Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Neglebehandling med bio sculpture gel

tilbuds-billede
175,-
Ikke aktivt
værdi:
350,-,-
50%

Deal fra 19/3-2017

Østerbro ved søerne: Faranak Beauty Care

Få et lag af Bio Sculpture Evo2 gel der fungerer som permanent neglelak. Geleen følger din negls vækst og fås i hele 40 farver med flot pigmentering i mat eller shine. Behandlingen tager 50 min. og varer op til 4 uger. Manicure kan tilkøbes.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos TilbudiByen
TilbudiByen

Booking påkrævet.
 
Se alle Faranaks Beauty Care deals

Yderligere beskrivelse

Har du en vigtig begivenhed i den nærmeste fremtid? Eller vil du bare gerne have flotte og stærke negle, som holder længe, uden at skulle bruge tid på dem flere gange om ugen? Så er denne behandling med sikkerhed noget for dig. Alt du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde at dine negle bliver smukke og stærke uden at du behøver at røre en finger! Behandlingen Bio Sculpture Evo2 er en nyhed hos Faranaks Beauty Care. Behandlingen går ud på at du får lagt et lag af gele oven på dine negle, som fungerer som en permanent neglelak. Den avancerede neglebehandling reparerer og behandler dine negle, da den fleksible gele bevæger sig med neglene og beskytter dem, så de kan vokse uden at de knækker. Neglene bliver flotte, stærke og fleksible med en blank overflade, og når først geleen er tør, ændrer den sig ikke. Evo2 kommer i 40 flotte og trendy farver som er fantastisk pigmenterede og både fås i mat og shine. Evo2 giver en holdbarhed på op til 4 uger og er beriget med vitamin E, som selv efter tørring vil sikre neglen næring og efterlade den i en sund tilstand. Den langtidsholdbare Bio Sculpture gel er et sundere alternativ inden for gelenegle, der ikke efterlader skader på neglene, men i stedet holder dem sunde og velplejet. Bio Sculpture gel er derudover som det eneste neglesystem i verden 100% fri for parabener, allergener samt andre giftstoffer. Om Faranaks Beauty Care Hos Faranaks Beauty Care er du altid sikker på at få en god og afstressende oplevelse. Når du træder ind af døren vil du med det samme lægge mærke til den afslappende stemning der virker utrolig beroligende på både krop og sjæl. Her vil du blive budt velkommen af Faranak, som med sin udadvendte personlighed med det samme vil få dig til at føle dig velkommen og tilpas. Faranak er uddannet Kosmetolog og Makeup artist og har mange års erfaring inden for sit felt. Hun har som person en meget udadvendt personlighed, og hun elsker at snakke med folk. Hun beskrives ofte som værende positiv, sød, udadvendt og høflig og møder altid folk i øjenhøjde, med et stort smil.

Ekstra information

Faranaks Beauty Care,Classensgade 9,2100 København Ø

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 375,-
værdi:
750,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Shellac med fransk kant

Roskilde: Clinic Queen ved Denise

Få smukke negle med shellac. CND Shellac™ er en professionel neglelak, der giver flotte negle helt uden mærker i op til 14 dage. Glæd dig til at have flotte, glansfulde negle i op til 3 uger .
"Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 237,-
værdi:
395,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Behandling med shellac

Amager: Beautyclinic

Shellac forskønner dine negle og er for dig, der ønsker smukke negle i længere tid, da produktet bevarer glansen i op til 2-3 uger. Produktet kombinerer den nemme og hurtige påføringsteknik fra lakken med det holdbare resultat fra geléen, hvilket gør dine negle meget stærkere.
"Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 169,-
værdi:
399,-
rabat 58%
Gå til tilbud Læs mere mere

Valgfri skønhedsbehandling

Åbyhøj: Zahra Wellness

Nyd en følelse af ren velvære efter en afslappende skønhedsbehandling hos Zahra Wellness i Åbyhøj. Vælg mellem en manicure, pedicure eller en ansigtsbehandling af cirka 60 minutters varighed.
"Til d. 12. aug. Udvalgte dage. Udvidet fortrydelsesret Også hos Sweetdeal" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide