Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Bestseller: 3 retter på velanmeldt kro - for 2

tilbuds-billede
348,-
Ikke aktivt
værdi:
696,-,-
50%

Deal fra 31/8-2021

Suldrup: Suldrup Kro

- Forret: Rejecocktail serveret i høje glas
- Hovedret: Engelsk bøf m. bløde løg & hvide kartofler
- Dessert: Pære Belle Helene samt kaffe

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Stedet har en elite-smiley og er godt annmeldt: 4.4 af 5 stjerner (294 brugere). Over 150 har købt. Udvidet fortrydelsesret.
 
Se alle Suldrup Kro deals

Yderligere beskrivelse

Nyd en dejlig 3 retters kromiddag for 2 personer på hyggelige Suldrup Kro, din pris er lige nu kun kr. ##278::348%%,- (værdi kr. 696,-) Velkommen på Suldrup Kro - Her kan I få en dejlig middag i dejlige, afslappede omgivelser. Jeres tilbud indeholder følgende: Forret: Rejecocktail serveret i høje glas Hovedret: Engelsk bøf m. bløde løg & hvide kartofler Dessert: Is-cocktail Kaffe til desserten Værdi kr. 696,- Familien bag Suldrup Kro glæder sig til at byde dig og din ledsager velkommen, så kan I slappe af i deres hyggelige og dejlige omgivelser. Glæd jer til en skøn og positiv oplevelse i dejlige Nordjylland. Familien har drevet kroen i mere end 30 år, og det er de stolte af. De sætter en ære i at give gæster noget særlig - intet selskab må nogensinde blive en rutine, og det kan mærkes. Siden overtagelsen af kroen i 1982 har familien løbende renoveret og udbygget kroen, og kroen giver bestemt mulighed for hygge og afslapning i dejlige rammer. Madmæssigt kan I glæde jer til lækker traditionel dansk kro-mad, veltilberedt og lavet med fokus på de gamle dyder - dog med et strejf af nytænkning. Ønsker I at kombinere jeres middag med andre oplevelser i nærheden, er der også rig mulighed for det. Suldrup Kro ligger bl.a. ikke langt fra Aalborg, som bl.a. byder på Aalborg Zoologisk Have, Aalborg Havnefront, Kunsten, det gamle, kulfyrede kraftværk Nordkraft og rig mulighed for shopping i byens hyggelige gader. I kan også få ladet op i naturen i Suldrup, der byder på Jættehøjen og mulighed for skønne vandreture. Kroen ligger heller ikke langt fra byer som Års, Rold og Rebild, så der er rig mulighed for at tage på opdagelse i det nordjyske. Benyt jer af tilbuddet nu og se frem til en dejlig middag på  Suldrup Kro! Anmeldelser "Havde en rigtig hyggelig aften hos Suldrup Kro. Var 3. gang vi har været på kroen. Maden bliver serveret i rigelig mængde (masser af kartofler tilbage i skålen, selv efter vi havde taget to gange.) Havde endnu en gang glæden ved at blive betjent af "krofatter himself" - også denne gang udviste han stor service, og kom med kvikt modspil med kvikke og underholdende replikker. Kort sagt: En kro af den gamle skole, hvor man føler man får mere for pengene end man har betalt for!.Vi kommer gerne igen :-)" - Erik "Hyggelig kro hvor man får super dansk mad. Boede der fra fredag til søndag i et dejlig værelse. Flinkt personale og hyggelig slyngelstue." - Jesper H "Havde booket et kroophold til meget rimelig pris. Forventede et normalt kroophold i lidt slidte omgivelser uden for meget service. Men hold da op hvor blev vi overrasket. Super lækkert, nyindrettet ,hyggeligt værelse. Krostue, restaurant, ja! hele stedet osede af stil, renhed og hygge. Maden var vel tilberedt god kromad. Og betjeningen var en venlig og hjælpsom krofatter." - Vejlefjord "Hyggelig lille kro. Hvor portionerne er store." - Ole Jensen

Ekstra information

Hjedsbækvej 326 9541 Suldrup98 37 80 03

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 225,-
værdi:
380,-
rabat 41%
Gå til tilbud Læs mere mere

10 stk. smørrebrød ud-af-huset

Suldrup: Suldrup Kro

Når det gælder dansk mad, så har Suldrup Kro en klar hjemmebanefordel. Det gælder for deres gode, klassiske kromad, men det gælder så sandelig også deres smørrebrød.
"Bestil senest dagen før. Stedet har en glad smiley
4.4 af 5 stjerner (440 brugere)
. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 329,-
værdi:
599,-
rabat 45%
Gå til tilbud Læs mere mere

3 retter på topanmeldt kro - for 2

Suldrup: Suldrup Kro

- Forret: Rejecocktail
- Hovedret: Gammeldags kylling med nye kartofler
- Dessert: Hjemmelavet is-cocktail og kaffe
"Værdibeviset udløber ikke pt. Stedet har en glad smiley og får
4.5 af 5 stjerner (468 brugere)
. . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 188,-
værdi:
289,-
rabat 35%
Gå til tilbud Læs mere mere

3-retters mexicansk menu

Istedgade: Restaurant Señorita

- Klassisk nacho anretning med guacamole, ost, salsa og jalapeños.
- Burrito-servering med kylling, oksekød eller vegetar
- Bananasplit, is, irsk eller mexicansk kaffe
"Udløber ikke pt. Bestil 24 timer i forvejen . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide