Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Nano svampe

tilbuds-billede
129,-
Ikke aktivt
værdi:
299,-
57%

Deal fra 27/5-2018

30 svampe

Fjern pletter fra sofaer, møbler, tæpper og tekstiler. Vask vægge, døre og gulve i stedet for at male, eller rengør bradepander, bilens interiør og fælge. Den kan ligeledes bruges til porcelæn, havemøbler, stål og snørrebånd!

Udbyder

Tilbudet er fundet hos bigsaver
bigsaver

Levering: 29,-
 
Se alle Nano svampe deals

Yderligere beskrivelse

HØJDEPUNKTER Nanosvampe Vælg mellem: 30 stk. Deal pris 119 kr. Specifikationer Fjerner genstridige pletter kun ved brug af vand Mål: 100 x 60 mm, tykkelse 20 mm Brugsanvisning 1) Skyl svampen under vand 2) Tryk (ikke vrid) det overskydende vand ud 3) Svampen er klar til brug! Start altid med et mindre synligt sted for at se effekten. BETINGELSER Levering & Tracking * Senest 2-3 uger efter kampagnen afsluttes. * Produktet sendes til den adresse, du indtaster ved købet her på siden. * Alle produkter sendes med tracking nummer. Betaling * Beløbet vil blive trukket fra din konto efter du har modtaget dit værdibevis. * Prisen er eksklusiv fragt (29 kr.) - uanset antal. OM DEALEN Rengøringen står for døren, og hvis du endnu ikke har fået endevendt hjemmet, har du nu en god grund. Du behøver nemlig ikke at investere i et utal af forskellige rengøringsmidler - faktisk behøver du slet ikke at investere i et eneste! Nanosvampen skal kun bruge vand for at fjerne selv den mest genstride plet. Professionel rengøring derhjemme Nanosvampens egenskaber og utrolige kunnen har længe været kendt i rengøringsindustrien, men nu kan du også komme skidt og snavs til livs derhjemme. Nanosvampen er en melaminsvamp, som er nanobehandlet. Det betyder, at den suger skidtet til sig og effekten er ikke til at tage fejl af. Der er stort set ikke det, den ikke kan klare: Fjern pletter fra sofaer, møbler, tæpper og tekstiler. Vask vægge, døre og gulve i stedet for at male, eller rengør bradepander, bilens interiør og fælge. Den kan ligeledes bruges til porcelæn, havemøbler, stål og snørrebånd! I forhold til skidtets sværhedsgrad taler vi ting, som andet bare ikke kan tage: tusch, kuglepen, blomsterstøv og sod forsvinder blot ved hjælp af en nanosvamp og lidt vand! Den egner sig ikke til olierede og bejdsede overflader, farvede møbler, farvet læder og kalk. - - - Udsalgsprisen er fra the99inspirations.com . dealen sælges af Buddy & Partner Group Limited, Reg. 1354031 Kontakt Mail: support@the99inspirations.com mere om dealen

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 349,-
værdi:
699,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Robot gulvmoppe

Gør rengøringen til en leg

Takket være moppens avancerede roterende hjul bevæger den sig tilfældigt rundt i hele huset. Den rengør nemt og effektivt, og når den støder på en forhindring, drejer den rundt og ændrer retning.
"Gratis levering. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 79,-
værdi:
199,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

'Angry Mama' til rengøring af mikrobølgeovnen

Gør mikroovnen ren på 7 minutter

Med den sjove Angry Mama mikroovnsrenser, kan du gøre din mikroovn ren på ingen tid - og helt uden brug af kemikalier. Det tager blot få minutter og din mikroovn vil føles som ny igen.
"Levering: 19,- Fås også på deal-it." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
199,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Dust Daddy børste

Til støvsuger

Dust Daddy er et super smart og effektivt rengørings-mundstykke, der påsættes støvsugerslangen. Mundstykket er særligt godt til at nå ned i hjørner, kroge og imellem ting eksempelvis kasser.
"Gratis levering. " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk travelbird TilbudiByen Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide