Vinskænker og vinstopper i ét (14/6-2018)

Vinskænker og vinstopper i ét

tilbuds-billede
39,-
Gå til tilbud
værdi:
78,-
50%

Deal fra 14/6-2018

Fremstillet i rustfrit stål og gummi

Denne vinskænker og vinstopper samlet i ét er superpraktisk, fordi den både hjælper dig med at skænke din vin og fungerer samtidig som en vinstopper.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos DealSales
DealSales

Gratis levering.
 
Se alle vinskænker deals

Yderligere beskrivelse

Smart og praktisk vinskænker og -stopper i ét, der både lader dig skænke din vin uden at dryppe samt opbevare de halvtømte flasker.Vinskænker og vinstopper i ét Denne vinskænker og vinstopper samlet i ét er superpraktisk, fordi den både hjælper dig med at skænke din vin og fungerer samtidig som en vinstopper. Vi kender det vel alle sammen: Vi har inviteret nogle venner over til en hyggelig aftenstund, hvor der er blevet nydt en skønt glas vin. Men når aftenen slutter, er der stadig rester tilbage af den skønne vin, og det er synd at hælde de velsmagende dråber ud og lade dem gå til spilde. Men du kan sagtens gemme og opbevare de halvtømte flasker uden problemer med denne smarte vinstopper. På den måde har du muligheden for at nyde et lille glas vin de kommende dage eller bruge den som smagsgiver i din madlavning. Samtidig vil du med vinskænkeren undgå at dryppe på dugen eller bordet, når du skænker et glas vin til dine gæster eller dig selv. Vinskænkeren og -stopperen er fremstillet i rustfrit stål og med gummilukning. Den har en længde på ca. 6 cm. VÆLG MELLEM: 1 stk. vinskænker og vinstopper i ét DEALPRIS 39 kr. inkl. levering Normalpris 78 kr. inkl. levering 3 stk. vinskænker og vinstopper i ét DEALPRIS 99 kr. inkl. levering Normalpris 234 kr. inkl. levering Du vælger antal i købsprocessen Normalprisen er bekræftet af leverandøren

Ekstra information

Prisen er inkl. levering med DAO til nærmeste pakkeshop VIGTIGT: Når du har foretaget dit køb, skal du ikke gøre yderligere. Varen bliver fremsendt til dig i henhold til leveringstiden i dette afsnit. BEMÆRK: LEVERING MAX 12 HVERDAGE EFTER KØB Dit værdibevis bliver tilsendt pr. mail umiddelbart efter dit køb. Samtidig med udstedelsen af værdibeviset trækkes pengene på dit kreditkort. Du kan altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil på www.dealsales.dk Dit værdibevis ændrer først status til ”Kupon er indløst” på din DealSales brugerprofil, når leverandøren har afsendt din vare. Dit værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud/rabatter.  OBS: DealSales er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamationer mv. rettes direkte til forhandleren på mail info@houseofhansen.dk Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb. Hvis du ønsker at returnere varen, skal du selv betale returfragten. Varerne skal returneres til leverandøren i original/ubrudt emballage og ubrugt stand. Levering over hele Danmark (brofaste øer + Bornholm)  House of Hansen Apshttp://www.houseofhansen.dkFarendløsevej 54 Port 6, 4100 Ringsted

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 89,-
værdi:
248,-
rabat 64%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Windstopper handsker med touch

Udendørs handsker til både kvinder og mænd

Perfekte som sportshandsker. De stopper for vinden og holder varmen ved bl.a. cykling, ved motorcykel-kørsel, hvis du står på ski osv. Touch funktion gør at du kan betjene din smartphone eller din tablet.
"Gratis levering. Over 700 har købt denne deal. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
199,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Isterningbakke til kæmpe isterninger

Fra House of Hansen

Isterningerne har en diameter på 5 cm. og de er rigtig gode til de kølende sommerdrinks i varmen, da de er længe om at smelte pga. den store størrelse. Derved kan du holde din drink kold og lækker i længere tid.
"Gratis levering. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 249,-
værdi:
599,-
rabat 58%
Gå til tilbud Læs mere mere

El-kedel med te funktion

Med transparant design

Kedlen har en kapacitet på 1,8 liter er transparent og med indbygget te-si. El-kedlen er den perfekte kombination af asiatisk zen filosofi og moderne teknologi.
"Gratis levering." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk travelbird TilbudiByen Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide