Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Bestseller: Frit valg på alt - også på drikke

tilbuds-billede
99,-
Ikke aktivt
værdi:
200,-,-
51%

Deal fra 21/3-2016

Skt. Peders Stræde: Café Atlética

Få alt til det halve. Køb et eller flere gavekort med en værdi af 200,- og betal kun 99,- pr. stk, Caféen har et stort udvalg af burgers, gourmet toasts, kvalitets øl, sæsonpræget mad og udsøgte vine.
Anmelderrost: 5 hjerter i Politken.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos tipster
tipster

Hver person kan bruge op til 4 beviser. Over 400 har købt denne deal.
 
Se alle Café Atlética deals

Yderligere beskrivelse

I hjertet af København er åbnet cosy spise-café & øl-bar i underste etage. Her har succesrige restauratører skabt én af byens hyggeligste caféer i rustikt lokale med fritlagte loftsbjælker. Københavnerne svømmer over af begejstring, og det regner med roser og superanmeldelser over Atlética. Her er indretningen og stemningen uformel og hyggelig med møbler i lyst træ, bænke med lammeskind og levende lys i Hendricks-ginflasker. Her byder Atlética på imponerende toasts efter amerikansk forbillede, hjemmebyggede burgers og drikkevarer med knald på, både til frokost og til aften. Invitér venner, veninder og kæreste på den fedeste café-oplevelse.Med Dagens tilbud har du frit valg til alt hos anmelderroste Café Atlética i Sankt Peders Stræde. Køb ét eller flere værdibeviser. Nyd lækker mad & skønne drikke til frokost og til aften. Smag fantastiske gourmet-toasts serveret i varme grillede timianbrød. Nyd toast med svensk landskinke, cheddar, hjemmelavet senneps-mayo & frisk basilikum. Få toast med fransk gedeost, chorizo & soltørrede tomater og italiensk toast med fin lufttørret skinke & mozzarella. Få smørrebrød med rosa-stegt kalvekød, Karl Johan svampe og stegte løg. Nyd skønne smørrebrøds-kompositioner med hjemmelavet tunmousse, køkkenets hønsesalat og avocado med chili-mayo, syltede løg og tomat. Få lækre okseburgere med engelsk cheddar, hjemmelavet guacamole, salsa & tomat. Nyd jordskokkesuppe med trøffelolie og langtidsbraiseret okse i rødvinssauce. Få spanske IPA øl fra Cerdos Voladores med smagstoner af karamel og bitre pinjekerner. Nyd Big Bear Pale Ale, Beercelona, Corona, California Steam Beer og mange andre. Få vine og skønne cocktails, Moscow Mule, G&T Old English og Dark 'n' Stormy. Få øko-sodavand, ginger beers og bornholmer most med hyldeblomst og rabarber. Nyd gourmet-kaffe, hot chocolate, chai latte og meget mere.Det regner med roser og superanmeldelser over nyåbnede Café Atlética. Her kombineres uformelle og elegante rammer med herlige special-øl, cocktails, lækre innovative toasts, smørrebrød & burgers. Og Politiken kvitterede med hele 5 store hjerter.Hos Atlética er menuen enkel med fokus på årstidens bedste råvarer. Og maden er kreeret som et oplagt match til barens udbud af spændende kvalitetsøl og vine. Her stimuleres gæsternes smagssanser med en fin kombination af mad & drikke, præget af stor opfindsomhed. Her har varme grillede gourmet-toasts i timianbrød fået en vigtig plads på kortet, helt ligesom i USA.Café Atlética emmer af varme og god stemning. Her er skabt et sted, hvor hygge og afslappethed går hånd i hånd med mad & øl af fineste karat. Her er ambitionsniveauet højt, og gæsterne kommer igen og igen.

Ekstra information

Café AtléticaSankt Peders Stræde 311453København Ktlf.: 33133013

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 96,-
værdi:
169,-
rabat 43%
Gå til tilbud Læs mere mere

Valgfri burger med fritter

Randers, Viborg, Aarhus og Silkeborg: Café K

Der er 4 burgere at vælge imellem, der dækker den klassiske Café K Burger, Bearnaise Burger, og hvis du er ikke til oksekød, så er der både en Chicken Burger med kylling og en vegetarisk Grøntsagsburger. Mon ikke en af disse burgere falder i din smag.
"Til d. 16. jun. Søn. - tor. Reserver en dag i forvejen. Også hos Spotdeal" - all2day
 
 
tilbuds-billede

Spis ude med rabat i aften

All2day: Besøg "I aften" på All2day.dk

Hvis du vil ud at spise i aften, kan du altid finde gode rabatter i vores "I aften" sektion, hvor vi samler alle rabatter på ledige borde i aften fra Earlybird, R2N m.m.
"På mange restauranter får du frit valg på menukortet og rabat på hele regningen. Også på drikkevarer." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 175,-
værdi:
263,-
rabat 33%
Gå til tilbud Læs mere mere

Snack, 2 retter & drik

Aarhus: A-KIN Thai

Intens smagsbombe og moderne anretninger hos autentisk thaier til 4 stjerner i JP. Kun i aften.
Valgfri forret, hovedret og drikkevare.
"Book straks - få pladser. Se andre tilbud i aften Stedet har en glad smiley
4.7 af 5 stjerner (322 brugere)
" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide