Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

60 minutters massage - for 1 eller 2

tilbuds-billede
279,-
Ikke aktivt
værdi:
750,-,-
63%

Deal fra 21/6-2016

Ved Nyhavn: Feminin Massage

Læg stress og jag på hylden for en kort stund med en forkælende massage. Du kan vælge mellem en 60 minutters Deep Tissue massage, Aroma-massage, Hilot massage eller parmassage.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos TilbudiByen
TilbudiByen

Kan bookes alle ugens dage kl. 9-21.
 
Se alle Feminin Massage deals

Yderligere beskrivelse

Læg vejen forbi Feminin Massage i indre København, og få en dejligt afslappende massage. Feminin Massage har en dejlig central beliggenhed i hjertet af København, kun 5 minutters gang fra Kongens Nytorv Metro station. Der er altså ingen undskyldning for ikke at finde tid i kalenderen til en massage. Med et værdibevis til Feminin Massage får du mulighed for at vælge mellem 3 forskellige massageformer, der har hver sit fokusområde. Det gør, at uanset om du har lyst til en massage, der får dig til at slappe af eller en massage, der skal hjælpe dig i forbindelse med muskelsmerter, så er der en massage for dig. Hilot-massage Udgangspunktet er traditionel filippinsk massage, og du kan blandt andet vælge den filippinske Hilot-massage, en massage, som med en kombination af aromatiske olier og afspændingsmassage, virkelig får løsnet op i kroppen. Perfekt til at få den stressende hverdag på afstand. Derudover har Hilot-massagen en helbredende virkning, da ens muskler og led løsnes op, så din krop har nemmere ved at reparere dem. Deep Tissue massage Har du brugt meget tid i træningscenteret, og er du blevet lidt øm i musklerne, så burde du overveje en Deep Tissue massage. Her kommer massagen virkelig i dybden, og ved hjælp af plantemateriale og vegetabilske olier frigives dine muskelsmerter. Samtidig forøger denne massage også dit energiniveau. Aroma-massage Er du mere til ren afslapningsmassage, kan du vælge en aroma-massage. Denne type massage går ind og øger cirkulationen og iltniveauet i blodet. Samtidig letter en aroma-massage kroppens spændinger. perfekt hvis du bare har lyst til ren afslapning. Alle massagerne har en varighed af 60 minutter, så der er rig mulighed for at slappe af på briksen, mens du bliver masseret af de kyndige hænder.

Ekstra information

Feminim massage,Holbergsgade 24,1057 København K

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 295,-
værdi:
600,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

1 times kinesisk massage

Frederiksberg: Stop Smerter Klinik

Traditionel kinesisk massage er en effektiv behandling, der kan afhjælpe både akut opståede udfordringer og længerevarende problemer med muskelsmerter. Di Peng målretter behandlingen efter præcis dine problemer.
" Indtil 8. jul. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 325,-
værdi:
750,-
rabat 57%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 eller 90 minutter valgfri (par)massage

Frederiksberg: ReGenerating Klinik

Hos ReGenerarting Klinik er der ét fokus: både at få dig, din krop OG din sjæl i balance. Her mikser din massør, der har mere end 10 års erfaring, nemlig det bedste fra flere verdener. Hun mikser terapeutisk massage, refleksologi, lymfedrænage og ayurvediske behandlinger med klassiske massageformer.
"Til d. 2. jul. Pris gælder: 60 min. Traditionel massage" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 225,-
værdi:
499,-
rabat 55%
Gå til tilbud Læs mere mere

Prøv forskellige massager

København : Jojo's

Du kan vælge mellem flere forskellige typer massage - og længden på dem - og du er velkommen til at mikse de forskellige behandlinger. På den måde kan du få en helt skræddersyet massage, der passer lige til dig!
"Til d. 19. jun. Pris gælder: 35 min. Wellness-massage " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide