Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Grillbuffet i Dyrehaven

tilbuds-billede
129,-
Ikke aktivt
værdi:
258,-,-
50%

Deal fra 12/8-2017

Dyrehaven: Kongekilden

Buffeten består bl.a. af:
Oksecuvette marineret i friske urter, hvidløg og citron • 2 slags lækre grillpølser • Svinefilet vendt i knust chili og røget paprika • Kartoffelsalat med revet peberrod og grønne ærter m.m.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos TilbudiByen
TilbudiByen

Gælder udvalgte datoer indtil d. 22. sep. Booking påkrævet. Åbent fra kl. 17-18. Stedet har en glad smileyog får 2.3 af 5 stjerner (123 brugere)
 
Se alle Kongekilden deals

Yderligere beskrivelse

Sommeren har endelig vist sit smukke ansigt over Danmark. Dog lidt forsinket kan vi alle vist godt nikke ja til. Derfor vil vi gerne nyde de rester af sommeren vi har og invitere jer på dansk idyl af den bedste slags. Kongekildens Grillbuffet lægger rammer til en oplevelse vi alle fortjener og det med en virkelig lækker verdensklasse grillbuffet i fantastiske omgivelser, hvor både øjet og munden bliver tilfredsstillet, så man kun kan blive glad og varm om hjertet! SenSommeren forkæler og kommer med sol og grill til dig og familien i Dyrehaven Så kom med i dyrehaven og nyd en dejlig sommerdag med familie og venner i de perfekte rammer på Kongekilden, der flot ligger og pryder haven med sit klassiske danske smukke præg. Den fantastiske grill buffet består blandt andet af køddelikatesser som oksecuvette marineret i friske urter, hvidløg og citron, 2 slags lækre grillpølser, svinefilet vendt i knust chili og røget paprika, samt majskylling med hvidløg og citron timian. Af tilbehør byder buffeten blandt andet på kartoffelsalat med revet peberrod og grønne ærter, blandet grøn salat med semidried cherrytomater og syltet rødløg, perlebyg vendt med blomkål, ruccola pesto og rød peber. Derudover byder buffeten også på kolde og varme saucer samt hjemmebagt brød. Om Kongekilden i Dyrehaven I Nordsjælland i dyrehavens smukke omgivelser ligger den skønne perle Kongekilden. Kongekilden er en restaurant med beliggenhed i et flot restaureret skovløberhus, hvis historie går tilbage til starten af det 18. Århundrede. Langt tilbage i tiden søgte Københavnere fra alle klasser lindring for deres smerter ved Kongekilden i Dyrehaven. Én af de mest trofaste besøgende var Kong Frederik IV, der besøgte kilden igennem flere år. Netop ved denne gamle kilde har restaurant Kongekilden i dag beliggenhed, og den velbesøgte restaurant lægger stor vægt på glade kunder samt service i høj kvalitet.

Ekstra information

Kongekilden,Enghavevej 8,2930 Klampenborg

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
423,-
rabat 53%
Gå til tilbud Læs mere mere

Grillbuffet, salatbar, øl, vin, vand ad libitum

Klampenborg: To Søstre

Vil du have en aften på Bakken, hvor der ikke mangler noget? Hos To Søstre på den historiske Dyrehavsbakke kan du nu virkelig give den gas med alt, hvad man kunne drømme om på en hyggelig sommeraften!
"1. maj. - 1. jul. Fre. - søn. Stedet har en glad smiley" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 549,-
værdi:
1000,-
rabat 45%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lav mad i mørke - til 4

Vanløse: Madsynet

Madsynet inviterer jer for en stund ind i det mørke køkken. Her skal du og 3 medkokke tilberede og spise et måltid i komplet mørke. Arrangementet kaldes Mad i Mørke og er en udfordrende, sanselig og super skæg måde at være sammen på.
"Indtil 1. okt." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 59,-
værdi:
199,-
rabat 70%
Gå til tilbud Læs mere mere

Moules Frites hos Bistro Gustav

Nær Ørstedsparken: Bistro Gustav

Moules Frites er super populært hos danskerne, og dét forstår vi godt! Friske, smagfulde muslinger dampet i hvidvin med timian, urter og citron og serveret med sprøde pommes frites - et stensikkert hit!
" Tor. - lør. Til d. 17. aug. Stedet har en glad smiley 4.3 af 5 stjerner (170 brugere)" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide