% %% rabat på 60 min. hotstone massage - betal kun kr. ##192::295%%,- (normalpris kr. 599,-) Hotstone massage får dine spændinger til at "smelte" væk. Ved brug af varme lavasten udføres massagen med lange dybe strøg. Varmen fra stenene vil langsomt brede sig til hele kroppen og trænge dybt ind i musklerne. Stenene placeres på særlige punkter på kroppen for at opnå den størst mulige beroligende og afstressende effekt. Hotstone massage blev oprindelig udviklet af indianerne for flere hundrede år siden, som brugte den terapeutisk. I dag bruges denne massageform som wellness massage og anvendes med henblik på afspænding og ren forkælelse. Hotstone massage, kan også kombineres med fysiurgisk massage da musklerne er ekstra opvarmet af stenene og der dermed kan opnås en mere dybdegående massage. Hotstone massage har følgende positive virkninger: • Øget blodcirkulation i vævet. Affaldstoffer ledes væk og vævet får friske forsyninger af ilt og næringsstoffer • Større fleksibilitet og smidighed i muskler og led • Afspændte muskler, derved mindre ømhed • Smertelindring af ømme og overbelastede muskler • Større ro i kroppen og i mange tilfælde en positiv virkning på stress • Virker meget afbalancerende: De varme sten lader på én gang op og giver ny energi og samtidig bevirker de en dyb afspænding i krop og sjæl. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til vores klinik på 50 15 46 47, hvor vi sidder klar ved telefonen til at besvare dine spørgsmål. Vi glæder os til at tage imod dig :)  

Ekstra information

Holmbladsgade 84 2300 København S50 15 46 47

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 295,-
værdi:
599,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters dybdegående massage

Amager: S-Lounge

Forkæl dig selv og din krop med en dybdegående massage, som giver dig et afbræk fra den travle hverdag og løsner op i de opspændte muskler.
"Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 995,-
værdi:
1695,-
rabat 41%
Gå til tilbud Læs mere mere

2,5 times krops- og ansigtsbehandling

Snekkersten: Clinique Nostalgi

Få en velværebehandling af hele kroppen, hvor du forkæles med både bodyscrub, helkropsmassage og luksus ansigtsbehandling. Behandlingen sluttes af med en fodscrub.
"Gælder til d. 15. feb. Tidsbestilling er påkrævet." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 297,-
værdi:
595,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Exuviance de Luxe behandling - 90 min

Hvidovre: Lash Care

Din behandling varer 90 min. og indeholder:
Rensning • Toner • AHA-peeling • Dybderens • Korrigering af bryn • Kort massage af ansigt, hals, brystparti og skuldre • Specialmaske • Håndmassage, Serum • Dagcreme • Plejende foundation
"Gælder 60 dage." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide