Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Hængekøje med stel og kanvas dug

tilbuds-billede
1499,-
Ikke aktivt
værdi:
3999,-
63%

Deal fra 17/4-2018

Maks 180 kg.

Hængekøjen har et stel i lærketræ og en hvid kanvasdug, hvilket giver flot og moderne design. Fordi hængekøjen har stel, kan du derfor stille den netop der, hvor du får mest ud af den, og samtidig har du mulighed for at rykke den.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos DealSales
DealSales

Levering: 185,-
 
Se alle hængekøje deals

Yderligere beskrivelse

Det er skønt at ligge og slænge sig med en god bog eller bare nyde solens stråler i det skønne vejr, og denne hængekøje er det perfekte sted at ligge og dovne på en varm sommerdag. Hængekøjen har et flot design med stel i lærketræ og hvid kanvasdug.Hængekøje med stel En hængekøje er et oplagt sted at nyde solens stråler - eller skyggen - med en god bog eller lidt musik, og denne hængekøje vil helt sikkert blive familiens yndlings afslapningssted i sommervarmen! Hængekøjen har et stel i lærketræ og en hvid kanvasdug, hvilket giver flot og moderne design. Fordi hængekøjen har stel, kan du derfor stille den netop der, hvor du får mest ud af den, og samtidig har du mulighed for at rykke den, alt efter om du vil ligge i solen eller skyggen. Hængekøjen har desuden sikkerhedskæder, så du trygt kan ligge dig i den uden at bekymre dig om at ryge på jorden. Hængekøjen måler 150 cm i bredden og 200 cm i længden. Selve dugen har en bredde på 150 cm bred, hvilket giver plads nok til, at 2 personer på maks. 180 kg i alt kan ligge og slappe af i den sammen. Kanvasdugen er fremstillet i 100% bomuld og har derfor en god kvalitet, samtidig med den er nem at vaske. Vælg mellem en hængekøje med 1 eller 2 kanvasduge, så du altid kan bruge hængekøjen - selv når den ene dug er til vask! VÆLG MELLEM: 1 hængekøje med stel inkl. 1 stk. kanvasdug DEALPRIS 1499 kr. eksl. fragt* Normalpris 3999 kr. eksl. fragt 1 hængekøje med stel inkl. 2 stk. kanvasduge DEALPRIS 1879 kr. eksl. fragt* Normalpris 4574 kr. eksl. fragt *Der pålægges 185 kr. i fragt i købsprocessen BEMÆRK: FORVENTET LEVERING 15 HVERDAGE. Hængekøjen leveres med VNL fragtmand direkte til din adresse. Du vil blive ringet op af leverandøren med henblik på tidspunkt for levering. Der kan aftales, at den må stilles på din terrasse eller lignende, hvis det ikke er nødvendigt for dig at være hjemme ved levering. Ønsker du til gengæld at være hjemme, når din hængekøje leveres, bliver du ringet op af fragtmanden med tidspunkt for levering. Såfremt du alligevel ikke er hjemme på det aftalte tidspunkt, kan der købes en genlevering for 265 kr. Normalprisen er bekræftet af leverandøren

Ekstra information

Der pålægges 185 kr. i købsprocessen for med VNL fragtmand til den adresse, du har angivet i din profil på DealSales.dk  BEMÆRK: Du vil blive ringet op af leverandøren med henblik på tidspunkt for levering. Der kan aftales, at den må stilles på din terrasse eller lignende, hvis det ikke er nødvendigt for dig at være hjemme ved levering Ønsker du til gengæld at være hjemme, når din hængekøje leveres, bliver du ringet op af fragtmanden med tidspunkt for levering. Såfremt du alligevel ikke er hjemme på det aftalte tidspunkt, kan der købes en genlevering for 265 kr.  VIGTIGT: Når du har foretaget dit køb, skal du ikke gøre yderligere. Varen bliver fremsendt til dig i henhold til leveringstiden i dette afsnit BEMÆRK: LEVERING 15 HVERDAGE EFTER KØB Dit værdibevis bliver tilsendt pr. mail umiddelbart efter dit køb. Samtidig med udstedelsen af værdibeviset trækkes pengene for værdibeviset på dit kreditkort. Du kan altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil på www.dealsales.dk Dit værdibevis ændrer først status til ”Kupon er indløst” på din DealSales brugerprofil, når leverandøren har afsendt din vare Dit værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud/rabatter OBS: DealSales er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamationer mv. rettes direkte til forhandleren på mail info@houseofhansen.dk - DealSales tager selvfølgelig det fulde ansvar for, at du modtager dit køb, og du er altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@dealsales.dk, så vil vi være behjælpelige, hvis du har spørgsmål Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb. Hvis du ønsker at returnere varen, skal du selv betale returfragten. Varerne skal returneres til leverandøren i original emballage og ubrugt stand Levering over hele Danmark (brofaste øer + Bornholm)  House of Hansen Apshttp://www.houseofhansen.dkFarendløsevej 54 Port 6, 4100 Ringsted

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 3499,-
værdi:
5999,-
rabat 42%
Gå til tilbud Læs mere mere

Havemøbelsæt med soltag

Fås i 2 størrelser og forskellige farver

Møbelsættet der udstråler velvære, luksus og sommer. Det flotte sæt er med aftagelige dele der let kan flyttes, men også står massivt fast. Med rygpuder, aftageligt betræk, retractable soltag og uv-resistant overflade. Vælg mellem 2 størrelser m/u regncover i 3 farver.
"Gratis levering." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1699,-
værdi:
2999,-
rabat 43%
Gå til tilbud Læs mere mere

Havemøbler med bord og stole

2 stole, 1 sofa og 1 bord

Et loungesæt er egentlig havemøbler, der bare er mere komfortable med bløde hynder, der gør, at man kan slænge sig lidt mere i dem. Medfølger lækre puder med aftageligt betræk og bordplade med sikkerhedsglas. Vælg mellem 3 farvekombinationer.
"Gratis levering. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 3199,-
værdi:
5999,-
rabat 47%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart havepavillon

Model LED Rattan Gazebo

Skab sydlandsk feriestemning og forlæng aftnerne med en flot Rattan havepavillon. Perfekt til de sene grillaftner, til havefesten, til eftermiddagshygge i skyggen m.m.
"Gratis levering." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide