Triggerpunktsmassage af 1 time

tilbuds-billede
445,-
Gå til tilbud
værdi:
890,-,-
50%

Deal fra 18/11-2019

Østerbro: Kirlita

Triggerpunktsmassage hjælper på bl.a. Lændesmerter, Løberknæ, Skinnebensbetændelse, Springerknæ, Iskias smerter, hovedpine og meget mere. Triggerpunktsmassage fungere ved at påføre tryk i zonerne der er behov, og sætter kroppen i gang med at behandle området.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke. . Julegaveidé - byt i hele 2020.
 
Se alle Kirlita deals

Yderligere beskrivelse

Studio Kirlita tilbyder lige nu ##65% ::50% %%rabat på  60 minutters Triggerpunktsmassage og din pris er kun kr.  ##312::445%%,- (normalpris kr. 890,-).  Har du smerter eller døjer du med hovedpine, musearm, springerknæ, iskiassmerter eller andre smertegener? Prøv triggerpunktmassage som er en yderst effektiv  massageteknik til behandling af specifikke smertetilstande.   Et triggerpunkt er det punkt i musklen, som bliver meget ømt når der er en ubalance ved f.eks. en skade, eller anden problematik i området. Når der trykkes på punktet, vil det ofte føles som smerter der stråler, f.eks. ved behandling af frossen skulder, hvor der trykkes på bagsiden af skulderbladet, her trækker smerterne ud til fingerspidserne eller til forsiden af skulderen. Hvordan foregår triggerpunktmassage?  Når et triggerpunkt behandles foregår det ved at massøren laver et tryk direkte på det ømme punkt. Trykket holdes i 10-20 sekunder, men der kan også laves flere kortere tryk. Denne behandling udløser blandt andet nogle hormoner lokalt i musklen, som er med til at smertelindre og få musklen til at slappe af. En afslappet muskel fungerer bedre, og du undgår de følgevirkninger, der kan komme i andre dele af kroppen. V ed tryk / behandling af triggerpunkterne, gøres kroppen opmærksom på at der er et problem i det behandlede område. Har du et kronisk skade /smertetilstand som f.eks. skinnebensbetændelse, kan kroppen have brug for at blive “mindet på” at der er et problem der skal helbredes. Der gives ikke triggerpunktmassage uden brug af andre teknikker, selvom triggerpunktsbehandling rent faktisk ofte kan bruges alene til specifikke problemer. Oftest suppleres der med fysiurgisk sportsmassage og i visse tilfælde akupunktur. Hvad kan triggerpunktmassage hjælpe på?  Løberknæ Skinnebensbetændelse  Springerknæ  Iskias smerter  I armene Musearm  Tennisalbue  Golfalbue  Seneskedehindebetændelse  Fingre der sover og føleforstyrrelser  Ved smerter i ryg og skuldre Lændesmerter  Frossen skulder  Nakke og hoved Hold i nakken  Hovedpine  Spændte kæber  Benyt dig af tilbuddet og få mindsket dine smerter hos  Studio Kirlita -  For tidsbestilling kontakt os på 52 63 24 61 - der er åbent mandag-fredag ml. 10-20.   

Ekstra information

Holsteinsgade 2 2100 København Ø52 63 24 61

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 300,-
værdi:
600,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Lymfedrænage - for immunsystem

Østerbro: Studio Kirlita

Går du og døjer med hævede og ømme lymfeknuder i kroppen, så kan en lymfedræage gøre underværker. Her får du en let og pulserende massage som er med til at fjerne væskeophobninger, øge strømmen i lymfeknuderne, samt opfriske dit immunforsvar. 1 time.
"Værdibeviset gælder straks og udløber ikke pt. Over 100 har købt. Julegaveidé - byt i hele 2020." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 300,-
værdi:
850,-
rabat 65%
Gå til tilbud Læs mere mere

Raindrop massage

Østerbro: Kirlita

Forkæl kroppen med en holistisk wellness massage. Massagen genopretter de vitale funktioner i kroppen, afbalancere energistrømmen til rygsøjlen og aktivere chakraer i kroppen. Der benyttes 9 effektive og æteriske afslappende olier.
"Gælder straks efter køb og udløber ikke. Man-fre kl. 10-20. . Julegaveidé - byt i hele 2020." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 450,-
værdi:
900,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

1½ - 3 timers kinesiologi

Middelfart: Balanceklinikken i Kinesiologi

Der arbejdes med at fjerne forskellige former for energiblokeringer, så kroppen kommer i balance, så den fungerer bedst muligt.
Hjælper bl.a. mod stress, træthed, dårligt humør og manglende selvtillid.
"Julegaveidé - byt i hele 2020." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal myprice Deal.dk dealhunter tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide