Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Hængekøje med stel og kanvas dug

tilbuds-billede
1499,-
Ikke aktivt
værdi:
3999,-
63%

Deal fra 17/4-2018

Maks 180 kg.

Hængekøjen har et stel i lærketræ og en hvid kanvasdug, hvilket giver flot og moderne design. Fordi hængekøjen har stel, kan du derfor stille den netop der, hvor du får mest ud af den, og samtidig har du mulighed for at rykke den.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos DealSales
DealSales

Levering: 185,-
 
Se alle hængekøje deals

Yderligere beskrivelse

Det er skønt at ligge og slænge sig med en god bog eller bare nyde solens stråler i det skønne vejr, og denne hængekøje er det perfekte sted at ligge og dovne på en varm sommerdag. Hængekøjen har et flot design med stel i lærketræ og hvid kanvasdug.Hængekøje med stel En hængekøje er et oplagt sted at nyde solens stråler - eller skyggen - med en god bog eller lidt musik, og denne hængekøje vil helt sikkert blive familiens yndlings afslapningssted i sommervarmen! Hængekøjen har et stel i lærketræ og en hvid kanvasdug, hvilket giver flot og moderne design. Fordi hængekøjen har stel, kan du derfor stille den netop der, hvor du får mest ud af den, og samtidig har du mulighed for at rykke den, alt efter om du vil ligge i solen eller skyggen. Hængekøjen har desuden sikkerhedskæder, så du trygt kan ligge dig i den uden at bekymre dig om at ryge på jorden. Hængekøjen måler 150 cm i bredden og 200 cm i længden. Selve dugen har en bredde på 150 cm bred, hvilket giver plads nok til, at 2 personer på maks. 180 kg i alt kan ligge og slappe af i den sammen. Kanvasdugen er fremstillet i 100% bomuld og har derfor en god kvalitet, samtidig med den er nem at vaske. Vælg mellem en hængekøje med 1 eller 2 kanvasduge, så du altid kan bruge hængekøjen - selv når den ene dug er til vask! VÆLG MELLEM: 1 hængekøje med stel inkl. 1 stk. kanvasdug DEALPRIS 1499 kr. eksl. fragt* Normalpris 3999 kr. eksl. fragt 1 hængekøje med stel inkl. 2 stk. kanvasduge DEALPRIS 1879 kr. eksl. fragt* Normalpris 4574 kr. eksl. fragt *Der pålægges 185 kr. i fragt i købsprocessen BEMÆRK: FORVENTET LEVERING 15 HVERDAGE. Hængekøjen leveres med VNL fragtmand direkte til din adresse. Du vil blive ringet op af leverandøren med henblik på tidspunkt for levering. Der kan aftales, at den må stilles på din terrasse eller lignende, hvis det ikke er nødvendigt for dig at være hjemme ved levering. Ønsker du til gengæld at være hjemme, når din hængekøje leveres, bliver du ringet op af fragtmanden med tidspunkt for levering. Såfremt du alligevel ikke er hjemme på det aftalte tidspunkt, kan der købes en genlevering for 265 kr. Normalprisen er bekræftet af leverandøren

Ekstra information

Der pålægges 185 kr. i købsprocessen for med VNL fragtmand til den adresse, du har angivet i din profil på DealSales.dk  BEMÆRK: Du vil blive ringet op af leverandøren med henblik på tidspunkt for levering. Der kan aftales, at den må stilles på din terrasse eller lignende, hvis det ikke er nødvendigt for dig at være hjemme ved levering Ønsker du til gengæld at være hjemme, når din hængekøje leveres, bliver du ringet op af fragtmanden med tidspunkt for levering. Såfremt du alligevel ikke er hjemme på det aftalte tidspunkt, kan der købes en genlevering for 265 kr.  VIGTIGT: Når du har foretaget dit køb, skal du ikke gøre yderligere. Varen bliver fremsendt til dig i henhold til leveringstiden i dette afsnit BEMÆRK: LEVERING 15 HVERDAGE EFTER KØB Dit værdibevis bliver tilsendt pr. mail umiddelbart efter dit køb. Samtidig med udstedelsen af værdibeviset trækkes pengene for værdibeviset på dit kreditkort. Du kan altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil på www.dealsales.dk Dit værdibevis ændrer først status til ”Kupon er indløst” på din DealSales brugerprofil, når leverandøren har afsendt din vare Dit værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud/rabatter OBS: DealSales er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamationer mv. rettes direkte til forhandleren på mail info@houseofhansen.dk - DealSales tager selvfølgelig det fulde ansvar for, at du modtager dit køb, og du er altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@dealsales.dk, så vil vi være behjælpelige, hvis du har spørgsmål Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb. Hvis du ønsker at returnere varen, skal du selv betale returfragten. Varerne skal returneres til leverandøren i original emballage og ubrugt stand Levering over hele Danmark (brofaste øer + Bornholm)  House of Hansen Apshttp://www.houseofhansen.dkFarendløsevej 54 Port 6, 4100 Ringsted

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 229,-
værdi:
599,-
rabat 62%
Gå til tilbud Læs mere mere

Parachute hængekøje

Til 2 personer

Med dette lækre tilbud på den populære Parachute hængekøje er der lagt op til skøn sommerhygge og afslapning i haven, eller til smart og praktisk overnatning på turen i det fri. Hængekøjen vejer ganske lidt og er nem at have med, den er blød at ligge i og er nem at hænge op.
"Gratis levering." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 999,-
værdi:
2395,-
rabat 58%
Gå til tilbud Læs mere mere

Biopejs med bluetooth-højttaler

15 x 27 cm

Biopejsen er perfekt som kombineret lys- og varmekilde, når du hygger med venner og famille på terrassen. Du får den totale oplevelse, når du tilslutter din yndlingsmusik – så vil sommeraftenerne ingen ende tage.
"Levering: 45,-. Ved køb for minimum 1000,- er leveringen gratis. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 159,-
værdi:
338,-
rabat 53%
Gå til tilbud Læs mere mere

God pris: LED-lyskæde med 100 pærer

10 meter land

LED-pærer holder el-udgifterne meget mere nede i forhold til tidligere. LED-lyskæder bruger omtrent en ottendedel mindre strøm end gammeldags kæder, og så har de en længere levetid.
"Gratis levering. Vi har ikke set denne kæde billigere på deal. . " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide