Kvadratisk digitalur i træ

tilbuds-billede
139,-
Gå til tilbud
værdi:
599,-
77%

Deal fra 27/5-2018

Moderne og trådløst

Den figurerer med hele tre alarmer og kan derfor tiltrække din opmærksomhed på tre forskellige tidspunkter. Det arbejder på enten 3 x AA-batterier eller et indbygget genopladeligt batteri.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos bigsaver
bigsaver

Levering: 29,-
 
Se alle digitalur deals

Yderligere beskrivelse

HØJDEPUNKTER 1 stk. Træ digitalur Inkl. 1 stk. USB-opladningskabel Vælg mellem farverne sort, hvid eller brun LED-ur Vælg mellem 12- eller 24-timers ur Temperaturmåler og -visning Kvadratisk design Datovisning Indbygget genopladeligt batteri Plads til 3 x AA-batterier (medfølger ikke) Størrelse: 6 x 6 x 6 cm BETINGELSER Levering & Tracking * Senest 4-5 uger efter kampagnen afsluttes. * Produktet sendes til den adresse, du indtaster ved købet her på siden. * Alle produkter sendes med tracking nummer. Betaling * Beløbet vil blive trukket fra din konto efter du har modtaget dit værdibevis. * Prisen er eksklusiv fragt (29 kr.) - uanset antal. OM DEALEN Vejret skifter og det betyder nyheder på boligmagasinernes hylder. Her er det naturlige og rå elementer som træ, beton og alskens planter, der tages i brug. Lad dig inspirere af nyhederne og giv dit hjem et friskt pift ved at sætte det moderne LED-ur i kvadratisk træ på dit natbord. Uret kan andet end at se smart ud. Den figurerer nemlig med hele tre alarmer og kan derfor tiltrække din opmærksomhed på tre forskellige tidspunkter. Hvis man har en svaghed for sin snooze-knap kan dette også være en hjælp, da man med fordel kan indstille tre alarmer i streg om morgenen. Udover at vise tiden, kan uret også oplyse dig om dato og den aktuelle temperatur i rummet, hvor den er placeret. Trådløs og uden brug af stikkontakt Hvis du i forvejen er træt af ledninger, der roder, er LED-uret også noget for dig: Det arbejder nemlig på enten 3 x AA-batterier eller et indbygget genopladeligt batteri, der oplades ved hjælp af det medfølgende USB-kabel. Du skal derfor ikke være bundet af en stikkontakt i nærheden af sengen for at kunne komme op om morgenen, og det er ligeledes nemt at tage med sig. Du slipper samtidigt for at skulle bruge din telefon som alarm og risikere, at den løber tør for strøm eller forstyrrer dig i løbet af natten! - - - Udsalgsprisen er fra the99inspirations.com . dealen sælges af Nord Trading Limited Cvr.: 2692559 Kontakt Mail: kundeservice@bigsaver.dk mere om dealen

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 229,-
værdi:
499,-
rabat 54%
Gå til tilbud Læs mere mere

Gun Alarm Clock

Med indbygget skydeskive

Gun Alarm Clock, der er perfekt til dig, som har svært ved at komme op om morgenen. Det unikke vækkeur gør det til en sjovere oplevelse at slukke vækkeuret. Når uret lyder kommer der nemlig en skydeskive frem, som skal skydes på, for at slå alarmen fra.
"Gratis levering." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 98,-
værdi:
213,-
rabat 54%
Gå til tilbud Læs mere mere

Hunstik til hjemmet

2 stk

Har du nogle steder i huset hvor du godt kunne bruge noget mere lys, så har du her mulighed for at få en smart løsning på det problem. Her får du 2 hunstik som du kan skrue en pære i. Stikket har en tænd/sluk knap så du nemt kan slukke for lyset igen.
"Gratis levering. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
299,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Natlampe med stjernehimmel

Blå, lyserød eller lilla

- Roterer 360 grader
- Har 3 forskellige funktioner - farveskiftende, roterende, stillestand
- Lades via USB
" Levering: 19,-. " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide