Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Bestseller: Entré til udendørs klatrepark

tilbuds-billede
149,-
Ikke aktivt
værdi:
315,-,-
53%

Deal fra 24/6-2017

Virum: Til Tops Klatrebane

Få fire timers sjov udfordring på de udendøres klatrebaner. Banerne har flere ruter med forskellige sværhedsgrader, hvor man i trætoppene bliver udfordret fysisk, imens man kan nyde frisk luft og skøn natur.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos TilbudiByen
TilbudiByen

Indtil d. 31. juli. Tors- søn kl. 12-19. Booking påkrævet. Børn min. 135 cm.
 
Se alle til tops klatrebane deals

Yderligere beskrivelse

Ufordrer dig selv og dine venner, familie med 4 timers klatring på TilTops udfordrene og sjove klatrebane i Frederiksdal midt i smuk natur og tæt på Bagsværd sø. Prøv lige at se mini filmen HER Parken ligger i den smukke gamle eventyrlige skov, der hørende til Frederiksdal Slot. Det er meget smuk og kuperet natur der ligger imellem Furesø, Lyngby sø og Bagsværd sø Klatreparken ligger i en egeskov, som er et såkaldt lystræ, der tillader at solen skinner ned igennem trækronerne, modsat en bøgeskov, der laver et meget mørkt lukket trækronetag.Dermed opleves skoven også med grønt i mange lag oven over hinanden. Man klatrer altså imellem grene med blade på også på de lave baner. Ønsker du en klatrepark i rigtig skovnatur, så er Til Tops Frederiksdal den, der er tættest på København.Parken er meget velholdt og smukt bygget. Den udstråler kvalitet.Sjove og udfordrende forhindringer. Alle kan komme igennem de første baner, og alle kan finde udfordringer på de sidste baner.Der er et sikkerhedssystem hvor man ikke kan gøre noget galt. Man skal ikke have nogen form for klatreerfaring. Oplevelsen bliver hjulpet godt på vej, med kompetent og imødekommende betjening og gode instruktører, der hjælper en til en rigtig god oplevelse på dagen. Du må medbringe din egen mad. Så det er oplagt at kombinere oplevelsen med en picnic på toppen. Der er et fantastisk hyggeligt opholdsområde, hvor du kan grille din egen mad, eller købe en lækker kop kaffe og slappe af i blandt andet lænestole og hængekøjer.Gode Parkeringsforhold så bilen holder på vores egen P-plads lige ved opholdsarealet. Og skal du nette dig forefindes der rene toiletter på stedet. Den gode sikkerhed gør også banen oplagt til eksempelvis børnefødselsdage og familiearrangementer. TilTops har 3 baner i 3 forskellige sværhedsgrader. Anlægget består af 50 platforme og forhindringer, som er spændt op mellem skovens træer. Banernes højde varierer, så der er mulighed for at mærke suset i lige den højde, du selv ønsker. Sikkerheden er i top hos TilTops, og alle deltagere skal have klatresele på og får en 20-30 minutters instruktion på en prøvebane, før klatringen for alvor kan gå i gang på den rigtige klatrebane. Sikkerhedswire på alle banerne sikrer, at det ikke er muligt at falde ned under klatresessionen.

Ekstra information

TilTops Frederiksdal,Hummeltoftevej 179,2830 Virum

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 65,-
værdi:
130,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

9-hullers golftur

Holsted: Holsted Golfklub

Golf kan nydes og spilles af alle - uanset alder og niveau. Selvom du ikke får pulsen op som f.eks. ved løb eller fitness, så vil du kunne mærke den fysiske udfoldelse i både arme, fingre og ben efter en god tur på golfbanen.
" Indtil 30. nov. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 449,-
værdi:
700,-
rabat 36%
Gå til tilbud Læs mere mere

Prøv Strandsurfing på Rømø

Rømø: OurStuff

- Strandsurfing for 1 person i 2 timer
- Du bestemmer selv om du kører 20 km/t eller 50 km/t
- For alle aldre - 12-70 år
- Du bliver guidet af certificerede instruktører
"Indtil 31. okt." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 349,-
værdi:
500,-
rabat 30%
Gå til tilbud Læs mere mere

Leje af jolle til fiskeri - op til 4 personer

Egå: Aarhus Vandsportscenter

Du får 24 timers leje af Quicksilver-jolle med ekkolod og plads til 4 personer, inkl. 5 liter benzin samt introduktion.
"Hele 2024. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide