Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Kør i en Lamborghini eller Ferrari

tilbuds-billede
620,-
Ikke aktivt
værdi:
895,-,-
31%

Deal fra 19/5-2018

København og Aarhus: Sportscarrental

Udlev drengedrømmen og slip den indre racerkører løs. Nu kan du nemlig komme bag rattet og få en tur i intet mindre end en 570 HK Lamborghini superbil, eller en Ferrari 458 Spider. Du får 15 minutters prøvekørsel på landevej/motorvej.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos stardeals

Gælder indtil okt. Deltagere skal være fyldt 18 år og have gyldigt kørekort. Maks vægt: 105 kg. Maks højde: 200 cm.
Prøvekør en Ferrari.
 
Se alle Lamborghini deals

Yderligere beskrivelse

Hvad giver man til fyren, der har alt (eller stort set alt)? Eller til kvinden, der elsker fart og power, og hungrer efter det næste adrenalinsus? Få mennesker har råd til at eje en superbil selv, men følelsen af at prøve at sidde i en og mærke de vilde kræfter på vejen er noget, de fleste der har prøvet det, beskriver som et kick uden sidestykke. Nu er der godt nyt til alle, der elsker smukke og hurtige biler - med denne deal kan I nemlig få lov at køre en tur i en vaskeægte skønhed af en superbil: Lamborghini. Der er en grund til at Lamborghini er en af de mest populære drømmebiler. Lamborghini definerer superbil! Den har et skarpt design og så er den udstyret med en 570 HK V10 centermotor, så vi garanterer en adrenalinfyldt oplevelse! Den italienske skønhed er kendt for sit kompakte og strømlinede design, og sin imponerende motorkraft, der får kørsel til at synes som en leg, og får de fleste voksne mennesker til at føle sig helt som børn igen. Den boblende følelse i kroppen, når man mærker hestekræfterne under sig, er meget vanedannende - og helt igennem fantastisk. Men skynd dig - der er kun et begrænset antal værdibeviser til salg! Det får du: 15 minutters prøvekørsel i en ægte superbil Landevej/motorvej omkring København og Århus. Kørsel fra planlagt adresse Et adrenalinkick, du sent vil glemme Prisen for denne vilde oplevelse er normalt 895 kr. Dealpris: 620 kr. Tidspunktet for prøveturen skal afvikles på fastsatte datoer. Booking foregår www.sportscarrental.dk Gyldighed: Sæson 2018 Fra maj til oktober Giv en uforglemmelig og vidunderlig oplevelse til en du holder af - måske din kæreste, far, svigerfar, eller din gode veninde? Eller forkæl din indre bilentusiast med en luksuriøs og skæg tur. Vi garanterer, det kommer til at kilde i maven! VIGTIG INFO Berusede eller påvirkede personer afvises De danske færdselsregler skal overholdes Beklædning: Almindeligt tøj og sko uden høje hæle Forbehold for vejr og teknik Deltagere skal være fyldt 18 år og være i besiddelse af gyldigt kørekort (klasse B) FYSIK Maks. højde: 200 cm. Maks. vægt: 105 kg. Værdibeviset fremsendes umiddelbart efter dit køb Værdibeviset gælder til Fart over feltet! Prøvekør en Lamborghini - begrænset antal Værdibeviset er gyldigt til d 31-10-2018 Online booking på www.sportscarrental.dk Kan med fordel gives i gave til en du holder af. Husk at medbringe værdibeviset Du har selvfølgelig 14 dage returret efter dit køb Samarbejdspartneren er Stardeals. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Alle spørgsmål vedr.dealen bedes rette til Stardeals.dk .

Ekstra information

Frederiksberg Allè 60 A, 3

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 449,-
værdi:
700,-
rabat 36%
Gå til tilbud Læs mere mere

Prøv Strandsurfing på Rømø

Rømø: OurStuff

- Strandsurfing for 1 person i 2 timer
- Du bestemmer selv om du kører 20 km/t eller 50 km/t
- For alle aldre - 12-70 år
- Du bliver guidet af certificerede instruktører
"Indtil 31. okt." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 198,-
værdi:
330,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: 30 minutters gokartkørsel

Ballerup: Ballerup Gokart Center

Skal du have fart over feltet? Nu er det igen muligt at prøve en tur på den store gokartbane i Ballerup til en skarp pris. En tur i en gokart er en anderledes og virkelig sjov aktivitet til at sætte fart i en dag med venner, familien eller kollegaerne – fx til din gode vens polterabend eller en firmafest.
"Til d. 11. aug. Stedet har en glad smiley" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
169,-
rabat 41%
Gå til tilbud Læs mere mere

1 times interaktivt dartspil - op til 6 personer

Udvalgte byer i Jylland samt Odense: Bowl'n'Fun

Dette er en avanceret udgave af det populære pilespil, hvor skiverne bl.a. selv tæller point, så der er ingen, der kan snyde, hvis de andre spillere ikke er opmærksomme.
"Indtil 30. sep." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide