Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

5 EMS slankebehandlinger

tilbuds-billede
998,-
Ikke aktivt
værdi:
1995,-,-
50%

Deal fra 17/8-2021

Køge: Fru Slank

EMS fungerer ved at elektroder med elektriske impulser påsættes kroppen. De elektriske impulser strømmer, helt smertefrit, igennem elektroderne og sendes ud i dine muskler, som trækker sig sammen. På den måde kan du bl.a. opbygge musklerne, nedbryde fedt m.m.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Ingen udløbsdato. . . Udvidet fortrydelsesret.
 
Se alle Fru Slank deals

Yderligere beskrivelse

Hos Fru Slank kan du pt. få ##65% ::50% %% rabat på 5 x EMS slankebehandlinger. Din pris kr. ##698::998%%,- (normalpris kr. 1995,-) Fru Slank er til for dig, der bl.a. ønsker at lære at holde vægten eller tabe dig. Det kan være 5 kg., 10 kg. eller meget mere. Det er slet ikke umuligt at komme ned på den ønskede vægt igen og holde den. Forkæl din krop med den fantastiske EMS slankebehandling, hvor du forbrænder fedtcellerne og nedsætter din fedtprocent. Dette er med til at give dig et vægttab, der kan måles på cm. Derudover får du en mere markeret og veltrænet krop - anbefales både til mænd og kvinder. EMS står for Elektronisk Muskel Stimulering, og fungerer ved at elektroder med elektriske impulser påsættes kroppen. De elektriske impulser strømmer, helt smertefrit, igennem elektroderne og sendes ud i dine muskler, som trækker sig sammen. På den måde kan du bl.a. opbygge musklerne, nedbryde fedt, slanke dig, samt afgifte dine lymfer. 30 min. EMS behandling svarer til ca. 2 timers effektiv træning i et fitnesscenter. Det bedste resultat er, at kombinere EMS behandlinger med konditions- og fitnesstræning, samt sund mad og rigelig af vand. Det bedste resultat opnåes ved 8 behandlinger, med 1-2 behandlinger om ugen af 30 min. af varighed. EMS apparatet har 4 programmer: • Vægttab • Muskelopstramning • Brystopstramning • Lymfedræning Vægttab: EMS vægttabs-behandling forbrænder fedtcellerne fra taljen, hofterne, maven og lårene, samt nedsætter fedtprocenten. Derudover trækker dit bindevæv sig sammen og opstrammer din hud. Dette er med til at give vægttab samt færre cm. om livet. Muskelopstramning & Brystopstramning: Denne behandling skaber en smuk og velformet krop, der giver kvinder en fast krop, uden at få den til at se fyldig eller muskuløs ud. Hos mænd skabes en veltrimmet og markeret krop, der synliggør de trænede muskler og fremhæver de maskuline træk. Lymfedræning: Dette er en afgiftende og udrensende behandling. Det er en effektiv behandling når dit stofskifte er nedsat, eller du har ophobede væske og affaldsstoffer i kroppen, måske pga. længere tids sygdom. Når lymfevæsken ikke flyder frit, vil der ofte være forhøjet tendens til sygdom, infektioner, stress og træthed. Det vil give balance i kroppen, med en lymfebehandling. Book dine behandlinger her: Ring 21 347 346

Ekstra information

Præstekærvej 18 4600 Køge21 34 73 46

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 495,-
værdi:
1200,-
rabat 59%
Gå til tilbud Læs mere mere

Effektiv fedtfrysning

Frederiksberg: Nanis Beauty Salon

- 1 x behandling EMS eller Fedtfrysning (495,-)
- 4 x behandling EMS eller Fedtfrysning (1695,-)
"Indtil 8. aug." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 399,-
værdi:
1199,-
rabat 67%
Gå til tilbud Læs mere mere

Sund livsstil med hypnose

Randers: Dynamic Minds

Mærker du benene ryste, vejrtrækningen blive hurtigere og håndfladerne blive fugtige, hver gang du skal til eksamen eller op i højderne? Kan du ikke slippe af med de ekstra kilo eller med sliktrangen? Prøver du at kvitte rygning eller snus?
" Indtil d. 31. jul. Ønsker du en behandling i forbindelse med rygestop, betales et tillæg på 350,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 390,-
værdi:
650,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Få strammet huden op med lipomassage

Østerbro: DS Therapy

LPG Lipomassage er en effektiv behandling, der fokuserer på lokale fedtdepoter, cellulite og figur. Behandlingen er en ikke-invasiv måde at forme kroppen på, den mindsker cellulite og hjælper med at forbedre den generelle hudkondition.
" Pt. ingen udløbsdato. . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide