Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Valgfri massage i 30, 45 eller 60 minutter - for 1-2

tilbuds-billede
179,-
Ikke aktivt
værdi:
400,-,-
55%

Deal fra 12/6-2016

Nørreport, Østerbro, Valby, Amager eller Frederiksberg: NyLivSpa

• Kranio Sakral • Kokosolie • Hot Stone • Chokolade
• Fod- og benmassage • Gravidmassage • Bamboo stick & mint olie
• Tanning • Wellness • Sportsmassage • Anticelulitic bamboo stick
• Helkrops klassisk Aroma. Enten alene eller som parmassage.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos TilbudiByen
TilbudiByen

Prisen gælder for 1 person i 30 min.
 
Se alle Ny Liv Spa deals

Yderligere beskrivelse

NyLivSpa står klar til at give dig afstressning og wellness ovenpå den hårde vinter. Dette tilbud giver både singler og par mulighed for lækre massageformer i 30, 45 eller 60 minutter. Kom ind og gør dig og din krop forårsklar. Med et øget energiniveau bliver du klar til de mange skønne solskinstimer. Vælg mellem de mange lækre massagetyper, der er helt sikkert også noget for dig: Wellness- sportsmassage Til den aktive, det trænger til et afbræk med masser af nydelse. Massagen afslapper og afstresser det øvre muskelvæv. Generer blodcirkulation og detoxer. Giver dig ny energi og forbereder dig til nye udfordringer! Kranio Sakral massage Perfekt til den kontoransatte med ømme skuldre og stram nakke, der bruger mange timer foran kommer computeren. Kraniosakral er kendt for sine milde tryk i hoved- og nakkeregionen, der løsner og modvirker hovedpine, nakkesmerter, migræne, træthed og meget andet. Fod- og benmassage Fod- og benmassage er til den aktive på farten, der altid er igang med noget. En aktiv livsstil er ikke altid lige god ved fødderne, så forestil dig en halv times fantastisk intens fokus på fødder og ben. Og med den muskelafslappende pebermynteolie går du en bedre tid i møde - med ben og fødder så gode som nye! Massage til den gravide Speciel massage til den kommende moder. Det tager på den speciallavede graviditetspude, der sikrer dig den maksimale komfort og sikkerhed. Stimulerer lymfesystemet og blodcirkulation. Giv dig og dit kommende barn den perfekte start på det nye liv! Full body akromassage Perfekt til afstressning og afslapning. Løsner de øvre muskellag. Massagen er perfekt til at lade dig slippe væk fra hverdagen for en stund og lader dig være i nuet for en stund. Fantastisk afslappende! Hotstone massage De 45 graders varme lavasten fjerner stress fra krop til tå! De specialformede sten er perfekte til at tage hånd om dig og din krop! Økologisk shea butter massage Den silkebløde og smukke hud er lige om hjørnet. Den økologiske shea butter massage giver dig både afslappende full body massage, ansigtsmassage og smuk hud! Chokolademassage Hvis du gør og drømmer om en smuk og blød hud, er hot chocolate massagen perfekt til dig. Desuden får du afslappende full body og ansigtsmassage med i købet. Den ultimativ nydelse til dig, der sætter pris på forkælelse og ekstra luksus! Bamboo stick and mint oil massage Især for mændene, der træner meget og hårdt. Deep tissue massagen kommer helt nede i dybden med hjælp bambuspinden. Anbefalet til ham med store muskler!

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 450,-
værdi:
900,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

45 minutters Garbha Abhyanga massage

Østerbro: Mind Body and Soul

Massagen medvirker til at blodcirkulationen forbedres til moderkagen, og gavner fosteret. Lymfekarene bliver også stimuleret igennem massagen, hvilket virker som en detox mekanisme for kroppen.
" Pt. ikke nogen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 325,-
værdi:
650,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

45 eller 60 minutters graviditetsmassage

Frederiksberg: K-rmen Nails Spa & Beauty

Gravitet er ikke altid en dans på roser, men de gener der følger med, kan mindskes ved en effektiv massage målrettet til den gravide. Der blive ikke masseret direkte på din mave, så du kan være helt tryg ved denne be-handling, og massagen kan gives helt frem til fødslen.
"Pt. ingen udløb. Booking påkrævet. Pris gælder: 45 min. . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 309,-
værdi:
859,-
rabat 64%
Gå til tilbud Læs mere mere

Pulsoximeter

Fås i flere farver

Der kan være mange grunde til, at der skal holdes øje med blodets iltind-hold, det kan være i forbindelse med træningsforløber, graviditeter eller ved forskellige luftvejssygdomme, og her er et lille pulsoximeter en god og nem måde at holde øje med iltmætningen på.
"Gratis levering." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide