Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Bestseller: 1 times kajaksejlads

tilbuds-billede
75,-
Ikke aktivt
værdi:
150,-
50%

Deal fra 9/5-2016

Vesterbro: Kajakhotellet

Nyd 1 times kajaksejlads i byens smukke kanaler. Du bliver udstyret med kajak, pagaj og redningsvest. Du lægger din egen sejlrute og vælger selv, om du vil leje en havkajak eller en ”sit on top” begynder-kajak.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos tipster
tipster

Ca. 1.000 har købt denne deal.
 
Se alle Kajakhotellet deals

Yderligere beskrivelse

Invitér venner, familie og kæreste på kajaksejlads i byens hyggelige kanaler. Læg jeres egen sejlrute og nyd en solrig forårs- eller sommerdag på vandet med havluft, saltvandssprøjt og udsigt til Københavns smukke bygninger, spir og tårne. Sejl under Langebro, Knippelsbro og oplev Københavns største broer nedefra. Se Skuespilhuset, Operaen og Den Lille Havfrue fra 1. parket. Glid lydløst gennem Københavns smukke kanaler og nyd udsigten til byens gamle prægtige bygningsværker. Tag på sightseeing og oplev Christiansborg, Thorvaldsens Museum, Børsen og Vor Frelser Kirke fra vandsiden.Med Dagens tilbud får du en helt ekstraordinær og sjov byoplevelse, som du kan dele med venner, familie og kæreste. Køb ét eller flere værdibeviser - du bestemmer selv, hvor mange I skal på tur, og hvor mange timer I skal være på vandet. Du bliver udstyret med kajak, pagaj og redningsvest. Du lægger din egen sejlrute og vælger selv, om du vil leje en havkajak eller en ?sit on top? begynder-kajak. Og hos Kajakhotellet kan du deponere det, du ikke skal bruge på turen, og nøjes med at have det med, som kan tåle vand. Invitér venner, familie og kæreste med til den sjoveste sommerfest og komsammen på vandet i byens hyggelige kanaler.Åbningen af Kajakhotellet i 2006 blev startskuddet til en succesombrust københavner-virksomhed. Og helt i tråd med byfolkets trang til fysisk udfoldelse, friluftsliv og udfordringer i det våde element byder Kajakhotellet på den sjoveste vandoplevelse midt i København.Til glæde for alle livsnydere, legesyge turister og københavnere kan byens havneområder udforskes i kajak fra Kajakhotellets indkvartering under 'Bølgen' i Københavns inderhavn. Og fra sin fremtrædende placering over for Bjarke Ingels havnebad inviterer Kajakhotellet på kajakeventyr i Københavns Havn og i byens smukke kanaler.Kajakhotellet er Danmarks største kajakudlejer og arrangør af kajakkurser. Her arrangeres kajakture på Grønland, langture rundt i de danske farvande, på kajak-polo og firmaarrangementer. Her møder du engagement og personlig service, højt humør og folk, som elsker at dele ud af deres kunnen og viden.Sæt dig godt tilrette i én af Kajakhotellets fede kajakker og tag på sightseeing i Danmarks smukke hovedstad. Oplev København fra vandsiden og udforsk byens charmerende kanaler på egen hånd. Nyd en fantastisk forårs- eller sommerdag på vandet med venner, familie og kæreste. Du behøver ikke at have sejlet kajak før.

Ekstra information

KajakhotelletKalvebod Brygge 71560København Vtlf.: 28751111

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 159,-
værdi:
315,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Supersælger: Svævebaner og klatring m.m

Frederiksdal, Havreholm, Ledreborg og Bornholm: Til-Tops

4 timers adgang til den valgte klatrebane hos Til-Tops. Hos Til-Tops' klatrebaner kommer I helt til tops.
"April - maj eller juli. Vi har været der med hele familien, og det var en sjov oplevelse (Frederiksdal). Bestseller: 1.000 har købt." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 75,-
værdi:
150,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Paintball

Kongerslev: Eventcenter naturligleg.dk

Få halvanden times paintball og 150 skud på en 4200 m2 stor udendørs paintballbane med massevis af skjul og forhindringer.
Man skal være minimum 16 år for at spille.
"Værdibeviset har ingen udløbsdato. Min. 6 personer pr. booking. Over 250 har købt. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 90,-
værdi:
150,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Actionfyldt søndag med paintball

Esbjerg: T.O.P. Game

Prisen gælder paintball inkl. våben og og de første 50 kugler. Paintballkugler skal købes på stedet til 30 kr. for 50 stk. Aldersgrænsen for deltagelse i paintball er 18 år. Dog kan 16-17 årige deltage med tilladelse fra værge/forældre.
"Indtil 31. okt. Min. 6 værdibeviser pr. kunde - I skal komme som en samlet gruppe. Gælder på søndage." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide