Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

God pris: Aflastende rygbælte

tilbuds-billede
99,-
Ikke aktivt
værdi:
499,-,-
80%

Deal fra 26/8-2018

Hjælper til en smertefri ryg og lænd

Bæltet er designet i et behageligt lækkert stretch materiale, som vil forme sig efter din krop uanset køn og kropstype. Udover aflastningen, er rygbæltet spændt sammen således, at den konstant minder din ryg og skulderblade om at forbedre din kropsholdning.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos bigsaver
bigsaver

Levering: 19,- (uanset antal). Er før set på deal til 149,-
 
Se alle Rygbælte deals

Yderligere beskrivelse

HØJDEPUNKTER 1 stk. Aflastende rygbælte til lænd og ryg Forebygger og aflaster din ryg og lænd i hverdagen Passer til begge køn og alle kropstyper Kan ikke ses under tøjet: bær rygbæltet på kontoret, i dansetimen, på løbeturen etc. Resulterer i en bedre kropsholdning Et populært rygbælte blandt folk med smerter i ryg og lænd. Uni-size for mænd og kvinder BETINGELSER Levering & Tracking * Senest 2-3 uger efter kampagnen afsluttes. * Produktet sendes til den adresse, du indtaster ved købet her på siden. * Alle produkter sendes med tracking nummer. Betaling * Beløbet vil blive trukket fra din konto efter du har modtaget dit værdibevis. * Prisen er eksklusiv fragt. (19 kr.) - uanset antal. OM DEALEN Rygsmerter kan ødelægge enhver persons koncentration i dagligdagen, og har man ikke tid til at bruge to timer hver dag på diverse øvelser fra fysioterapeuten, er dette effektive rygbælte nu kommet på markedet - og bæltet er blevet mødt med stor succes. Sidder du ofte ned i lange perioder, er din krop mere tilbøjelig til at få spændinger i lænd og ryg, men bærer du dette rygbælte, vil din hvirvelsøjle blive aflastet på en behagelig effektiv måde; du vil efter noget tid kunne mærke en forbedring i din kropsholdning samt lindrede rygsmerter. Hjælp din krop på vej mod en smertefri ryg og lænd med rygbæltet Bæltet er designet i et behageligt lækkert stretch materiale, som vil forme sig efter din krop uanset køn og kropstype. Nogle måder, hvorpå du aflaster din ryg, er bedre end andre, men dette rygbælte er med sin pasform designet til at aflaste hvirvelsøjlen ved at øge ryggens abdominelle tryk, samtidig med at rygbæltet formår at støtte dit muskelpanser på diverse måder. Udover aflastningen, er rygbæltet spændt sammen således, at den konstant minder din ryg og skulderblade om at forbedre din kropsholdning, da mange spændinger fås grundet for lang tid i foroverbøjede arbejdsstillinger, hvor skuldrene ikke holdes tilbage. Brug rygbæltet på løbeturen og kontoret - lad din ryg blive aflastet overalt Døjer du generelt med din krop, men ønsker at fortsætte med aftenløbeturen, er aflastningsbæltet også bygget til at fungere under fysisk aktivitet. Du behøver ikke bekymre dig om, hvorvidt bæltet kan ses under tøjet; det sidder som limet på din krop og fylder næsten ingenting. Lad det derfor blive til en vane at iklæde dig rygbæltet om morgenen under arbejdstøjet, mens du også beholder det på, når løbeturen skal sættes i gang. Din ryg og lænd vil elske dig for det! - - - Udsalgsprisen er fra the99inspirations.com . dealen sælges af Nord Trading Limited Cvr.: 2692559 Kontakt Mail: kundeservice@bigsaver.dk mere om dealen

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 89,-
værdi:
259,-
rabat 66%
Gå til tilbud Læs mere mere

Tåomslag

S-L

- Designet til brug dag og nat
- Justerbart for at sikre maksimal brugerkomfort
- Holder storetåen i den korrekte position
- Knogler og tæer bøjes forsigtigt
"Levering: 19,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 298,-
værdi:
999,-
rabat 70%
Gå til tilbud Læs mere mere

Træningsslynge

Styrker hele kroppen

Med mange enkle og effektive øvelser, er det muligt for dig at træne mange muskelgrupper på samme tid. Slyngen monteres på døren, omkring en bjælke eller et andet praktisk sted hjemme ved dig, så du slipper for dyre motionscentre.
" Gratis levering." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 495,-
værdi:
991,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

6 klunkevoks og 1 t-shirt

100% økologisk

Klunkevoksen reducerer kløe, skæl og lugt i det sensitive og følsomme område omkring klunkerne, og den er især ideel at bruge både før under og efter træning og sport. En bøtte voks indeholder 50 ml. Med i tilbuddet får du også en Klunkevoks t-shirt.
"Gratis levering. " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal forbyen Winefamily dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide