1 times healing

tilbuds-billede
225,-
Gå til tilbud
værdi:
500,-
55%

Deal fra 23/10-2018

Østerbro: Bioenergy Therapy

Healing kan ændre kroppens aura og vibrationer. Du vil blive inspireret til, hvordan man kan leve et afbalanceret liv og opfylde det med glæde og slippe af med modgang, stress og smerte.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset gælder straks efter køb og udløber ikke. Julegaveidé - byt i hele 2019.
 
Se alle Bioenergy Therapy deals

Yderligere beskrivelse

Få ##68% ::55% %% rabat på 1 times healing hos Bioenergy Therapy. Din pris kr. ##158::225%%,- (normalpris kr. 500,-) Mit mål er, at inspirere og videregive lærdom om, hvordan man kan leve et afbalanceret liv og opfylde det med glæde og slippe af med modgang, stress og smerte. Jeg er glad for, at have muligheden for at deltage i din helbredelse og vækst som person, og for at hjælpe dig i din proces med fysisk og mental omdannelse. Jeg har kombineret al min viden (hvis vi kan kalde det viden i den åndelige verden) om naturens kraft - de fem elementer i kroppens energi og organer, intuition og clairvoyance – med min erfaring som patient i alternativ medicin og selvhelbredelse, for at skabe en unik metode. Hvorfor er den måde jeg healer effektiv? • Jeg plejede at være en “mester” i at trække traumer ind i mit liv, og universet har givet kraft, styrke og adgang til at komme ud af det. Nu vil jeg dele det med dig. • Jeg er fuldt åben for at kanalisere kosmisk kraft i din krop og sjæl. • Med min baggrund som clairvoyant, er jeg meget effektiv til at diagnosticere kroppen og ligeledes kroppens sind og sind-krop forbindelse. • Jeg berører kernen: sjælehealing (derfor body soul psykologi). • Balanceringsenergi • Hjælper dig med at afsløre din indre styrke. • Jeg hjælper dig med at afsløre eller forbedre dit potentiale. • Jeg ændrer vibrationer / hyppigheden af dine tanker og krop. Jeg tilbyder pt. ##68% ::55% %% rabat på 1 times healing hos Bioenergy Therapy. Du betaler kun kr. ##158::225%%,- mod normalprisen på kr. 500,- Kontakt mig for tidsbestilling på 41 44 94 52 eller på kontakt@bioenergytherapy.dk  

Ekstra information

Blegdamsvej 112 A 2100 København Ø 41 44 94 52

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 300,-
værdi:
600,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Raindrop massage

Østerbro: Kirlita

Forkæl kroppen med en holistisk wellness massage. Massagen genopretter de vitale funktioner i kroppen, afbalancere energistrømmen til rygsøjlen og aktivere chakraer i kroppen. Der benyttes 9 effektive og æteriske afslappende olier.
"Gælder straks efter køb og udløber ikke. Man-fre kl. 10-20. Julegaveidé - byt i hele 2019." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
600,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters kranio sakral terapi og healing

Aarhus: GFV Egen Terapi

Behandlingen løsner op for spændinger i nakke, skulder og lændeområdet, og så har den effekt på lidelser som piskesmæld, hjernerystelse, angst, hormonubalancer og meget mere.
"Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke p.t. Julegaveidé - byt i hele 2019." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 285,-
værdi:
390,-
rabat 27%
Gå til tilbud Læs mere mere

Kombinationsbehandling af 4 behandlingstyper

Randers: Færgemanns Kropsterapi

Vælg mellem Fysiurgisk massage, Kranio Sakral Terapi, Bindevævsmassage og Organmassage. Du sammensætter din behandling med den faglærte. Behandlingerne supplerer hinanden og giver mulighed for at behandle flere områder.
"Pt. ingen udløbsdato. . Julegaveidé - byt i hele 2019." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide