Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Bestseller: 1 times paddle-board

tilbuds-billede
95,-
Ikke aktivt
værdi:
195,-
51%

Deal fra 18/5-2017

Københavns Havn & Amager Strand: Kajakhotellet

Nyd 1 times fantastisk paddle-board tur ved Øresund langs Amager Strand. Der kræves ingen tidligere erfaring og det er en sjov aktivitet for alle aldre. Nyd denne stund i det fri med venner, familie eller kæresten.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos tipster
tipster

Gælder til d. 30. sep. Over 250 har købt.
 
Se alle Kajakhotellet deals

Yderligere beskrivelse

Invitér venner, familie og kæreste på byens sjoveste vandoplevelse. Tag på paddle-board-tur langs Amager Strand med udsigt til badenymfer & strandløver. Nyd en herlig sommerdag på vandet med havluft & saltvandssprøjt og trim din fysik & balanceevne. Få en fantastisk tur på 'stand up paddle board' på roligt vand i Amagers blå lagune. Tag på sightseeing langs Amager Strand, oplev Øresunds blide bølger og byens smukke strandpromenade.Med Dagens tilbud får du en helt ekstraordinær og sjov strandoplevelse, som du kan dele med venner, familie og kæreste. Køb ét eller flere værdibeviser - du bestemmer selv, hvor mange I skal på tur, og hvor mange timer I skal være på vandet. Du lejer dit paddle board hos Kajakhotellet på Amager Strand. Du bliver udstyret med paddle board, pagaj & redningsvest og lægger selv din sejlrute. Invitér venner og familie til komsammen på Øresund. Tag en SUP-tur på bølgen blå langs Københavns fantastiske strandpark.Åbningen af Kajakhotellet på Amager Strandpark i 2006 blev startskuddet til en succesombrust københavner-virksomhed. Og helt i tråd med byfolkets trang til fysisk udfoldelse, friluftsliv og udfordringer i det våde element byder Kajakhotellet på byens & strandens sjoveste vandoplevelser.Til glæde for livsnydere, legesyge turister og københavnere kan Københavns fantastiske strandpark udforskes fra paddle board i Øresund. Kajakhotellets byder altid på det bedste udstyr, tips, tricks, instruktion og vejledning. Her møder du personligt engagement og service, højt humør og folk, som elsker at dele ud af deres kunnen og viden.Stil dig godt tilrette på ét af Kajakhotellets fede paddle boards og tag på sightseeing langs Amager Strand. Oplev strandparken fra vandsiden og udforsk lagunen på egen hånd. Nyd en fantastisk sommerdag på vandet med venner, familie og kæreste. Du behøver ikke at have prøvet stand up paddle boarding før.

Ekstra information

KajakhotelletHavkajakvej 2-42300København Stlf.: 36151610

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 75,-
værdi:
150,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Paintball

Kongerslev: Eventcenter naturligleg.dk

Få halvanden times paintball og 150 skud på en 4200 m2 stor udendørs paintballbane med massevis af skjul og forhindringer.
Man skal være minimum 16 år for at spille.
"Værdibeviset har ingen udløbsdato. Min. 6 personer pr. booking. . Over 200 har købt." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
324,-
rabat 69%
Gå til tilbud Læs mere mere

1 times bowling med popcorn

Taastrup: Want2Bowl

Med dette tilbud får du 1 times bowling for 6 personer på samme bane. Derudover får I 1 fælles gang popcorn til deling. Tilbuddet kan benyttes på både hverdag og weekend.
"Sko-leje: 10,- pr. spiller. Egne bowlingsko tilladt. Over 150 har købt." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1625,-
værdi:
3250,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Pilates: 5 one to one sessions

Østerbro: Teele Pilates & Ballet co/ ROH Studio

For en sikker, effektiv træning og for at få mest mulig ud af undervisningen, så er øvelserne i Body Control Pilates brudt op i deløvelser. Og efterhånden som kroppen vænnes til øvelserne samt bliver stærkere, så vil øvelserne også blive mere krævende.
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk travelbird TilbudiByen Take Offer Myfirstdeal.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide