Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Bestseller: 3-retters menu

tilbuds-billede
179,-
Ikke aktivt
værdi:
299,-,-
40%

Deal fra 22/11-2022

Nær Ørstedsparken: Restaurant Dubrovnik

- Forret: Calamari Fritti
- Hovedret: Grillspyd m. 3 slags kød, kartofler, sauce og salat
- Dessert: Hjemmelavet pandekage m. vaniljeis, frugt og chokoladesauce

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Ingen udløbsdato. Stedet har en elite-smiley
3.9 af 5 stjerner (196 brugere)
. . Udvidet fortrydelsesret. 250+ har købt.
 
Se alle Restaurant Dubrovnik deals

Yderligere beskrivelse

Kom og oplev en verden af spændende dufte og dejlige smagsoplevelser på Restaurant Dubrovnik i hjertet af København. Du får ##50% ::40% %%rabat på  en dejlig 3 retters menu for 1 person, pris kun kr. ##150::179%%,- (værdi kr. 299,-).  Restaurant Dubrovnik giver dig den ægte Balkan oplevelse - lige midt i København.  Tilbuddet indeholder en skøn 3 retters menu: Forret: Calamari Fritti Hovedret: Grillspyd m. 3 slags kød, champignon, peberfrugt og løg, serveret m. kartofler, sauce og salat  Dessert: Hjemmelavet pandekage m. vaniljeis, frugt og chokoladesauce Restaurant Dubrovnik er spisestedet for hele familien, her er åbent hele året, og her er plads til alle.  Restauranten er smukt indrettet i enkle omgivelser med en dejlig atmosfære og her kommer mange faste gæster. Indretningen har stort set ikke ændret sig i mange år ligesom menukortet har fastholdt de kendte og eftertragtede klassiske Balkan menuer som f. eks. Cevapcici, Pljeskavica, Sablja, Mixed Grill og andre spændende delikatesser - alt sammen til yderst favorable priser.  Restaurant Dubrovniks køkken er en god kombination af klassisk og moderne kogekunst – inspireret af Balkan landene.   " Kan varmt anbefale stedet maden er fantastisk og omgivelserne og betjeningen er helt i top " -  Mina   " Vi spiser næsten altid på Dubrovnik, når vi er i København. En rigtig hyggelig restaurant lige i centrum. Hver gang har vi fået en rigtig lækker menu, en udsøgt venlig og behagelig betjening. Priserne er absolut rimelige. Vi kommer helt sikkert igen ". -  L. Jacobsen " Familiemiddage på Dubrovnik er bare nr. 1. Især i min familie hvor vi sætter stor pris på mad, og alle er udstyret med en kernesund og lettere glubende appetit. Desuden bidrager det umiddelbare familiære forhold mellem tjenerne, som altid er smilende og rigtig søde, også til en skøn aften i selskab med hele den pukkelryggede - Eller måske alle 'gutterne'. Dubrovnik er nemlig et paradis for meat-lovers ". -  Camilla " Lækker mad og god og stille service. Hyggelig restaurant, som er perfekt til familier eller par - man skal bare kunne lide kød, da det er stort i de baltiske retter ". -  Jacob

Ekstra information

Studiestræde 32 1440 København K33 13 05 64

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 349,-
værdi:
540,-
rabat 35%
Gå til tilbud Læs mere mere

3 sæsonbaserede retter

Indre By: Rebel

Forkæl dig selv og en eller flere, du holder af, med en fantastisk spiseoplevelse. Lige nu inviteres I nemlig på en sæsonbaseret menu med 3 udsøgte retter, der er sammensat af køkkenchefen hos Michelin-hædrede Rebel i Indre København.
"Til d. 13. jun. Stedet har en glad smiley og får
4.4 af 5 stjerner (5960 brugere)
" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 198,-
værdi:
350,-
rabat 43%
Gå til tilbud Læs mere mere

3-retters på Le Basilic

Vesterbro: Le Basilic

Hvis du ikke kan komme til Frankrig, så lad Frankrig komme til dig. Du behøver i hvert fald kun at tage en tur til Gasværksvej på Vesterbro for at opleve en ægte fransk frokost a lá Lyon.
" Indtil 31. aug. Undtagne dage. Både til frokost og til aften." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 275,-
værdi:
485,-
rabat 43%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Valgfri italiensk 3-retters menu

Frederiksberg: Como

Med antipasti, secondo og dolce. Du kan vælge mellem 2 fantastiske menuer med alt fra bagt blomkål med brunet smør og trøffel til skindstegt rødfisk med grillet citron og blomme med vaniljeis.
"Indtil 31. aug. Fre. - lør. Stedet har en glad smiley og får
4.4 af 5 stjerner (549 brugere)
350+ har købt." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide