Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Personlig træning - for 2

tilbuds-billede
5500,-
Ikke aktivt
værdi:
9900,-,-
44%

Deal fra 13/4-2018

Jyllinge: Fitforfuture.dk

I får begge 10 x personlig træning hvor klippene er gyldige i 6 måneder fra køb. Uanset om der er tale om at tabe nogen kilo, finde motivation, uanset vægt og niveau er der støtte at hente her. Der er fokus på træningen skal være hård men sjov, og tilrettelagt præcist efter dine behov.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos Whatelse

Gælder 6 måneder fra købsdatoen for samme 2 personer.
 
Se alle Fitforfuture deals

Yderligere beskrivelse

Kom i form, bliv stærkere, få en bedre kondition - Nu har du chancen sammen med en ven, kæreste eller familiemedlem! Et unikt tilbud med begrænsede pladser. Er du ved at være klar til at smide nogle kilo? Med et personligt træningsforløb får du en unik mulighed for et individuelt tilrettelagt forløb med fokus på netop det, som du har brug for. Derfor er den personlige træning dét mere effektiv. Et personligt træningsforløb henvender sig også til de med et travlt skema, der har brug for fleksible træningstider, hvor tidspunkterne for træningen aftales individuelt. Forløbet henvender sig både til de utrænede nybegyndere, par og veninder, til de overvægtige, der ikke har trænet længe, men også til de, der bare mangler motivation til at komme i gang. Så uanset om dit fokus er at tabe kilo, påbegynde en sundere hverdag eller få træningen til at passe ind i en travl hverdag, så er personlig træning en fantastisk kick-start. Der er i dag ikke hverken niveau, styrke, alder eller andre forbehold ved at benytte sig af personlig træning. Det er nemlig for alle! Med en personlig træning til to personer får du samtidigt en træningspartner, flere træningsmuligheder opstår, og desuden får du en både sjov og livsbekræftende oplevelse med din ven, kæreste eller familiemedlem, der giver jer et skub mod en meget sundere livsstil. FitForFuture har fokus på, at træningen skal være hård men sjov, og være motiverende for netop dig. Stemningen er altid god og støtten fra jeres træner i top. I år skal være jeres mulighed for fuld fokus på træning, sammenhold og et boost til jeres motivation, så I er klar til sommeren. Efter køb af værdibevis kontakt da indehaver af www.fitforfuture.dk , Christina pr. telefon 93953030 eller email:  mail@fitforfuture.dk . Dato og tid samt træningsindhold/fokus aftales individuelt med Christina. Lad os få en snak om dine ønsker, så har du taget dit første skridt. Produktspecifikationer: 10x personlig træning for 2 personer Klippene er gyldige i 6 måneder fra købsdatoen Normalpris: kr. 9.900,-. Kampagnepris: kr. 5.500,-. Yderligere informationer: Dato og tid samt træningsindhold/fokus aftales individuelt med Christina pr. telefon 93953030 eller email:  mail@fitforfuture.dk Træningen foregår på adressen: Møllehaven 12A, 4040 Jyllinge Ved manglende fremmøde til aftalt tid, anses et klip for brugt. Aflysning skal ske senest 12 timer før aftalt tid, ellers anses klippet forbrugt. Kortet er kun gyldigt for de samme personer Kropsanalyse/kostkonsultationer kan tilkøbes sideløbende Læs mere:  www.fitforfuture.dk

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 450,-
værdi:
900,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Personligt træningsprogram med kostplan

Udviklet fra Good Fitness

Kira Eggers står parat til at hjælpe dig med en omlægning af din livsstil. Hun udarbejder på baggrund af et interview med dig den perfekte kostplan og et træningsforløb, der tager højde for dit nuværende aktivitetsniveau. Du er med indover til produktet er færdigt.
"Værdibeviset gælder straks og udløber ikke p.t. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1200,-
værdi:
3000,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

God pris: Fokus på nærvær og sensualitet

København Ø: Det sunde parforhold

2 timers tantra par-session med jeres forhold i centrum. I bliver instrueret i, hvordan I holder rum og berører hinanden og bliver guidet til mere intimitet, nærvær og fordybelse i jeres parforhold.
"Udvidet fortrydelsesret Er før set på deal til 1900.-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 599,-
værdi:
1200,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

70 minutters Stressless hypnose massage

Hedensted: Ellen Færk Hypnoseterapi

Dealen er gældende til:
70 min. Stressless hypnose massage hos Ellen Færk Hypnoseterapi. Værdi kr. 1200,-
"Til d. 3. jul. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide